Kız arkadaşıma ilgi duyuyorum neyim ben?

ben en yakın kız arkadaşıma ilgi duyuyorum onunla beraber olunca konuşamyorum heyecandan o konuşuyo ben dinliyorum. whatsapptan bile konu bulamıyorum konuşmak için saçmalrım diye mesaj atmıyorum ama neyseki o atıyo. bana sarılınca böyle çok güzel bir duygu oluyo. bana seni seviyorum deyince keşke benim onu sevdiğim gibi sevse diye düşüniyorum. ona hiç bahsetmedim bunlardan. sabah uyanınca akşam yatarken hep aklımda gün içindede aklımda ama sabah uyanınca ilk o aklıma geliyo. başka kızlara sarılınca konuşunca falan kıskanıyorum. aynı sınıftayız aynı sırda oturuyoruz başını omuzuma koyuyo o anki duygu çok güzel ya.çok hayal kuruyorum onunla olan bazen sapıtıyorum düşünürken. bu durumdan kimsenin haberi yok kimseyede söyleyemem sanırım. nedense erkeklere ilgim yok sadece arkadaşım değil yolda yürürken alışverşte falan güzel kız görünce yanına yaklaşmak istiyorum gözgöze gelmek istiyorum onunla konuşmak istiyorum. akrbalarımdada güzel kız olunca onunlada çok konuşamayorum. ama ben bu kızı varya çok seviyorum ilk defa ona karşı böyle bişey hissettim. bunu ilk defa buraya yazıyorum. lez miyim ben bu konular hakkında pek araştırma yapmadım. duyduklarım sadece duyduğum bilgilerde ne kadar doğru bilmiyorum. ben neyim? ilk defa ona aşık oldum galiba ya da ben öyle düşünüyorum siz ne düşünüyosonuz?
Kız arkadaşıma ilgi duyuyorum neyim ben?