Onun aklina bile gelmiyorum ama ben unutamiyorum?

Konusmamiz biteli 1 aydan fazla oldu o bitirmisti biraz neden diye ustelemistim ama sonra benimde elimden bisey gelmedi.. Gitti birden.. Sonra birden bana tekrar yqzdi ama cok farkliydi sanki bisey yapmisim gibi uzak dur benden benim arkadaslarimdan isin olmasin dedi durduk yere. Ilk defa bana boyle davrandi dusmaniymisim gibi. Beni masum temiz saf goren adam birden cephe aldi resmen bana. Birakip gittigi yetmemis gibi.. Ustelik ben ona asigim ne kadar bunu bilmesede. Hemde kopek gibi seviyorum ondan baskasi kalbimi gecin aklima bile giremez. bir daha onu gormicem. Buna mi yaniyim, birden nasil boyle degisti ona mi yaniyim.. Beni kandirisina mi yaniyim.. O kadar aci cekiyorum ki... Nefret etmek istiyorum ediyorum da bazen beni kandirdigini dusundukce soyledigi her seyin yalan oldugunu dusundukce allah kahretsin nasil olur diyorum.. Yalanmis hersey diyorum.. Onda belki yalandi evet ama ben hala onun gercegiyle yasiyorum. Ben napicam arkadaslar. O beni coktan unutmustur baska kizlarla konusuyodur. Numarami bile sildi. Onun hayatinda ben hic yokum olmamis gibiyim. Ama ben mutsuzluktan nefes alamiyorum canim cok yaniyo cok seviyorum cok ozluyorum. Yardim edin yol gosterin nolur..
Onun aklina bile gelmiyorum ama ben unutamiyorum?