Bu adam beni nasıl sevmez nasıl?

Harbi guzel hatunum ya girdigim ortamda dikkat cekerim. Bakimliyim, asla burnum havada degil, utangacim belki ama bu o kadar kotu bir ozellik degil diye dusunuyorum akrep burcuyum yani kiskanc olmam normaldir, kumral ela gozlu kiz bulmus adamdaki lukse bak beni sevmiyor ya. Gunlerce elini omzuma atti, yuzumu seyretti ne duru bir guzelligin var ya bakma gormesinler seni dedi, cikolatalar aldi bu herif bana simdi nasil "uzgunum ayni seyleri hissetmiyoruz" der? Mal mi bu adam ya? Vallahi sıkacam topuklarına deli etti beni karadeniz kızıyım ben damaruma basayi
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar büyüttünüz ya. Hayatımda ilk defa birine açıldım seni seviyorum dedim ilk kez. Bana zaman ver dedi aylarca bekledim ulan kimseyi görmedi gözüm, 3 kelimeye büyül umut bağladım. Sonra geldi "benim ol sevgilim ol" dedi, ertesi gün acaba çok mu erken davranıyoruz dedi dengemi bozdu. Benim tek hatam kıskanmak, en ufak şeyde kaybetmekten korkmaktı. 2 muhabbet edelim diye esprili bir şekilde anlatıyorum beni günlerce ağlatan bu durumu, resmen kibirli egoist bir sünepe ettiniz beni helal
Güncellemeler
+1 yıl
Ve emin olun o yorum yapan cici kızlar hepinizden daha sağlamdır karakterim. Özüm sözüm bir, doğrumu yanlışımı söylerim çekinmem. Dobrayım Allah vergisi, bir de asabiyim hani doğaldır
Bu adam beni nasıl sevmez nasıl?