En yakın arkadaşım ablamla sevgili olmak istiyor.
Bunu ablama nasıl söyleriz?
Bunu ablama nasıl söyleriz?
Bana senin gibi bir abi lazım abilerime 100 kere dedim bulun birini beni everin diye yok "Senin başını yakamayız" dediler bende gittim kafama göre evlendim mutluyum fakat yine de içimde kaldı :) :)
Şaka bir tarafa arkadaşına söyle bir hafta sonu ablanla sinemaya gidin sen o anda arkadaşına haber ver yanımıza gel diye orada muhabbetleri başlasın bakalım eğer elektrik alınırsa tamamdır :)
Ayrıca bunun neresi garip anlamıyorum kız kardeşiniz sizden gizli her haltı yese daha mı iyi :/
Valla süperdi bu.
Beni anlayan çıktı sonunda.
Çoğu böyle sert erkeklerin kızkardeşleri ablaları gizlice yapmadığı şey kalmıyor.
Ben ise hep ablama, abla sevgililerini eve getir burada benim arkadaşım derim dışarıya gitme boş yere diyorum.
Şimdi ise çok yakışıklı arkadaşımı ablama ayarlamak istiyorum nesi garip ki
Abi kardeş olmadan önce arkadaş olmayı öğrenin birbirinizle bak sen bunun en güzel örneğisin benim abilerimde senin gibi bak evli bir kadınım hala arkadaş gibi abilerimle can-ciğer takılırız inan abilerim neyse eşimde öyle benim için hatta abilerime daha düşkünüm çünkü onlar benim en iyi sırdaşım :)
Bir bayanın gizliden gizliye iş çevirmesi daha berbat kaldı ki sen arkadaşını tanırsın en azından ablan ne idüğü belirsiz biriyle beraberlik yaşamaz bakarsın ilerde ciddi adımlar atılır ve hayırla sonuçlanır kim istemez ki ablası kardeşinin tanıdığı en yakın arkadaşıyla birlikte olsun veyahut hayatını birleştiren bundan güzel vesile mi olur yahu yapmayın Allah aşkına..
Sen mükemmel bir kardeşsin yeter ki bu ortamı ayarla bakarsın çok güzel gider her şey ablanı çok seviyorsun helal olsun senin gibi bilinçli kardeşe..
Benim yaş 20. Ablamın 25 falan.
15 yaşımdan beri ablamla arkadaş gibiyiz. Herşeyimizi paylaşırız. Tabi mesafe koyar bazen. Mesela eve çocuk atmasına ben izin veriyordum. Çünkü moralini bozuyordu abilerim babam annem. Herşeyine kızıyorlardı. Ablamı gizlice izledim baktım cam açıyordu çocuklara. Ben de abla böyle bişey yapalım söz kimseye demem dedim. Planı ayarladık ablam çok korkuyodu ben rahattım. Ondan sonra ablam depresyondan kurtuldu. Eve çocuk atar çocuğa sofra kurar film izler ve bazı şeyleri de yaparlardı. Ablamla evde tek kalsak çıplak bile dolaşır hiç sorun yaşamaz.
Fakat bu senin söylediklerin hiç etik değil bir çok noktada bariz hatalar yapıyorsun tamam anlayışlı bir kardeşsin tebrikler fakat bu kadar anlayış bünyeye zarar..
Bence en iyisi ablanı evlendir hayırlı bir insanla zira sen onu destekledikçe o daha kötü adımlar atar ve ileride çok büyük pişmanlıklar yaşar sende buna ortaklık ettiğin için en az onun kadar suçlu sayılırsın.
Kardeşler arasında dahi mahremiyet olmalı daha ben abimin yanında ayak ayak üstüne atamam bu saygıdan kaynaklıdır ve edeple, terbiye ile alakalı.
İşte bu doğrultuda sana hak vermem olanaksız.
Bu son mesajım uydurmaydı :)
Doğrusunu söyliyim.
Ablam 26 yaşında evli. Arkadaşımla tam 1 sene sevgili oldular. İnanılmaz mutluydular. Ablam üniye gidince ayrıldılar. Baya güzel 1 seneydi. Beraber tatile bile gittik.
O son dediklerim uydurmaydı
Fazla hikayeler okuma genç evet böyle aileler var aslında fakat dile gelince bile biraz hazımsızlık yaratabiliyor sorunun troll olmasına sevindim ve ablana mutluluklar dilerim :)
İtirafın içinse ayrıca teşekkürler eminim ablan şu an yanında olsa onun mini etek giymesine dahi izin vermezsin ve onu kendi gözünden sakınırsın çünkü Avrupa'da bile birçok kardeşler böyle :)
Geçmiş geride kaldı artık geleceğe konsantre olmak gerekiyor :)
Yanımda soyunup giyinirdi ama arkanı dön derdi. Ben de gerçekten hiç bakmak istemem o şekilde.
Ama üçümüz tatile gittik ve sadece o zaman mini şort veya geceleri mini etek giyerdi sonra göremedim o şekilde.
Arkadaşının sana bunun için yaklaşmadığına emin misin?
Evet eminim
Ne biliym istersen dene. Ama bir aksilik olursa arkadaşlığınız bitebilir.
Cevap
9Cevap
Kardeşim bende adayım
Geniş kardeş detected
Evet öyleyim
Abla sana sevgili yapıyımmı de
Tamam ,)
Fatal Error.
Sen okadar karaktersızmısın?
Yok artık
Keşke ölsen?
İlginç