Bunca yaşanandan sonra araya zaman girince unutabilir mi? Sevgisi bitmiş olabilir mi?

benim 2 yıllık bir ilişkim vardı, bu süre zarfı içinde öyle şeyler yaşadık ki, birlikte ağladık birlikte güldük, birbirimize sürprizler yaptık, otelde kaldık romantizmin doruklarına vardık. deliler gibi seviyoduk aşıktık birbirimiz için ölürdük. bütün ilklerimizi birlikte yaşadık, ilk beni öptü, çoğu şeyi ilk benimle yaşadı, ben de çoğu şeyi ilk onunla yaşadım, aşıktım ötesi yok ilk uzun ilişkimdi, ilk defa bir kızı anneme anlattım tanıştırmak istediğimi söyledim, o da beni annesiyle abileriyle tanıştırdı çok ciddi bir ilişkimiz vardı evlilik düşünüyoduk. sonra bu yaz benim büyük bir hatam oldu, bir barda yabancı bi kızla yakınlaşmam oldu fakat cinsellik veya başka bişey olmadı ve ben bunu sevgilime söyledim çünkü gözlerinin içine bakıp ona yalan söyleyemezdim. anlattım, beni aldattın dedi ayrıldık, ben defalarca özür diledim yeminler ettim aldatmadığımı söyledim bir süre sonra tekrar barıştık eski günlerimize geri döndük ama bana hep o olaydan sonra beni artık eskisi gibi sevmediğini söyleyip durdu. tek neden buydu. sonra bu olayı bütün ailesi öğrenmiş ve beni seven insanlar benden soğudu beni istememeye başladı bende ailene söylemekle hata yaptığını söyledim, ilerde sen beni affettiğinde ailenin beni asla affetmiceğini düşünmedin mi dedim. haklısın dedi. ben deliler gibi seviyodum hiçbir kız umrumda değildi anlık bir hatanın bunlara yol açacağını bilemezdim. aradan uzun zaman geçti, babası biraz sert bir adam ve sevgili olaylarına karşı kız ne kadar büyük olursa olsun. beni öğrendi ayrılmamızı istedi, kız da ayrıldık demiş ama birlikteydik bir süre bu şekilde devam ettik. sonra ailesiyle ve kendisiyle ilgili büyük bir olay oldu babası resmen kızı eve hapsetti dışarı çıkarmıyor, telefonunu elinden aldı, sosyal ağlardaki bütün hesaplarını kapattı, kız çalışmak istiyor adam izin vermiyor kızın hayatını mahvetti kısaca. sonra konuştuk bu şekilde olmucağını söyledi, ayrılalım ailem seni istemiyo, ailevi problemlerinin olduğunu söyledi biliyodum zten sorunları. seni eskisi kadar sevmiyorum dedi zaten git dedi hayatımı düzene sokmak istiyorum dedi ve ayrıldık. ve o büyük olay olmadan önce, yani ayrılmadan 1 gün önce, beni bırakma diyodu, babamla aranı düzeltmen gerekiyo diyodu, yani beni seviyodu sevmemesi imkansız çünkü öyle böyle bir ilişki yaşamadık biz çok zorluğun üstesinden geldik çok ilk yaşadık, ilk defa bu kadar çok sevdik. şimdi arada bir konusuyoruz babasından telefonu aldığında, bana seni sevmiyorum diyor kendinden soğutmak için söylediğini biliyorum hayatını düzene sokmak istiyor hayalleri var çünkü. kimse umrumda değil, hayatımı düzeltmem gerek beni sakın bekleme diyor ilerde sevgimin olduğunu anlarsam zaten aileme karsı çıkar sana dönerim ama önce ayaklarımın üzerinde durmam gerek sözümün geçebilmesi için diyor.

şimdi kızlara soruyorum kız haklı mı böyle mi olması gerekiyor ? kızlar bunca yaşanandan sonra araya zaman girince unutabilir mi? sevgisi bitmiş olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
ailevi sorunları olmasa biz ilişkimize gayet güzel devam ediyorduk.

yani benim sorum hayatını düzene sokması için bu şekilde ayrılmak istemesinde haklı mı?
Güncellemeler
+1 yıl
aldatma konusunda şöyle bişey var: kız bana sürekli diyodu ki, istersen bir kızla birlikte olabilirsin. bende her seferinde hayır saçmalama diyodum aklımın ucundan geçmiyodu ama o sürekli bana aynı şeyi söyleyip durdu istersen bi kızla birlikte olabilirsin ihtiyaçların var ben karşılayamıyorum ihtiyaçlarını. ben de o gün bu sözlerinden cesaret aldım ama cinsellik de yaşamadım. anlattığımda ben sana yapamazsın diye o sözleri söylüyodum beni üzemezsin diye dedi. ama ben onları ciddiye almıştım.
Güncellemeler
+1 yıl
kısaca yapmıcağım yerde eşeğin aklına karpuz kabuğu soktu bende o sözlerden cesaret alarak yakınlaştım. yoksa böyle bişey olmucaktı kendi hatası var bu olayda.
Bunca yaşanandan sonra araya zaman girince unutabilir mi? Sevgisi bitmiş olabilir mi?