+1 yılBizler inanç sahibi insanlariz zor evet ama oda bir ekmek kapısı ve onurlu bir meslek benimde nisanlim uzman ama Rabbim ömrünü ne kadar biçmişse o kadar nefes alır ötesi yok bu normal hayatlarını süren bizler içinde geçerli zor bir meslek ama mecburi sevdiysek dayanicaz bekliycez sabredcez destek olucaz başka yolu yok gitmek bırakmak gibi bir lüksümüz yok... Şehit olursa vatan sağolsun diyicez ve dua edip namusumuzu iffetimizi koriycaz.. Şehitlik her kula nasip olmaz askerlik mertebesi kadar yüksek bir mertebeden olamasakta Allah bizlerede şehitlik nasip etsin
00 Yorumla
+1 yılBenim de sevgilim uzman. Üstelik ailem onunla evlenmemi istemiyor. O kararı vermek bana kaldı, asker diye sevgilimi istemeyen ailem mi yoksa ailesini bile İzmir de bırakıp Doğu da görev yapan sevgilim mi? Bense bu ikilemde kalıp günlerdir hatta aylardır ne uyku ne yemek :( Ben güçlü bir kızım Asker diye doğuda diye sevdiğimi yarı yolda bırakacak biri değilim yeri gelir VATAN SAĞOLSUN der alırım künyesini, yeri gelir beklerim günlerce operasyondan dönmesini. Peki ailemi kaybetmeye nasıl dayanacağım?
10 Yorumla
Elbette bayanlara buyuk sorumluluk dusuyo bu konuda birak hayallerinin pesinden gitsin engel olma tam tersi ona destek ol her konuda unutma erkegi guclu kilan kadinidir senin en ufak ters tepkin onu uzup dikkat etsikligi yaratip gorevlerinde basarisizlik yaratmaya ve hatta canina bile mal olabilir Allah korusun bu konuda bayanlara buyuk gorev dusuyo yuksek motivasyon onlari uzmek yerine onlari mutlu etmektir yardimci olabildiysem ne mutlu.
10 Yorumla
Aldatma adamı, malum kızlarımız asker beklerken pek uslu durmuyor.
19 Yorumla- +1 yıl
pifff düzgün konuş :(
- +1 yıl
ben oyle yapmazdim :(
- +1 yıl
:/ anladım
- +1 yıl
floydian çok doğru diyorsun çevrede çok duyuyoruz.Kız,nişanlısını askere gönderdiği gün aktiviteler başlıyo 460 gün
- +1 yıl
Sinirlendim şimdi ben bu cevaba Alnım ak yüzümde tertemiz. Parmağımda yüzüğümü alnımda ismini taşıyorum Aklımı girecek biri de daha anasının karnından doğmadı ondan başka;)
- +1 yıl
ben şahsen evli olanların uzman çavuş olmalarını hiç tavsiye etmiyorum hanımler eşine sürekli kaybetme korkusu yaşadığını biliyorum parası güzeldir ama işi iç açıcı ve güzel bir iş değil
- +1 yıl
@serkanaslan27 bu sözünüze katılmıyorum bende bir uzmançavuş eşiyim ve eşimle gurur duyuyorum biz eşlerimizi iyi günde sevmedik evet demedik kötü gündendede evet dedik ki ne mutlu ben gibi uzmançavuş eşlerine🙏🏻 Biz ölüm kalın dinlemeden eşlerimiz için gözümüzü kırpmadan onların arkasından geliyoruz nice ben gibi Doğuya eşinin yanında gelen kadınlarımız var rabbim uzmançavuşlarımızı, askerlerimizi, polislerimizi başımızdan eksik etmesin. Kim ne derse desin iyi veya kötü biz asker eşi olmaktan gurur duyuyoruz ve her zorluktada arkalarındayız eşleri olarak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılbenim nişanlım jöh ve doguda bnde korkuyorum bir şey olucak dıye uykularım kaçıyor ama onunla evlenmek istiyorsan Alah korusun ama çocuğunu babasız büyütmeyi dahı göze Alman gerekiyor sehır sehır gezmeyı onun gittiği yere gıtmeyı göze alırsın senı cok iyi anlıyorum sen dokunmaya kıyamıyorsun ama o her an olumle dıp dıbe sunu unutma asker parfüm degıl barut kokar asker esı olmakta cesaret ister soğukkanlı olmak zorundasın ona sureklı moral vermek zorundasın yanı cesur degılsen bu anlattıklarımı göze alamıyorsan evlenme çünkü askerden daha cesur biri varsa oda askere aşık olan kadındır Rabbım tüm askerlerımızı korusun🙏😊
10 Yorumla
+1 yılBenim de sözlüm uzman çavuş olucak eğitimde Şu an şimdiden korkmaya başladım onun icin en kötüsüde ne biliyomusun haber lerde sanki inaidma inadima uzman çavuş şehit haberleri verilmesiydi göz yaşlarımı çoğu kez tutamıyorum ama Şimdi eskisi kadar korkmuyorum çünkü ona destek olmam gerektiğini biliyorum bende ona arkamı dönersem ve şu zamanlarda kendimi düşünüp ona trip atarsam kendini kötü hisseder çocukluğun zamanın degil trio bile atmiycaksin yeri gelicek.. belki el ele tutup herkes gibi gezmiucez ama onun iyi oldugunu bilmek bile mutlu edicek.. Rabbim askerlerimizi korusun bu nekadar zorda olsa bir meslek yapılması gerek şanlı bir görev o yapmasa başkası yapmazsa bu devleti kim koruycak. Allah hepimize sabir versin:((
10 Yorumla
+1 yılherkesin bicilmis omru var kimse bundan fazla yada az yasayamaz..
masa basinda bile olsa o omru kadar yasar ve zamani gelince tik diye gider..
askerin de bundan bi farki yok,onun da zamani gelmeden hicbi kursun isabet etmez..
icin rahat olsun..Allah uzun omurler versin..00 Yorumlaiçini ferah tut dusuncelerı çağırma kendı kendını motıve et kı o da sendenn güç alabılsın. bı de olcağı varsa heryerde olr be canım ister doğu da ıster batı da.. nefes alan herkesın var bu sekılde tehlıkesı asılnda dusunursen.. kotu dsunme umarım çabucak kavusursunn
00 Yorumla
+1 yılben de askerim. şöyle düşün.. kolay sevmek gerçekten kolaydır herkes yapar.. ama bu bir sevgiden öte sorumluluk, gurur ve onur taşır. orada görev yapanların eşleri olmasın mı? birileri orada da görev yapacak.. zor evet, ama kadınlar bu duruma olumsuz bakıyor. bu da aklıma şu soruyu getiriyor: böyle düşünen kadınlar için sevgi somut bir kavram.
112 Yorumla- +1 yıl
bu ülkeyi kimse savunmasın mı yani?
- +1 yıl
Bu milliyetçilikle alakalı değil Allah aşkına yapma:( hayatta ondan başka kimsem yok. Nefes filminde bir sahnede diyor ya vatan sağolsun... Benim vatanım sensin be aşkım...
- +1 yıl
dumlupınar denizaltısında son muhabere olan "vatan sağolsun" cümlesi.. ne kadar onurlu.. bu sözleri söyleyen Şehit Sey.Astsb.Çvş.Selami ÖZBEN'in annesi babası sevdiği yok muydu? ve oradaki onlarca şehit olan personelin.. VATAN SAĞOLSUN dediler. bu ülkeye gönül verenler.. evet varsın kızlarımız askerlerin işi zor diye evlenmesin.. yine de "VATAN SAĞOLSUN". bu cümleleri taşıyabilecek nice Türk kızı olduğuna eminim..
- +1 yıl
... Kusura bakma ama o zaman bende vatan sağolsun derim yaşadığım acıyı dindirecek mi hayır! Hangi şehit annesinin acısı dindi bu sözlerle üstünden seneler geçmesine rağmen neden hala ağlayanlar var? Bu sözlerle gururlanmasini bende bilirim herkeste bilir ama kimse o acıyı yapamadıkça doğru yorumu yapamaz bence.
- +1 yıl
ne kadar kabullenemesekte maalesef bu böyle. bu bir risk. inşallah nişanlın görev hayatı boyunca sağ salim alnının akı ile işini yapar hep. gel gör ki bunun dışında trafik kazası geçirir biri bıçaklar üzerine bir şey düşer gibi tehlikelere karşı da sokağa çıkmayalım madem.
- +1 yıl
Amin sağol...Sürekli operasyona giden mayın çatışma altında ki biri kadar riskli mi peki? En riskli iş olarak neden askerlikle polisliği gösteriyorlar öyleyse...
- +1 yıl
kader..
- +1 yıl
bir asker nişanlısı eşi gibi ol dik dur ona böyle destek olamazsın ve hayat böyle geçmez kaldıramayacağın yükün altınada girme kusura bakma yanlış da anlama ama arkadaş doğruyu söylüyor... tek asker nişanlısı eşi sen değilsin. bir ömür böyle düşünerek gerçekten geçmez. korkunu üzüntünü anlıyorum bende çok iyi bilirim bunları ama alışman kabullenmen bu kafayı değiştirmen gerek üzgünüm...
- +1 yıl
Madamçiko teşekkürler açıklaman için. eskiden böyle miymiş bee yiğidim dermiş şehit oldu dermiş. ya da moral olsun diye nameler yazarlarmış. şimdiki kızlar da ancak kafa ütülesin aman bişi olmasın diye. herkes çok bencil gerçekten ve bu yüzden sevgi yalanlaşıyor.
