Merhabalar, öncelikle iyi geceler dilerim. Kız arkadaşım var 2 senedir, onunla konuşurken bana amcaoğlu gibi hitap kelimeleri kullanıyor sebebi nedir bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Komik olduğunu sanıyordur ahajajaja çok saçma ama. Uyar bidaha demez korkma
Korktuğumdan değil neden dediğini anlamaya çalışıyorum yoksa her şeyi diyebilir bana.
2 yıllık sevgilin ya sevgiyle ilgisi yoktur komik sanıyordur benim erkek arkadaşım da amacoğlu kelimesini espri olsun diye 2-3 kez kullandı bana dmsmsmsms ama çok saçma geldi bana tersledim bidaha demedi sonra. Kendisi Doğu tarafından belki onla ilgisi vardır bunu espri sanıyorlardır (kirve gibi) ödödöd
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için emek harcamışsın yazarken, ben kendisini çok seviyorum acaba bir kusurum oldu da yavaştan arkadaş kalalım biz artık hesabı diyor sandım.
Yok sanmıyorum 2 yıl uzun bi süre çünkü sevgisi aynıdır muhtemelen. Rica ederimm
Keko işte. Bıyığı filan da var mı? Arada bi sizin ordaki berbere götür :D
Bilmediğim için sordum size, neden böyle diyordur sizce?
2 yıllık bi ilişkiniz var. Arada duvar kalmamıştır birbirinizle her şeyi konuşuyorsunuzdur. Samimi biliyordur seni o yüzdendir herhalde. Ben o yüzden söylerdim sevgilime. Ama hiç bu lakabı kullanmadım.
Her şeyi konuşuyoruz gerçekten yani, tek derdim o üzülmesin bana ne derse desin bana bunu demesi sorun değil neden dediği sorundu belki bir şeye üzüldü biri kırdı bana böyle konuştu diye düşündüm sonuçta her erkek benim gibi düşünmüyor üzüyor bazen kadınları.
Bu kadar tölerans gösterdiğine göre terk etmesinden korkuyorsun
Terk etme korkumdan değil ben o üzülmesin istiyorum artık, anlaşamayız gider hayatımdan onun kararı saygım var ama üzülürse toparlaması bu kadar kolay olmaz.
Bu korkuyu nasıl verdi sana? Ona yanlış davrandığında ağzına mı etti :D
Bana korku vermedi aslında, uzun bir süre konuştuktan sonra her zaman aşkım, bebeğim denmez amcaoğlu desek ne oluyor samimi buluyorum herkese bunu demem dedi. Bende herhalde bir erkek arkadaşı bunu üzdü oda bu yüzden kendini koruyor sanıyordum sizden gelen yorumlarla bir sorun yok bir kız bunu diyorsa normal gör cevabını aldım.
Bence samimiyet kurmak istediğinden ben de sevgilime bro kanka ciğerim gibi şeyleri kullanıyorum ama dozunda. Amacım şakalaşmak veya samimiyetimizi arttırmak
Dediğini çok iyi anladım o zaman çok güzel bir şey bu açıkçası bana dediğine takılmadım ben biri üzdü de ben buna amcaoğlu deyim artık bir mesafe koyarım yavaştan diye düşündüm kendi üzülmesinde bana ne derse desin ben onu çok severim her zaman.
Bence hiç üzülmemelisin zaten. Öyle bi fikri varsa sana söylerdi diye düşünüyorum
Her kadın bir değil aslında, bazen içine atarlar bu tür şeyleri ben önlemimi almak istedim o üzülmesin diye yoksa bir gün olur anlaşamayız açık açık der ban böyle böyle saygı duyarım ama bazı zaman oluyor içini açamıyorsun karındaki adama o zamanda sen üzülüyorsun şimdiden çözeyim ki onu koruyabileyim.
Bu kadar düşünceli olma ağlayacam artık ya :( olan var olmayan var
Ağlama lütfen bir gün seni böyle seven çıkar belki ben o üzülmesin diye her şeyi yaparım yeter ki o iyi olsun.
Kardeş aslında var da... neler neler onu şimdi sığdıramam buraya. Kal sağlıcakla
Benim de 4 yillik iliskim var bazen bana kanka diyor, aşkım de diyorum. Ama arada yine kullaniyor kızmıyorum. Dalgasina zaten
Anladım dediğini daha açık olmam gerekirse seviyorum kendisini buna bir etkisi olmaz değil mi? Yoksa bana ne dediğinin önemi yok bazıları sınır koymak için böyle kelimeler kullanıyor diye biliyorum.
Eger o da dalgasina diyorsa bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Bizim aramizda bir sınır yok. Oyle lafin gelisi diyorsa sorun yok
Sürekli demiyor zaten arada diyor mesela dün dedim dışarı çıkacağım eşlik eder misin neden olmasın amcaoğlu dedi.
Hahah bana da telefonda konusurken cumle sonuna kanka ekliyor ben de kanka mi diyorum😂 bi sey olmaz ya hem surekli degilmis zaten
Çok teşekkür ederim rahat ettim şimdi aslında bana ne dediğin önemi yok ben onun üzülmesini istemiyorum, bazı kadınlar bir şey yaşar sen hayatında olsan da olmasan da bundan ötürü sana da mesafe koyar, tek umurumda olan o üzülmesin yoksa bana istediğini desin sevgide budur zaten değil mi? Sen o üzülmesin istersin.
Kesinlikle
Çok güzel yorumların var teşekkür ederim vakit ayırdın bana Allah seni her zaman mutlu etsin her daim mutlu ol iyi ki sizin gibi insanlar var.
Ne demek rica ederim. Sen de her daim mutlu olursun umarim :)
Teşekkür ederim enişte çok şanslı umarım düğününüz olur ve kocaman güzel bir aileniz olur.
Amin sizin de insallaaahh
Seni sevgili olarak görmüyor
Anladım dediğini de sevgili olarak yaklaşmadım ki neden bunu yapıyor? Mesela eskiden demezdi bunu sürekli aşkım, bebeğim falan diyecek halim yok dedi bana.
iğrenç.
Neden iğrenç anlamadım? Kendisi bunu samimi buluyorum hoşuma gidiyor herkese denmez süreklide sana aşkım bebeğim diyecek halim yok dedi.
sen kabul ediyorsan senin bileceğin şey - bence bi kadına yakismiyor o tarz sözler
Kendi bana sebebin açıkladı yani benim sorma sebebimde artık arkadaş olarak gördüğü için mi demeye başladı diye sormak istedim sizlere.
Düşmana denmez djsjsj
Sende apçakızı de😂
Ben bilmediğim için sordum yardımcı olursanız sevinirim.
Samimi buluyordur belkide.
Uyar bence hoşlanmıyorum de.
Sen apçakızı dersen illaki soracaktır
sürekli aşkım, bebeğim cicim falan diyecek halim yok dedi samimi buluyorum dedi ilk defa bir kızın böyle dediğini duyduğum için merak ettim.
Ha o zaman sıkıntı yok ya boşver takma
Kafama taktığımdan değil aslında, bun demesi artık beni arkadaş olarak mı görüyor sadece anlamı taşıdığını düşündüğüm için sorduğum bir soru.