Saygıdeğer arkadaşlar bi yardım lütfen :D Karı gibi trip atan bi sevgilim var ve hiç çekilmiyo napmam gerekiyo ki sizce ? Tesekkrlerr :)
Not : Onu seviyorum ¦
Not : Onu seviyorum ¦
Bi derdi var demek ki ,onu bulmaya calıs ama cok soru sorarak ustune abanma :D ,mesela sakin iyi bi zamanın-ız-da gonlunu oksa bak bole olunca sana bitiyorum de ya da bi kıyak yap ne guzellık estersin diye sor ve cok kısa agzını ara,unutma once tava gelsin,keyiflensin den de cok pozitif sevecen cilveli oldun mu ,o zaman az abanmana izin verir bence ben verirdim :D ,essek dil ya!?bu arada sakın baskalarina cok dertli oldugunu soleme ozellikle onun yakınlarina ama zekice cok onemsiz ama hani ne yapabilirim tarzinda da saglam birilerine de son care olarak basvurabilirsin de.Ya da sabırın varsa tamamiyle pasif direnise gec (gandhi gibi) ve trip ne yapıyosa artik daha sonra hatırlat ama hic yakınmıyomus bak sen bole yapıyon agzıma sıcıyon ben gene seni seviyom tepki vermiyrm durumlari yarat ,kendini kotu adam olduguna inandir yani sen de masum melek ;) zamanla dusunecek sana hak verrecek ve senin bu cabaalrina saygı gosterip elinden geleni yapacaktir.En kotu durum istese de bunu degiştirememsi olacaktir ki her gulun de bir dikeni olur.Bu konuda cok kusurlarini duzltmis biri olarak EN ONEMLiSi sevgi anlayis sefkattir guzel kerdesim,her derdin ilacidir...
duygusal yapıda bir arkadaş galiba
sürekli ilgi alaka bekliyor ama karşılığını yeterince alamadığını düşünüp bu yollara başvuruyor
istersen empati yaptır
aynısını sen ona yap bir süre
etkili olup etkisini gördüğüde
konuyu konulup açıklıpa kavuştur
o ne kadar trip atarsa atsın sende bi o kadar sakin ve tatlı dilli olacaksın. ya bi derdi vardır ya da ilgi istiyor şımartılmak istiyordur ya :)
"Erkek adam trip atar mı ya" de... "Ben triplensem kız milleti işte dersin" de , azcık gaza getir ;)
Cevap
46Cevap
malesef tedavisi yok trip atan erkeği trip atma lan senden yakışıklıları var dersen trip olayı kesilir ama %60 seni bırakabilir çünkü trip atanlar genellikle burnu yukarda olanlardır ama erkeklerde azda olsa görülüyor kızlara yakışıyorda erkeklere hiç yakışmıyor ama onu seviyorsun seven sevdiğine katlanır ama senin gül baya bi tikenli
onu seviyorsan tribinede katlanacaksın o zaman başka çaren yok . senin yüzünden trip atmıyormu hem demekki sende bitiyor iş :)
Bir Erkek Olarak Döverdim.Kız Olsaydım Ona İlgisiz Davranır, Değer Vermediğimi Anlamasını Sağladıktan Sonra Yaptığı Saçma Tribi Bırakmasını Beklerdim.Böylelikle Hem Lanet Tripten Kurtulmuş Olur,Hemde Bana Karşı Daha İlgili Olmasını Sağlardım..
o anda parmak atarak bütün dikkatini dagıtabilirsn :D
+1 :D
Onu hiççç sallamayarak :))) biz buna sönme diyoruz.Sönmeden hemen önce bi çıldırma süreci geçirebilir , korkmayın normaldir.
ulen bide hatun olacan biz mi ogretecez hayret bisi.
erkegini idare edecen.gercek erkekler gercek kadinlarla beraber olurlar.
burdan yaptigim nacizhane cikarim sen eksik vasat bir hatunsun heh
:D
Son bir kez dön bak ve ardına bakmadan kaç git oradan .
Durmuyo onlar yaa trip attı mı kadınlardan beter oluolar :X
Rasengan Var Olmaz mı ?
pardon,yanlış yere yazdım..
Sevgilisini karı gibi diye tanımlayıp onu sevdiğinden bahsedebilen bi nesil geldi hoşmu geldi boşmu geldi bilmem ama ilişkiler işte böyle vıcklaşıncada uzun ömürlü olmuyor tabi yivrencsiniz
onun ağzının ortasına bitane yapıştırırım git başkasına at tribini derim. ne kadar seversen sev trip atan insan cıkarcı serefsizin tekidir. o sana trip atıp istediklerini yaptırma ya yönelir. bide bunu yapan erkekse ıslak sopa ile döverim...
Baskin basanindir, sen daha fazla trip at. O trip attiginda da cocuk musun sen diye asagila.
