Unutamıyorum lan?

En baştan anlatıyorum ben bu kızı 9. sınıfta gördüm aynı servisteydik güzel bir kızdı ilgimi çekti ama maskeli hali daha çok ilgimi çekti çok güzel gözleri vardı hata ayağımı bilerek yanına koyuyordumki basıp arkasını dönüp pardon desinde gözlerini görüym diye araya covid yüzünden uzun bir tatil girdi ama 11. Sınftan devam ettik ben bu kızdan hoşlandığımı 1 tane yakın arkadaşım var ona söyledim dedimki ben bu kızdan hoşlanıyorum o da git konuş falan dedi ama ben özgüvensiz olduğum için yapamadım o zamanlar ben spora gidiyordum hem Kickboks hem fitness yapıyordum kalıplı biriydim boyumda 1.80 di kızda 167 falan ben onların sınıflarından çıkarken arkadaşıma demişki bu sporcumu baya kalıplı birisi demiş ben o şeyle kız çıkma teklifi etmeliydim ama yapmadım daha doğrusu yapamadım şimdi 12 de açığa geçti bu kız ben uzak mesafe ilişkisi falan yaptım onu unutmak için işe yaradı aslında sevgilim varken onu hatırlamıyordum şimdi o kızdan ayrıldım beni aldattı diye 7 ay falan oldu ayrılalı aklıma şimdi o kız geldi gene ona aşık oldum galiba şimdi nerde olduğunu bilmiyorum ama instasını biliyorum nasıl bir yol izlemeliyim ben bu kızdan hoşlandığımı ona nasıl söylemeliyim
Unutamıyorum lan?