Arkadaşlar kız arkadaşıma onun güzelliği ile söylenecek sözler? :)
Yardımınıza ihtiyacımm varR :)
Yardımınıza ihtiyacımm varR :)
Ya insanlarin burada kiz arkadasinin hosuna gitmek icin oneriler almasi ne guzel be 😂 bence canimin ici de guzelim de can senligim de
Hahah :)) öyle şeyler diyorum zate ') cümle lazım cümle :)) :)))
Doğruyu söyle baban gök hırsızı falan mıydı? Geceleri hep eksik gelirdi yıldızlar bana. Meğerse hepsi gözlerindeymiş. :)
çok güzelmişş yaa :D :D
:) Gözlerimi kapattığım zaman hep karanlığı görürdüm. Boş zifiri bir karanlık. Korkardım gözlerimi kapatmaktan özellikle karşımda olduğun zaman. Ya bir daha hiç açamazsam? Ya göremezsem o güzel çehreni? Ya bir daha göremezsem içinde kaybolduğum gözlerini? Sonra.. Bak. Belki bana kızacaksın ama. Özür dilerim. Ben senden gizli bir şey yaptım :/ . Bir ressam kadar yetenekli değilim , ama bir ressamın resimlerine olan aşkı kadar aşığım sana. Güldüğün her anı çizdim gözlerime. Her saniyesini.. Gözlerini çizdim gözlerime. Dursun şöylece.. Şimdi hiç korkmuyorum biliyor musun? Karanlık yok , hiçlik yok , sensizlik yok.. Bana güldüğün için , gözlerinde kaybolmama izin verdiğin için , her şey her an her saniye için teşekkür ederim. Seni seviyorum canısı :) ..
Cevap
0Cevap
Çok güzel garısın de.
hahah :D :D aslında şivede tutuyorr :)
Ruhumu oksuyosun gozlerin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar