Nick bateman belki duyan ya da bilen vardir adam bildiginiz evrimin... yani şu farka bakar misiniz ilk 2 foto ile son 2 foto arasindaki nedir bunu bu hale getiren

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Zaman. Büyümüş, biraz daha yaş almış, sakal bırakmış, vücut çalışmış. Bebek, adamda zaten o potansiyel var. Şaşırmamalısın. Ergenken, yetişkin olmuş gibi düşün.
Nick bateman evet takip ediyorum kendisini ve spor sayesinde oldugunu dusunuyorum e birazda imaj yardimi yedigine ictigine dikkat falan
benim boy 1.85 civarı 1.90 olur diye tahmin ediyorum yüz hatlarım bu adamla cok benziyor ama bunun çenesi uzun gibi ya da benden kilolu ondan öyle 71 kiloyum fikrin var mı bu konuyla alakali
yasim 18 den biraz kucuk :) siteye kaydoluerken. d
Kamera kaliteleri..
Saç sakal..
Fark bu. Yoksa evrim geçirdiğini düşünmüyorum.
Sakal ve guzel bronzlasmis bir ten :D ayrica ilk 2 foto da iyi gayet
ilk 2 fotoy benzer turkiyede tonlarca adam bulurun sakal cok yakisiyor adama bellki
Cevap
4Cevap
Zamanla yuzu oturmus iste nasil ne var?
15 yasindaki haliyle 30 na gircek değil
Bakimli sprda yapio sonuc mukemmelllllll
Adam hep yakışıklı zaten olgunlaşında ağırlığını koymuş :)
olgunluk bu kadar degistirir mi ya
Fazla bir değişiklik yok ustam. Sakalları ve yüzü oturmuş adamın Fiziği zaten aynı farkındaysan. Yüzün oturması çok zaman alıyor. Eğer sakalı yüzle uyumlu otutturursan oldu bu iş :)
benim boyum 1.85 yaşım 18 den azıcık kücük diyeyim :) boyum 1.90 olur tahminen sakalı düzgün oturtmak derken?
Yaş 30 35 deyince abi diyorum :D Kardeşim sakal çok önemlidir. Yüzün 10 da 4 ünü kaplar. Bu yüzden yüze yakışmayan sakal tipi insanlara itici gözükmeni sağlar. Yani yüzüne yakışan en iyi modeli belirlemelisin kendine. Mesela yüzün dik ve uzunsa kesinlikle çenede sakal bırakmıcaksın. Kirli sakal bırakıcaksın. Mesela 2. örnek olarak yüzün minyonsa çenede sakal bırakarak dik gösterebilirsin.
yüz seklim bu adamla hemen hemen aynı köseli ve sert hatlara sahip sakalımda bu adamınmi gibi cıkıyor zaten kirli sakal bırakiyorum devam edeyim mi
Benimde yüzüm bu adam gibi aynen devam et hiç bozma bu adam gibi olursun. Yani sakalın.
ergenmiş büyümüş gibi asdfasdf
Saç uzantmis kas toparlatmis ve sakal birakmis
Saçı uzatmış ve sakal
:D bakım :D
Ayni fotolar
Vay canına dedim
Sakal :)
Sakallar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar