Bir karşılığımı olacak da aklımda
Yoksa benim hayatımda kimse yok diye mi
Ama denedim olmuyor biriyle
Neden aklımdan çıkmıyorrrr
Yoksa benim hayatımda kimse yok diye mi
Ama denedim olmuyor biriyle
Neden aklımdan çıkmıyorrrr
bu aşk acısını nerdeyse herkez yaşıyor. Ve bu acılar olmalı da çünkü acıyı çekeceksin sonra gelenin kıymetini bileceksin. Bileceksin çünkü o giderse yine acı çekeceksin bu yüzden sadık kalacaksın. Atıyorum sevgilinin rahatsız olduğu şeyi yapıyorsundur mini giyinme diyordur giyiniyorsundur sonra çocuk senden ayrılır acı çekersin. Sonraki sevgilin giyinme dediğinde sözünü dinlersin onu da kaybetmemek için. Bilirsin kaybetmek çok acıdır. Neyse zamanla geçecek şimdi ne desek boş çekeceksin o acıyı. Ama azaltabilirsin. Gez dolaş arkadaşlarınla iyi bir kişi ile arkadaşlık kurarsan mutlu eder belki onu unutturur.
Derler ya Zaman en iyi ilaçtır.Zamana bırak, ALLAH ın bize verdiği bu UNUTMA yeteneği Çok mükemmel birşey zamanla unutacaksın geçmişe bakınca da kısa hatırlayıp nötr olacaksın...
Unutamadığımızı düşünsenize , ANNEN ÖLECEK yada baban yada kardeşin.Unutamadğımızı düşünsenize..
Tamam unutulmaz ama acısı tazeliğini kaybeder...
Cok uzun seneler hayatinda olmus ise ve sana senden daha çok deger vermis ise unutman zaman alir...Illa unutucagim diye kendini sartlama, zamana birak herseyi..Yeri geldimi agla içini bosalt yeri geldide mi eglen keyfine bak..Hayat kisa ve garip..
ama yasak aşk sorunu olunca imkansızlaşıyorrrrrrr
her şeyin hayırlısı ama kimsenın başına vermesin allah , vermese de yadırgamasın !1
Cevap
4Cevap
bence ne söylesek boş ne ararsan kendinde ara kendi içnde beyininde gönlünde seni hangisi yönetiyorsa onunla konuş konuş bakalım ne diyor sana aşk-sevgi-vicdan -hırs- hangisini fısıldıyor kulagına usul usul birde unutamadıgının yerine koy kendini o unutmuşmudur seni unuttuysa sana herseyin cevabını verecek tek bir soru kalıyor
unutmak suçlulugumuz unutturduğu için vicdansızlıkmıdır
yoksa affetmemizi sağladıgı için özgürlükmü? ...
Baktın olmuyor Bakmayacaksınn.. ANlayacağın Unutamıyosan unutamıyosundur bunun çabasına efor harcamaya ne gerek var?
demekkı aklından cıkmadı..
Zamana bırakacak gücün varsa unutursun.
Kalbine çoktan dokunmus aklındaki de ondan...
kasma çıkar zamanla..
sureklı kendıne hatırlattıgından olabılırmı
biraz zamana bırak, unutursun..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar