Eski erkek arkadaşım facebookta ilişkisi var yaptı, ne yapacağım ben? :(

Beni 2 aydır devamlı arayan eski erkek arkadaşım facebookta ilişkisi var yaptı! Ne yapacağım ben? :(

Arkadaşlar ölüyorum. İçim o kadar çok acıyor ki inanamazsınız. Daha 3 gün önce arayıp görüşelim görüşelim diye yalvarıyodu. Dün facebooktan seslendi bana, bugünse ilişkisi var yaptı...

Kendimi o kadar değersiz o kadar çaresiz hissediyorum ki anlatamam. Bir süre sessiz kalacağım. Farklı yerlerde oturduğumuz için 1 ay daha karşılaşma imkanımız yok. Benim şu anda tek istediğim onu pişman etmek. Lütfen yardım edin! :(
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var..
Güncellemeler
+1 yıl
benimki seslendi face'ten cevap vermedimm hehehe :D
Güncellemeler
+1 yıl
bnmki o günden beri 2 kez seslendi facebooktan.en son damla artık knouşmayacakmıyız dedi.yine cevap atmadım..bni kıskandırmak için uğraşıyor olabilirmi.çünkü bizim knştuğumuzz dönemde bi kızın fotolarını beğeniyodu uyardm onu .uzun bi süre foto fln beğenmedi. ayrıca bana açıklamada yaptı bi sürü yok öyle bişey fln filan die. kız pazartsi ine bi resm koymş resmi beğenmş.dün kızın bi bağlantısını beğendi paylaştı .kızda aynı bağlantıyı beğenip altına yorum yaptı ama kızın sevgilisi var..
Güncellemeler
+1 yıl
dün gece 2 gibi fotoğrafıma yorum yaptı.çok tatsız yazdı .ve yine sallamadm :D
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bgn 3 defa aramış.aradktan yarım saat snra gördüm.msj attım benimi aradn ? diye.evet uyuyomuydun dedi.evet dedim :D .oda dediki tamam ufaklık. çok sniriliyim ya
Güncellemeler
+1 yıl
dün gece msj attı.cevap vermedm.sonra aradı konuştuk 1 buçuk saat kdr.sıkıldımm dedi.haha niçin aradığın belli oldu dedm..snra bi knu açıldı artık bi tişört alırsın bna dedi bnde dayanamadm sevgilin alsın! dedim ..bna sende benim sevgilimsin dedi :-0 bnde dalga geçtm hayal dünyasında yaşıyosun heralde..fazla hayal kurma üzülürsün dedm.oda bozuldu baya bi süre sesi çıkmadı etlefonda.noldu kırdım mı yoksa seni fln dedm.yo dedi.bnm uykum geldi bn yatyrm dedi gayet neşeli bi sesle ii gceler dedm
Güncellemeler
+1 yıl
arklar dün festivalde karşılaştık..selamlaşmak için yanağımı uzattım şapur şupur öptü.konuştuk havadan sudan annemn yanına gttiğimde çaldırıyodu bni ona bakayım die..giderken seslenmedim..msj attı..gittinmi die ..yeap yazdım :D..hmmm :S yazdı :D :D sonra gece aradı ilk açmadım.2.yi açtım. havadan sudan knuştuk akşam çok tatlıydın yarında gelicekmisin festivale.keşke arkadaşında kalsaydın görüşürdük dedi.görüşmezdk dedm sadece.sabah nete girdiğimde gece 12de bna msj attığını gördüm tatsız :P die
Eski erkek arkadaşım facebookta ilişkisi var yaptı, ne yapacağım ben? :(