Erkek arkadaşım Facebook'ta ilişki yapmak istemiyor. Takıntılı mıyım?

ÖZELLİKLE ERKEKLER CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM

Eski sevgilimle cuma günü zar zor barıştık aslında barışmak istemiyordum önceki yaptıkları için filan ama neyse barıştım çünkü çok seviyorum onu. Daha öncede yazmıştım facebook şifresi yüzünden ayrıldığımı. Şuan şifresi bende ama ilişki yapmak istemiyor bunun nedeni ne olabilir ? Bende üstüne gitmek istemiyorum zaten yüzüğümüz var onu takıyormuş. Facebooktaki ilişki yapmadığı için filan ayrılırdım önceden ama bana dün dedi ki ; ' bunun için asla ayrılmayacaksın bundan sonra asla ayrılmıycaz şifremi biliyorsun bu yeter ' gözlerim doldu çok korkmuş ayrılırım diye. Bu kadar sorun haline getirmek istemiyorum ilişki durumu mevzunu ? Haklı mıyım ?
Güncellemeler
+1 yıl
ÖZELLİKLE ERKEKLER CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM

Eski sevgilimle cuma günü zar zor barıştık aslında barışmak istemiyordum önceki yaptıkları için filan ama neyse barıştım çünkü çok seviyorum onu. Daha öncede yazmıştım facebook şifresi yüzünden ayrıldığımı. Şuan şifresi bende ama ilişki yapmak istemiyor bunun nedeni ne olabilir ? Bende üstüne gitmek istemiyorum zaten yüzüğümüz var onu takıyormuş. Facebooktaki ilişki yapmadığı için filan ayrılırdım önceden ama bana dün dedi ki ; ' bunun için asla ayrı
Erkek arkadaşım Facebook'ta ilişki yapmak istemiyor. Takıntılı mıyım?