- +1 yıl
Bencil mi siz beni anladığınızı mi sanıyorsunuz. Yazık ya çok yazık aşkı sevgiyi bana anlattıyorsunuz ulan yeri geldi ben canıma kıyacaktim bu herif için o benim herşeyim herşeyden değerli bana benim ilişkime hele ki ona olan aşkıma yorum yapmaya kimsenin hakkı yok. Benim burda canım yanıyor arkadaş milletin derdine bak. Allah korusun onun başına birşey gelirse benim de bu hayatta yerim yok.
- +1 yıl
birisi için canına kıymak cahillikten başka birşey değildir bunun için övünme lütfen. eğer bunu ölçüyorsan ona olan sevginide ölçmelisin geri anlattığın herşey inan boş.
- +1 yıl
Bence her kadın için geçerli değil bende asker yolu gözlüyorum izin günlerini dört gözle bekliyorum gelsin diye merak ediyorum korkuyorum o görevdeyken alaya indim dedimi dünyalar benim oluyor sesini duymak bile yetiyor zor şartlarda çalışıyor çünkü komando parasını bile harcarken elim titriyor inanın yeri geliyor aç kalıyor yeri geliyor soğukta uyku tulumlarinda yatıyor nasıl titremesin o el ben ömür boyu beklemeye razıyım sonuçta ülkemi koruyor rabbim korusun sizleri sevdiğim adamida
+1 yıleger Allah ona uzun omur yazdiysa kursun isabet etmez yok kisa omur yazdiysa masa basinda olsa bile olur ondan Allaha dayan dua et ve icini ferah tut..
50 Yorumla
+1 yılGenellikle işlerinden dolayı sinirli olurlar. Kendi babamdan biliyorum. Annem ve babam sürekli kavga ederler. Babamın benle bile bağıra çağıra kavga ettiği günler var. Babamı (daha doğrusu babam demek istemiyorum çünkü ben ve abimin piskoljisini bozdu) üst rütbeler aşağıladığı için gelip ben, annem ve abimele her gün kavga ederdi. Sadece benim babam değil çoğu askerde böyle oluyor maalesef.
00 Yorumla
+1 yılBenim nişanlım da uzman benimde korkularim var bende onu kendimden çok seviyorum ama sen içini rahat tut ben seni çok iyi anlıyorum ben yolamadim onu hiç istemedim ama geleceğimiz hayallerimiz için dedi gitti her asker haberinde yerimden hoplar oldum ama sen beli etme üzüldüğünü korktuğunu sadece destek çok o asker psikolojisi çok değişik ona yardımcı ol
00 Yorumla
+1 yılBenim nişanlım 4 yıl hakkari şemdinli de paralı asker olarak görev yapmış karnına kurşun darbesi almış su anda suriye de görev yapiyo ve Allah ima şükür cok sağlıklı demek istediğim eğer kaderinde varsa heryerde olur ben korkmuyorum sadece dua ediyorum ve onunla gurur duyuyorum :)
00 Yorumlaönceklikle sakin ol kokrma her doguda askerlik yapan kaybedilmez
bende doguda yaptım askerligimi sag salim döner inşallah
geceleri korkuyorsan da dua et onun ve bütün askerlerimiz için onu Allaha emanet et hiç bir şeyden de korkma00 Yorumla
+1 yılasker eşi olmak zordur tabi ama unutmayın Allahın dediği olur kaderde alnızmızda ne varsa o olur içinizi ferah tutun dicem ama zor tabi Allah sağ salim kazazı belasız görev nasip eder ins eşinizede tüm askerlerimizede ..
10 Yorumlagüncelleme : kaderinde kurşun yemek yoksa isterse suriye de çatışmaya girsin yine de sag salim döner kaderi de kimse bilemez onun için bilmedigin bir şey için kendini üzme
01 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim de uzman çavuş bana mesaj atar mısın
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılevliyken daha zor emin ol.. Allah kavuştursun bol bol dua et onun için..
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKısa zamanda Doğudan ayrılırsa bi nebze olsun rahatlarsınız.
00 Yorumla Gece gündüz birbirine karışıyor, ihtiyacın olduğu zaman yanında olamıyor.
Doğu psikolojisi hakkında bir şey söyleyemiyeceğim, zor gerçekten.00 YorumlaBenim babam astsubay birak esi olmayi coxugu olmak bile zor siirt ve sarikamisda gecti cocuklugum
00 Yorumla
+1 yılSıkma canını icini ferah tut hersey nasip bu hayatta yiyecek lokmasi varsa bu o gorevde olsada olmasada yasar eger yiyecek lokmasi yoksa buna sende engel olamazsin
00 YorumlaCanım benim sevgilim de uzman çavuş senden biaey istesem yardim edermisin bana esin belki bilgi sahibidir birşey sormak istiyorum çok zor durumdayım😟
00 Yorumla
+1 yılbenimde sevgilim uzman çavuş aynı korku bndede var...
00 Yorumlasürekli tayin var şehit olma riski var.var oğlu var.iyi düşün
00 Yorumla
+1 yılsabır versin
zor00 Yorumla
+1 yılevlendin mi acap
00 Yorumla
+1 yılişin zor senin
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem