Saçları çok hafif dalgalı ama o genelde düz takılırdı. Gözleri kahvenin en koyu tonundan boncuk boncuktu. Burnu kusursuz, dudakları en doğal haliyle mükemmeldi. Boyu tam da olması gerektiği gibi benden çok az kısaydı. Yani parmak uçlarında sarılabiliyordu boynuma. Kirpikleri kalbimin etrafını saracak kadar sık ve düzgün bir şekilde kıvrılmıştı. Elleri, bırakmama izin vermeyecek kadar beni istiyordu. Sonra o bıraktı...
Cevabın nedir?
Bildiğim yerden geldi 😏 seninkine yakın anlaticam ve sonu da çok benziyor ama ;
Gamzesini çok sevmistim ben. Yanaklarından opmezdim, cenesindeki o tatlı çukurdan operdim çok sevince. Elleri çok güzeldi, bembeyaz, uzun her zaman bakımlı. Sıkı sıkı benimkilere kenetlensin diye her seferinde bir numara yapardım. Tutmuyorsa karşıdan karşıya geçerken dururdum yolun ortasında beni unuttun der gibi. Hizlica gelip alırdı beni gülümseyerek:)) ellerimi sıkıca tutarak. Gülüşü sonra, bir başkaydı işte, her zaman goremezdm. Dudağının sol köşesi yukarı doğru çıkardı en fazla, çarpık gülümsemesi bazen yüzünün tamamına yayilirdi, onu guldurunce hayattaki tek amacimi gerçekleştirmiş gibi kalbim, yüzüm, ruhum aydinlaniverirdi.
Gözleri sonra, işte bunu nasıl anlatsam bilmiyorun. İçi ışıl ışıl, oralarda bir yerlerde küçük yaramaz bir çocuk sakliyormus hissi verirdi bana. Uzun kıvrık kirpikleri. Sabah kirpiklerinden operdim, gulumserdi minik bir bebek gibi...
Sonra her şeyi yavaş yavaş kaybettim. Önce gozlerindeki çocuk kayboldu, daha nadir gülmeye başladı ve onu mutsuz ettigimin farkındaydım. Onu tamamen kaybedecegimi hissettiğim bir anda da kaybettim. Mutsuzdu. Gitti.
Onun gülüşleriyle birlikte benimkilerde kayboldu.54 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeyin lobları lahana sarması genişliğinde olsa yeterdi.
İlle de fiziksel olarak diyorsan,
Esmer, uzun, bakışı derin, gözleri zeytin olsun.
Yakışıklı asla istemem, karizma olsun.
Ama akıllı olsun.
Salak herif hiç çekilmiyor.11 Yorumla
Dünya üzerinde yaratılmış en güzel gözlere sahipti, konuşmadan saatlerce seyredebilirdim, kaç tane kirpik olduğunu tektek sayabilirdim. Gözlerimin içine baktığında dünyam durur gözlerinde ki yıldızlarda kendimi görürdüm. Yaşanak için sadece kokusuna ihtiyacım vardı oksijen gereksizdi. İpek gibi uzun siyah saçlarına kırılır diye dokunmaya kıyamazdım. Bana sarıldığında kalbim yerinden çıkıpta onun göğsünde çarpmak isterdi. Hele bir gülüşü vardı gülümsemesinden kelebeklerin ömrü uzardı. Çok zor gülerdi ama gülüşüyle yüzümde kelebekler açtırırdı, şimdi ise gidişiyle öldürdüğü kelebekleri yüreğime gömdüm... Ben bekliyorum umudumu kaybetmeden döneceği günü, dua ediyorum yüzümde tekrar kelebekler açsın diye
21 Yorumla
Sanırdımki sadece yağmurlar dünyayı temizler ama onun gülüşü ruhumdaki tüm günahları yıkardı. Gözleri baktımı tam koyu kahve kırk yıl içer gibi tenine değerdi. Uzansam sarlsam sarhoş olacağım bilirdim birde gamzesi yok muydu güldü mü erirdim. Adımı sorsa dilim hecelere ayrılmış sesim çıkmazdı. Beceremezdim onun yanında konuşmayı. Sağır dilsiz olurdum. Bir insanın avuç içleri öpülür mü hiç sanki kır çiçeklerinin o enfes kokusu buram buram dolardı içime. Memleket kokardı avuç içleri. Uzak kalsa gurbettim. Irak olsa cehennem. Tasviri bulunmuyor yokluğunun. Bir ayrılık yeşerdi içimde ansızım gözyaşlarımda onuda sildim.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
