Bu Adam Beni Sevmiyor mu?

4 yıllık evliyim 1 oğlum var oda daha küçük yaşında bile değil severek evlendim bu arada iyice taniyim diye hemen çocuk istemedim yaşım 24 eşim aşırı ilgisiz davranmaya başladı şu 1 yıldır çocuk olduktan sonra özellikle işten geliyor elinde telefon yarım saat tuvalette yarım saat balkonda sigara keyfi cocukls igilenmek yok alayım çocuğu sen yemek ye demek yok arkadaşım var burada w tane görüştürmüyor neymiş kimseyle görüşmeye ihtiyacım yokmuş. Çalışmak istiyorum karışıyor. Mesleğim de var. Şiddet de uyguluyor boşanmayı dile getirdiğim zaman özellikle 😔 ama gel oturalım film izleyelim diyorum sahibinden de takılıyor ben uyumaya gidiyorum o içerde gece 2 lere 3 lere kadar oturuyor gündüz nöbetten gelince uyuyor şuanda evde kahvaltı hazırladım yaptık oğlum durmadı kahvaltısını yaptı masadan kalktı sigarasını içti ben yatıyorum dedi 😔 ama 1 saat oldu odada telefonla oynuyor girdim biraz sohbet edelim diye oğlumu uyuttum diyorki dedikodu mu yapalım hadi çık çık odadan diyor. Napicam inan bilmiyorum 😔 Bilmediğim bir memlekette onun için burdayım bana yaptığına bak.
Bu Adam Beni Sevmiyor mu?