Ölen sevgilime mektup yazdım, hislerimi paylaşır mısın?

Sevgilim.. ne kadar özledim seni bir bilsen. bak bugün sensiz 3. yılımda bitti. ama bu 3 yıl sana olan sevgimden hiç bir şey eksiltmedi ki benim.. sana sarılmayı özledim sevgilim.. gamzelermden öpmeni özledim. sana sarılıp uyumayı özledim.. her derdimi sıkıntımı ilk açtığım kişiyi özledm ben.. nefesimi özledim birlikte hayaller kurduğum adamı özledim.. yoruldum sevglm sensz bu hayat öyle yordu ki beni.. yanına geleceğm günü bekleyerek geçti bu 3 yılım sevgilim.. sevdiğimm benim.. şimdi sana sarılmak yerine yastıgına sarılarak uyuyorum ben.. parfümlerini koklayarak gidermeye çalışıyorum özlemimi hasretimii.. hasretim benm.. bitmeyen bitmeyecek olan hasretim.. fotograflarınla konuşuyorum.. hala seviyorum onları bakacak seni konuşuyorum snle.. biliyorum duyuyorsn sen beni.. bazı geceler adını sayıklıyormuşum ama ben hatrlmyrm ki öyle diyor annemler.. birlikte gittiğimz yerlere gidemyrm artık oraların sensz hiç bir anlamı güzelliği yok ki.. şehrimize gidemiyorum o yürüdüğümüz yollar sensiz o kadar boş ki.. senin tesellini annenlerde arıyorum sevglm onları bu 3 yılda hiç yalnız bırakmadım ki.. ablanlarn bana emanetmssn demesi o kdr mutlu ediyor ki beni.. babanın kızım, arkadaslarının hala yenge demesii.. çok özledim sevgilm çok sabrediyorum mukafatmzı ahirete bırakarak sabrediyorum.. kavuşacağımız günü bekliyrum sevdiğim.. ebedi kavuşmamızı beklyrm.. ama senden de tek bir şey istiyorum lütfen gel.. bir kez olsun rüyalarıma gel.. seni çok seviyorum bitanem her zaman da çok seveceğim...
Ölen sevgilime mektup yazdım, hislerimi paylaşır mısın?