Sınıftan bir kızla yakınlaşıyoruz. Fakat bir sorun var?

Şimdi bizim sınıf 400 kişi (hukuk fakültesi). Geçen senenin ikinci döneminde kapanan bir kız vardı. Kapandıktan sonra ilgimi çekmeye başladı. Ama çok önemsemedim. Bu sene de son senemiz, dersler bitti finallere giriyoruz şu an. yani mezuniyetin eşiğindeyiz kısmetse. Şimdi bu arkadaş bu senenin ortalarında bizim sınıftan bir arkadaşla çıkmaya başladı. Normalde merhabamız vardı ama o arkadaşla birlikte olduktan sonra hem ben selamı sabahı kestim hem de o kendini pasifize etti, hem ben hem diğer erkeklere karşı. Fakat bunlar anladığım ve duyduğum kadarıyla üç hafta falan önce ayrılmışlar. Neyse biz bu arkadaşla tekrar selam sohbete başladık. Önceden de az da olan başlayan hukukumuzun da etkisiyle samimi olmaya başladık kısa sürede. Bir akşam aniden mesaj attı napıyosun nerdesin diye, sonra tatlı yemeye gidecektim okuldaysan beraber gidelim mi diyecektim dedi, ben de eve gidiyor olmama rağmen kabul ettim neyse buluştuk oturduk falan baya koyu samimi bir sohbet, bir iki gün sonra yine (şu seçimlerden dolayı ertelenen sınavların olduğu vakit) mesajlaştık, sınav ertelendiği için salıvermiş tabi herkes, dedi çok sıkılıyorum falandı filandı gezmek istediğini ima etti, ben de dedim benim de canım sıkılıyo gel üsküdara geçelim o zaman yine buluştuk tabi çaydı yemekti tatlıydı baya bir vakit geçirdik. Bunlar son bir haftada oldu. Ve mesajlarda da açık açık sorgulamalar tripler falan, bildiğiniz yazıyor bana. Aslında benim de ilgimi çeken bir kız. Fakat, halihazırda mezuniyete de az kalmışken, daha diğer arkadaşla (ki selamımız sohbetimizin olduğu bir arkadaş, yabancı değil yani) yeni ayrıldığı halde benim onunla birlikte olmaya başlamam çevrede ve özellikle de erkek arkadaşlar arasında çok tepki toplar diye korkuyorum. Diyecekler bak hele, daha kız dün ahbabıyla birlikteydi, ayrıldığı gibi kıza göz koydu filan, racona ters iş yaptı. Bu tarz şeyler söyleyecekler. Kızla da aram çok iyi, böyle giderse çıkmaya başlicaz. Ne yapacağımı bilmiyorum. . Bana akıl verin :(
Sınıftan bir kızla yakınlaşıyoruz. Fakat bir sorun var?