Unutamıyorum ulan unutamıyorum?

İlk aşkımdı sevgilim bile diyemem olmadıkta ama bunun ötesi varsa benim için bundan daha öte biriydi 3 sene sürdü bana karşı çok anlayışlıydı ilk askim olduğunu oda biliyordu ve bunu asla kötü bir niyetle kullanmadı hatta bana bazı yerlerde tavrımı koymam gerektiğini herkesi kendim gibi sanmamam gerektiğini bile öğreten oydu ama ayrıldık ailem öğrendi ailemi karşıma aldım onun için ama hiçbir şekilde bu durumun önüne geçemedim benim için aileni karşına alma dedi hiç kimse için alma dedi gitti 2 sene sonra yazdım öğrendim ki sevgilisi varmış iş ciddiymis söz verdim artk dönemem dedi kestik iletişimi içim kan ağlıyor canım çok yanıyor arkadaşlarım başka biriyle konus unutursun diyor ama ben yapamıyorum kimse onun gibi değil herkes kullanıp atmanın derdinde ben onun yanında kendimi korumak zorundaymisim gibi hissetmedim hiç bir zaman ben şimdi ne yapacağım onu düşünmekten gözüme uyku girmiyor uyusam rüyamda gene onu görüyorum bazen sanki dejavu yaşıyorum gibi hissediyorum psikolojim çok bozuldu
Unutamıyorum ulan unutamıyorum?