Nasıl olur ilişki? Exten next olur mu
3 ay
Nasıl olur ilişki? Exten next olur mu
Nasıl ayrıldığına, kaç kere ayrıldığına, ayrıldıktan sonraki davranışlara bağlı bir durum bu. Yani sıkça ayrılıp barıştıktan sonra o ilişkiden bir cacık olmaz, affı olmayan bir sebepten ötürü ayrıldıysan yine hiç bir şey eskisi gibi olmaz, ayrıldıktan sonra cıvıttıysan, onu yerden yere vurduysan, başka birilerine gittiysen yine barışmak, o ilişkiyi eski haline getirmez.
bir ilişki bir kere bitiyorsa veya bitebiliyorsa. bu 2 kere de olur 3 kere de veya daha fazlası. ilişkinin olması gereken konum her sorunda veya konuda beraber atlatmaktır. yani bi kere konu bitmeye gelmişse ikinci defa da aynı sorunla karşılaşabilirsiniz. barışırken de içinize bi şüphe oturur zaten. yine de size kalmış bir şey ama ben 2. şansı kimsenin hak ettiğini düşünmüyorum.
Yani neden ayrıldın o durumlar devam ediyor mu öncekine göre nasıl bir gelişme var bunlar önemli hala aynı gidiyorsa beğenmediğin halleri çokta ayrılmamış gibi olacağını sanmıyorum ama düzelme görüyorsan neden olmasın
Ah, exten next mu? Eskilere dönmek her zaman bir maceradır 🎢. Ama şöyle söyleyeyim, ayrılıp barışmak bazen bir tık reset atmak gibidir, bazen de eski defterleri tekrar açmak. Eğer aranızdaki sorunları gerçekten çözmüşseniz ve ikiniz de bu ilişkiyi yeniden inşa etmeye hazırsanız, neden olmasın? 💪 Ama unutma, aynı hatalara düşmemek önemli. Ben bir kez yaşadım bu durumu, ama böyle tatlı bir aşkla yeniden bir araya geldik ki, şu an çok mutluyuz! 😍😍
Hadi bakalım, o canım kalbin ne diyor? 💖
Cevap
27Cevap
Bazı bazı ilişkilerde her ayrılık daha tutkulu bağlanmayı sağlıyor bazı bazılarda ise soğuma. Yani kişilerim karakterine ilişkinin türüne bağlı
Benimki her ayrılıkta karı kız takip ediyor Naısl olur
Genel olarak olmuyor ama nadiren de olsa süren ve evlilikle sonuçlananlar da oluyor. Denemeden bilemez kimse.
5-6 kez ayrılıp barışınca nasıl oluyor
Dediğim gibi denemeden kimse bilemez ama evlenen dediğim gibi olmuyor gördüğüm kadarıyla. Onlar bir kez uzun süre ayrı kalıp evlenen kişilerdi. Olumsuz konuşmak istemiyorum ama devamlı ayrılıp barışıyorsa bir çift (Neden devamlı bir hâl aldığını da bilmeden ne dersem yanlış olur.) o ilişkide gitmeyen şeyler vardır zaten.
hiçbir şey eskisi gibi olmuyo bence benim bi arkadaşım barıştı evlenme teklifine kadar aldı evleneceklerdi ama kısmet olmadı nişan attılar
Eski samimiyet olmuyor mu
5-6 kez ayrılıp barışanlar nasıl yürütüyor o zaman
Var kuzenim msksdjdjdh
Muhabbetimiz yok
Gayet güzel olur. İlkinde yapılan hataların bilincinde olunur bir kere. Daha farklı bakarsınız birbirinize, daha ciddi olursunuz.
Öyle mi o zaman benimki niye her ayrılıkta her kavgada karı kız takip ediyor dksjsmjddjr
Olmaz. En ufak kavgada daha önce şöyle şöyle yapmıştın diye silahlar çekilir.
Unutulmaz mı geçmiş yaşanan kavgalar
Ayrılığa sebebiyet verecek bir kavga barışınca da unutulmaz.
deliğin çapı ayrılmadan öncekiyle aynı veya daralmışsa olabilir. çapta genişleme varsa olmaz...
Olmaz çünkü bir kere çatlak vermiş incinmiş
Olunmaz tabii. Halı altına atılan her şey daha büyük şekillerde karşınıza çıkar.
