Kız arkadaş arıyorum ama bulamıyorum, ne yapmam gerekir?

Kız arkadaşa ihtiyacım var fakat birkaç kez teklifim ters tepti birde yalancı, çıkar ilişkisi gözeten insanlar neden beni bulurlar ...

Gerçek hayatta bulamadım nette şansımı denedim yine bulamadım (dürüst biri denk gelmedi). Yaşım 29 tanışıp ciddi arkadaş olmak istiyorum ne yapmam gerekir tavsiyeniz var mı?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
bir tekzip yapmak istiyorum; soğuk biri değilim, tersine gayet sıcak, insan ilişkileri kuvvetleri, merhametli, Allahtan korkan, kula hakkına riayet edenbriyim, kimsenin duygularıyla asla oynamadım ve benim duygularımla oynanmasınada asla müsade etmedim ve etmemde... ne var ki babacan tavırlarımdan mı helal süt emmişliğimden mi bilnmez anında bir kızla dost oluyorum. yani arkadaş olamıyorum. ikisi arasındaki ince çizgiyi sanıyorum herkes bilir.

Güncellemeler
+1 yıl
iş yerinde genelde evli bayanlar var, dedikodu olmasını istemem, bir sefer birine aracı olarak birinden küçük bir rica da bulunmuştum. sonrasında pişman oldum. kendi kanaatim çok dürüst olduğum için kaybediyorum ama dürüstlükte artı diye düşünüyorum şahsen hiç dürüst ve ne istediğini net olarak ifade etmiş bir bayanada raslamadım.

bu konuda açık ve net bir şekilde konuşmak isteyen olursa özelden bana mesaj atabilir. yazdıklarımın arkasındayım.
Kız arkadaş arıyorum ama bulamıyorum, ne yapmam gerekir?