Ne yapmam gerekiyor, kız arkadaşımın amacı ne?

Herkese selamlar. Çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum. Sevgilim ergen gibi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve sizlerden yardım bekliyorum. Arkadaşlar 4 aylık bir ilişkim var. İlişkinin başlarında sevgilimin çoğu platform ve uygulamada fake hesaplarının olduğunu gördüm. Önce çok fazla sorguladım ve defalarca kavga ettik. Şu yönden herhangi bir sorun görmedim; hiçbir erkekle mesajlaşmıyor (en azından ilişkimiz varken böyle bir şey tespit etmedim). Sevgilim telefonunu vermemekte ve hesaplarını göstermemekte (hala öyle) özellikle ilişkinin başında kendisinin göstermesini istediğim halde fake hesaplarını göstermedi. Sonradan öğrendim ki saçma sapan dizi, film, program ve bazı aktörler ile şarkıcılara (türk-yabancı) hayranlığı var. Onu da geçtim bu hesaplarının bazıları 6 bazıları 2-3 senelik. Kendi hesabından bu kişileri ya da şovları takip etmiyor. Mülayim bir kişi görünümü veriyor. Fakat yoğun araştırmalarım sonucunda kız arkadaşımın hakaret içeren bazı yorumlarını gördüm ve ne olduğunu şaşırdım. Adeta beynimden vurulmuşa döndüm. Ona söyleyince benimle konuşmak istemediğini vs. söyledi. Ona göre araştırmamam, stalklamamam gerekiyormuş. Yine suçlu durumuna düşüp özür diledim sırf onu sevdiğim ve değer verdiğim için. Yoksa suçlu değildim çünkü küfür hakaret ve saçma sapan yorumlar yapan paylaşımlar yapan kişi o, ben değildim. Onun gibi korkak değilim ben. Kendi şahsi hesabımdan yorum ve paylaşım yapabiliyorum ama o kamufle olarak hayatına devam ediyor. Hala bana hesaplarını (tam olarak) göstermedi. Sadece yarım yamalak gösteriyor, yaptığı yorumları (utancından olsa gerek) saklamaya devam ediyor. Çektiği videoları toplulukta paylaşmasa da bunları gizliyor. Onun dışında galerisinde saçma sapan abuk subuk fotoğraf ve videoları var (kendisinin) ama bu fotoğraf ve videoları ona yakıştıramıyorum. Ayrıca bir kere sigara ve alkol içtiğini söyleyen kızın defalarca kullandığını gördüm galerisinde. Yine suçlu ben oldum. Bugün de şunu farkettim fake hesaplarının isimlerini değiştirmiş. Sadece birisine ulaşabildim. Galerisindeki her şeyi neredeyse imha etmiş. Arkadaşlar lütfen bana doğru yolu gösterin. Aklım ve kalbim çok farklı çalışıyor ve ne olursa olsun kalbime yeniliyorum. Çok fazla yakınlaştık onunla (her konuda) ama bu konuda çok uzağız. Lütfen yarım edin. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

Güncellemeler
1 yıl
Bende güvensizlik oluşturuyor ve her olayda sen bana inanmıyorsun diyor. İnanmak için bir sebebim olabilir mi sizce? İnandım diyorum benzer hataları hep tekrarlıyor vs.
Ne yapmam gerekiyor, kız arkadaşımın amacı ne?