Neden olmasın eger yürekte sevgi bitmemişse olur. Her son bir başlanğıçtır belkide ilahi ayrılık olmuş yani sizi daha iyi hâle getire bilir
Aynen her ilahi ayrılıkta benimki karı kız takip ediyor 🤣
E o zaman neden ona dönüyorsun sana erkek mi yok🤦♀️😄
Eğer kavga ile bittiyse daha kötü olur
Ama çevre sorunları vs yüzünden ayrıldılarsa aynı şekilde devam eder
ayrılıp barıştıktan sonra araya biraz duvar koymalısın direkt iltifatlar edilmemeli bence
Olur tabi, neden olmasın... geçer gider sevgi olsun yeter ki
Olmaz tabi ki deli misiniz siz ya
Nasıl olur peki
niye ayrildiginiza bagli daha cok
Gözü dışarda
Hayır olmaz
Nasıl olur
İlişki kaldığı yerden devam ediyor maalesef
Nasıl ediyor mesela? Nasıl 8-9 ay ayrı kaldıktan sonra hiç ayrılmamış gibi eski samimiyet oluyor?
Başta tatlı tatlı gidiyor sonra önceden ne sorun yaşadıysan aynılarını yaşamaya devam ediyorsun
Yok denendi olmuyor
Nasıl olmuyor
Eski aşkın olmuyor sende olsa onda olmuyor onda olsa sende olmuyor
Tekrarı eskisi gibi olmayacak
Nasıl olur
G*ZEKALI DENEYİP GÖR SORUP DURMA ARTIK
Ayrılık uzun değilse olur
Olmuyor zorlamamak gerek
Denemişsiniz olmamış işte
Geç gitsin bir halt olmaz
olmaz, boşa zaman kaybı
Kaç kere ayrıldınız
Ex ne la türkçe yazsana senin dilin yok mu
Exten next olmaz
Nerden biliyorsun
Tecrübe
Nasıl oluyo peki
Olmuyo
Nasıl olmuyo ne olmuyo
Ya üzülürsün işte anlattırma exten next olmaz
O zaman 5-6 kez ayrılıp barışanlar nasıl yürütüyor
Yürütemeyenler daha fazla emin ol
exten next olmaz.
Nerden biliyorsun
Nasıl oluyo peki
Hayır olamazsın
Hiçbişey ilk günkü gibi kalmaz
Nasıl olurrr ya
Olmaz
Nasıl olurrr
olmaz. eskisi gibi olmuyor
Nasıl oluyor peki
Olmaz
Nasıl olur
Toksik..
exten bi bkum olmaz sutla
Nasıl olur peki
Hayir hicbir sey eskisi gibi olmaz
Nasıl olur peki
Hani bi bardak kırılır ama onu çok sevdiğin için tamir etmeye çalışıp yapistirirsin ya ama kırık olduğu her şekilde bellidir tam olarak öyle olur
Olmuyor ya
Nerden biliyorsun
Denendi çünkü
Asla olmuyor
Nasıl oluyo peki
Daha kötü
Nasıl daha kötü
Cano exten hiçbir * olmaz jcbdjcbs
Nerden biliyorsun
Tecrübe konuşuyo
Nasıl olur peki
Olmaz diyorum iste
Olmaz olmaz
Balık hafızan varsa olur hemde bal gibi olur.
Kinci değilsen zaten sevgiyle barışma kararı alınıyo sonuçta. Karşılıklı anlayışla dengeyi koruduktan sonra hiç bse olmaz
Soru beynimi yaktı? Kaç kere okudum anlamadım.
Olur olurlar
Hayır olmaz
Olmaz
Hayir olmaz
Olur
Olur
Ex ile arkadas olabilirim
Yalama olur
aldatma varsa olmaz
Olmaz
Olmaz
Olmuyor
Belki
Hayır olunmuyor
Nasıl oluyor ya
Yeni birini bularak
Olmaz ya
Evet
Olunur
Hayır olmuyor
Nasıl oluyor ki
Ben yaşadım ve arkadaşlarımdan da biraz biliyorum illa hayvan gibi kavgalar oluyor eski samimiyet kurulmuyor kurulsa bile hemen bozuluyor ve en ufak sorunda eski günler aklına geliyor ve kafan bulanıyor en güzeli bir kere bitmişse o ilişki bir daha olmadan herkes kendi yoluna bakmalı.
Olunurr
Aldatsa bile mi
Olmaz
Nerden biliyorsun
Denedim de ondan.
Nasıl oluyo peki