Üff bende çok pis trip atarım. Kesin bi şeye bozulmuş ondan. Ne olduğunu öğren de, abes bişey değilse adamın istediği gibi davran. Düzelir :)
Eğer bir kız bir erkeğe şakayla da olsa "karı gibi" yakıştırmasını yapabiliyorsa, o ilişki laçkalaşmıştır. Ha bunu kabullenen erkeğe de diyecek birşeyim yok. Senin bu ciddiyetsiz tavırların yüzünden bozulduğunu hiç düşünmedin mi ?
Seviyorum demişsin karı gibi diye kelime kullanmışsın. Sorun tamamen senden ! Sen önce adama erkek gibi bak, gör, saygı duy ondan sonra o zaman sana trip atmaz zaten ! Sevdiğin insana bu şekilde laf konuşma ayıp.
Bende atarim tamam peki ya diyim gidiyorum cok alinganim kari gibi trip atiyo demeseydin iyidi ustume alindim resmen djsjsjs
tripsiz erkek olmaz.. bunun genel sebebi sevgilinin lüzumsuz hareketleridir.. yok illa vazgeçmiyorsa seven diken misali.. katlanıcaksınız..saygılarımla..
alttan al keyfi yerine gelsin ama alttan aldıkça daha kötü oluyosa sen daha beterini yap :)
nasıl trip atıyo neden yapıyo hemen karı gibi deme ?
Ayril gitsin trip atan bi erkek seviyorum diye cekilir mi cok fenaa
Sen yaptıgında onun durumunu anla diye yapıyordur. Karı gibi dedigine gelince ; sen ona bunu söyleme sakın kacar gider
sevmesen basitmiş de madem seviyosun dikenine katlanacan diyorum
tribal enfeksiyona en guzel gelen sey kica sert bi tekmedir.hemen kendisine gelir
Yanlış cümle kuruyorsun ama bak. Cümlelerine biraz dikkat edebilirsin mesela , demek ki çok dobra dikine konuşuyorsun
Not: onu sevdigin için hala yanındasın, boşver atsın :)
sende daha pis trip yap diycem olmuycak bu ne yav cocukmusunuz.
Döversek belki durur. Ha zarar vermeyeceksen sen de ona trip at :D
Yine trip attığı bi anda ona beklemediği bi tepki ver, onu sustur ve bu durumun canını sıktığını açıkca belirt
bir erkek trip atmaz atıyorsa aynı şekilde karşılık ver ama aynısı olacak ki yaptığını anlasın ayrıca eşcinsel olduğundan kıllanıyorum ::::D
seviyorsan katlanacaksın, beterin beteri var diye avut kendini.
ben öyleyim hajiiii valla sevgilimi takli ediorum onun triplerini ona satıyorum kendini görüo
insan sewdiğine karı gibi trip atıyo diyosa şüphe duyarım...
İlgi göstermen şart bebek gibi davran kırılgan bir yapısı vardır
trip atmasının nedenini bul olmadı aynı davranışı yaap ne oldugunu anlıyorlar o zaman
Trip atan erkek ıyk :(
tap canım ona tap trip atan erkek jelibondur :D
Öldür gitsin ya, hiç çekilmez.
ağzına aduketi koy gitsin <3
Rasengan var Olmaz mı ?
Onu el üstünde tut. o_O
Döv onu.. (Cevap kısa imiş.)
bence kendine erkek bul
ayy hiç çekilmez ya... çok mu aradın?
:))
Öyle erkek mi olur ln!
:D Erkek gibi trip atan birini bul o halde
Hııı taam canıms bye yatıyom ben
kendi haline bırak düzelir
erkek trip atmaz küfür eder genelde
karı gibi trip atma len de ona
Sifonu çekerek şooooorrr efetiyle tripler de gider
alasını yaparsan atamaz.
iğrençç yaaa:(
Hiç çekilmez
Oralı olma
karşılıklı herşey hatta daha fazla trip at
her zaman
Bende ki umursamazlıkla kafa tutamazdı!
Derhal şutla,hiç durma.
Bizene ki cevapsız sorular
trip attığında ona jobssssssevvvv:)
şutla gitsin ! ! !
cevap : trip yaparak
Sanane be salaq. :)
trip atacağı zaman kafasına patlıcanla vur.Hayal gücüm bu kadarına el veriyor.
Ben solcuyum aga.
Ortada ince bir espiri olduğunu düşünmüştüm yanılmışım :( .Sen saol diorsun ben hayır solcuyum diyorum. ortam kopuyor felan en iyi cevap seçiliyorum seviniyorum ... :( neyse ...
Lütfen kalbimi kırma :( Ben kendimi komik olarak düşünüyordum :( Aslında anamızı cep telefonundan arıyoruz bundan iyidi dimi ?
Peki espri yapabilirmiyim ? berki ilerde gelişir ? Tamam yeter bu kadar.
Sana özel, günaydın canım sanada.
Öptüm say gmdüm bay. trip isteyen sendin :)
kısasa kısas ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar