Bir erkeğin her yerden engellemesi sorunsalı?

Fakülteden konuştuğum bi çocuk vardı. 1.5 ay daha yeni oldu ve birbirimize yavaş yavaş ısınıyorduk. Benim soğuk olmamdan, bazı durumlarda ters tepki vermemden gibi gibi konulardan rahatsız olmuş. Gerçekten seviyordu bunu hissettiriyordu bana. Ama en son dediği şey ben sabırsız bi insanım ve daha fazla sabredemiyorum, yeterince sabrettim. Ben bu konularda temkinli ilerleyen biriyim ve birdenbire yakın olamam kimseyle. Bizim ilişkimizi diğerleriyle kıyaslıyordu. Olması gereken bu değilmiş gibi geliyor bana demişti. Ben seni zorluyorum sanki ve sen beni istemiyorsun gibi geliyor diyordu. Ama cidden öyle değil istemesem muhattap bile olmazdım. Dün telefonda son kez konuştuk ve kapattıktan sonra beni her yerden engellemiş. O konuşmadan sonra yazacak biri de değilim yani. Konuşma kötü de bitmemişti. Anlam veremedim açıkçası. Yurttan oda arkadaşımla da tanışmıştı onu da engellemiş. Aşırı ergence bi hareket olduğunu düşünüyorum yani amaç ne? İlgi mi bekliyor benden, yoksa sınav haftamız derslerine odaklanmak için mi yaptı anlayamadım. Ya da herhangi başka bi sebepten dolayı mı bilemedim. Sizce? Yorumlarınızı merak ediyorum.
Bir erkeğin her yerden engellemesi sorunsalı?