Ayrılamıyoruz arkadaş kalmıyoruz sevgili olamıyoruz. Hisler yoğun fb de kalınmaz dimi. Ne yaşadığımızı anlamıyorum.
Engeller çok olduğu için işin içinden çıkamıyoruz
Ayrılamıyoruz arkadaş kalmıyoruz sevgili olamıyoruz. Hisler yoğun fb de kalınmaz dimi. Ne yaşadığımızı anlamıyorum.
Engeller çok olduğu için işin içinden çıkamıyoruz
Cevap
9Cevap
Eski sevgiliden fb olmaz bence. Eğer bir duygusal bağ vardıysa sürekli o anlar akla gelecektir. Kabuk tutan yarayı kanatmak gibi bir şey olacaktır bu.
Sonucunda ne olur tekrar sevgili mi olunur tüm bağ ucuzlaşıp kaybolur mu
Tekrar sevgili olunabileceğini sanmıyorum. Bitmiş bir ilişkinin ardından bu sadece karşılıklı olarak birbirine araç olmak gibi bir şey olur. Bir yerden sonra heyecanı da kalmayacak zaten. Daha önceden duygusal bağın olan birini de bir araç olarak görmek ne kadar mümkün olabilir ki? Muhtemelen bu teklifi yapan insanın hiç bir zaman duygusal bağı olmamıştır diye düşünürüm.
Yani bir gelecek olacaksa da böyle yaparak iyice mafedilir diyorsun.11 ay sevgiliydik. Sence bunu soran sevmiyor mudur. Seninle konuşmam lazım ama kendimi senden alamıyorum dedi. Uzak mesafeyiz. Biz severek ayrıldık çok kötü bizim dışımızdaki nedenlerden
Sevdiğini söyleyip severek ayrıldığını söyleyen biri nasıl fb gözüyle bakabilir karşısındakine? Çok afedersin ama ilişkimiz bitti, ben seni artık kullanmak istiyorum sadece demek gibi bir şey bu. Şahsen öylesine biri olsa belki derim ama böyle bir teklifi geçmişten sevdiğim biri yapmış olsa ben sana ne hisler beslemiştim sen bana ne teklif ediyorsun diyerek iyice gözümden düşürüp reddederdim. Tanımam etmem ama üzgünüm onun amacı başka gibi geliyor bana
Beslenen hislere hakaret midir. Ben başka türlü bişey olamıyoruz diye düşünüyordum. Elden bu geliyor sadece öteki türlü iki yabancı olacağız diye. Bi şekilde ilişki devam etsin istiyorum ama daha kötüye gitsin istemiyorum.
Sadece yatağa girerek mi devam edecek ilişki? Yeterki yanımda olsun varsın beni kullansın diyorsan bir şey diyemem. İleride hayatına biri girdiğinde bu duruma pişman olursun bak benden söylemesi.
Bişeyler zamanla toplarlanır diye düşünüyordum. Sadece orada olsun istemem.
Diğer taraf da böyle düşünseydi keşke. Ben senin duygularını hislerini ruhunu değil sadece bedenini istiyorum demiş, daha başka basıl söylenir bilmiyorum. Sen bunu hislerine duygularına yedirebilirsen senin bileceğin şey artık.
Çünkü manipüle edilmişsin, çoğu şeye onun gözünden bakıyosun. Önce bunu aş lütfen. Ve uzak dur ondan.
Ayrıca büyük şerefsizdir. Sevgili olamadık bari burdan elimde kalsın düşüncesiyle söyler bunu, yani kullanır.
Öyle mi diyorsun. Aramızda çok engel var hem uzak mesafe ben gidemiyorum o gelemiyor konuşmamızın bir anlamı yoktu lafta kaldı iletişim kopmadı gibi. Aileler istemedi kültür farkı mesafe. Kafam allak bullak
O da doğru yapmıyoruz diyor bişey yapmadık öyle bekliyoz uzaktan
Sen gelsene hele bi. Ben sana objektif olarak ne var ne yok anlatayım.
Bir süre sonra üzülen sen olursun
Öyle mi diyorsun. İki seneden uzun zamandır tanıyorum. Yaptığımız ona göre de doğru değil
Ayrılalı 8 ay oldu zaten zorlanıyorum. En fazla 20 gün kestik iletişimi
Erkek unutur diyorsun
Unutur tabii ki de. Bir zamanı vardır ama öyle hemen olmaz onda da beklediği bir şeyler vardır hayatında değişiklikler ya da kafasına göre biri vs.
O kişinin yaşam tarzına ve beklentisine bağlı tamamen. Sen şu an için geçici bir liman gibisin belki seviyordur gerçekten ama kalıcı bir sevgi görünmüyor sanırım.
Hayatında kalıcı bir yerde gördüğünü sanmıyroum ya da geleceğinde ama işte bunun sebepleri farklı.
Bile bile bu ilişkiyi devam ettirmen kendine olan saygını götürüyor aslında. Hani şu an için farkında olamayabilirsin ama ilerleyen zamanlarda demek istediğimi çok iyi anlayacaksın. Duygusal ve sevgisel bir hissi oluyor kadınların bu çekimser bir bağ oluşturuyor zaman geçtikçede gerçekten yakın hisler duygular ortaya çıkıyor ve unutulmaz olabiliyor sizin için. Yani süreç ne kadar uzarsa her geçen zaman kendinden ödün veriyorsun
Tam olarak öyle oluyor bişeyler düzelir bağımız kopmazsa diye düşünüyorum sadece
Nasıl yani sevgilinizden ayrıldıktan sonra vurdurmaya devam mı edşyorsunuz bu kaçıncı seviye eşyalık kullanıyor 😂
Uzak mesafe bişey yapmadık henüz. Havada kaldı ayrıldıktan sonra. Tekrar sevgili olamıyoruz arkadaş olamıyoruz ayrılamıyoruz. Ama seviyoruz
Valla yoldaki kedilere bile anlatıyom 😄😄
Ciddi bişey olmaz daha
Nasıl yani
Sonrasında toparlanmaz diyorsun. Hisler azalır mı
Eski sevgilinle fb mi oldun. Şimdi de bir yere gidemiyoruz bişey değişmez yani
f*ck buddy olunn
Duygusallık girince bitiyor ama öyle şeyler normalde.
f*ck buddyduygusallik yok
İşte bizde var baya iki senedir tanışıyoruz 11 ay sevgiliydik
ulaş sana birkaç şey diyecek takip. et
Sevişin
Kavuşarak olsa daha güzel olurdu. İmkanlar elvermiyor 😄
Niye mesafe mi var
Evet bid aşmak için durum sıkıntılı
Hea sen de yanındakilere bak o zaman
Cinsellik devam edebilir ama
İğrenir miyiz bilemiyorum ama çok özledim.
Ben hücresel olarak doyamıyorum adama onu bilemem kaptırmışım. Sadece fiziksel değil
Uzktayız ama işte teşekkür ederim
Arada 7 saat mesafe var. Ben gidemiyom karışanım çok var o gelemiyor çalışıyor. Kader böyle tam ayırmış
Niye sordunn
Kalırsınız
Ben çok seviyorum ama her açıdan fb daha sığ bir ilişki zaten uzak mesafe ne o gelebiliyor ne ben lafta kaldı öyle
Cinsellik bazı ilişkileri yakınlaştırabiliyor
Zaten yakınız. Aslında şu an normalde daha soğuk yaklaşıyor. Mesafe koymaya çalışıyor. Yanlış yapıyoruz diyor. Bişey yapmadık henüz
Yapmayın o halde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tam “ne tam varsınız ne yoksunuz” kafası 😅 Hisler yoğunsa fb bence çok yorar seni, hele eski sevgiliyle olunca aşırı karışır. Kalbin rahat değilse, netlik yoksa fb sana iyi gelmez. 💔
Bence önce kendine sor: “Bu ilişkide gerçekten ne istiyorum?” Cevabın ne olursa olsun, karşı tarafa da net söylemen lazım. Sen neye daha yakın hissediyorsun, bitirmeye mi devam etmeye mi? 💬