176
Cevap
79Cevap
Bir sevdiğim var... baş harfi A... yüzüne bakmaya utanirim çoğu zaman o kadar yakışıklı güzel ki kendimi ona layık görmem. . en çok saçlarını seviyorum açık kahverengi düz yüzüne dağılan saçlarını.. dokunmak istiyorum dokunamıyorum. Gözleri ela - kahverengi arası bir renk ne de güzel bakıyor.. teni bembeyaz kıskanıyorum bazen güzelliğini. Dudaklarıyla bazen oynuyor bir şey düşünür gibi bir halı oluyor bakmaktan kendimi alıkoyamiyorum. Kirpikleri melekler gelio tek tek dizmişçesine güzel. Ķaşlari hafif gözlerine uzanıyor. bir de zeki bir çocuk ki anlatamam çok başarılı kıskanıyorum bazen. yüzüne bakcak cesaretim yok arkasından gizlice izliyorum. bir gülüşü var ki beni mutlu eden gülünce kısılan gözleri var bir de.. göz göze geldiğimiz zaman kalbim bir çarpıyor ki anlatamam daha hic elime erkek eli değmemişken onun bunun sevgilisi olan kızların senle konuşmasını kıskanıyorum neden bu denli yakışıklisin ki? Bakışların o kadar manalı ki etkilenmemek elde mi yarim. .. neden bni kimse sevmiyor ki... yüzüne bakilamayacak kadar değilim aksine kişiliğim tüm sulalede örnek. Herkes güzelliğimi söyler ama karşılık alamıyorum platonik bir aşığım sadece Özür dilerim sadece içimi dökmek istedim
42 Yorumla- +1 yıl
Cok guzel yazmisin 👏👏
+1 yılİlk gördüğünde gelecek ile ilgili hayaller kurmayı sağlayacak kadar güzel gözleri ve insanlardan saklamaya özen gösterdiği keskin öfkesi dikkat çekerdi. Dağınık saçları, uzunca boyu, komik kıvırcık sakalları vardı. Övmeyeceğim boşa öyle kızların dönüp baktığı, kendine dikkat eden bir adam değildi. Yakışıklı bile sayılmaz çoğu kadına göre ama güzel bakardı. Sigaranın son nefesini ciğerlerinin en ücra köşelerine kadar çeker dumanla birlikte binlerce dert atardı sanki içinden. Pek konuşmazdı. Sevdiğini belli etmezdi bazen saçlarımı tarardı anlar, huzur dolardım.
Ekmeğin köşelerini sevmezdi, nefesi çay kokardı, kahvaltıda sıcak bir şey olmasa doymazdı. Siyah çok yakışırdı. Gülüşünü gördükçe hissettiğim her şeyi unutup tekrar sevesim gelirdi.
Geçmiş zaman unuttuğum şeyler var ve unutmak istediğim şeyler. Kavga ederken bana pislik gibi bakması mesela...
Kırıp özür dilemeye bile tenezzül etmediği zamanlar, ezip geçtiği gururum, tutmadığı sözler. Karanlık kuyularda kaldığımda uzatmadığı gitmeye hazır olduğumda benim tutmak istemediğim eli.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkasından "aşk deyince ötesini arama" der şair. burada şiirin dilinin üst düzeylere çıkmaya başladığını fark edersiniz. "tabiblerde ilaç yoktur yarama" gibi bir mısranın ardından genelde kabiliyetsiz bir şair "kar etmez onların verdiği merhem" tarzında ilk mısranın tekrarı olabilecek bir söyleme düşer. ancak abdurrahim karakoç bu tekrara düşmüyor. diyor ki "ben sana 'aşk' diyorum. artık sorgulama ötesini, dermanı var mıdır yok mudur bu sorgulamaya girmen bile manasız. 'aşk' bu. sorgulamalardan azade bir şey... ben sana aşk diyorum, sen sonuna soru işareti getirilecek cümleler kuruyorsun.. kurma güzelim bu cümleleri.. yakışmaz benim aşkımın yanına.."
ve üçüncü mısraya girer üstat. "her nesnenin bir bitimi var ama." şu mısra zaten başlı başına bir şiiri şiir etmeye yetecek bir mısradır. bu mısrayı düşünebilen adamda şair kokusu vardır zaten. yeter ki onun üzerine bir şeyler koyup kendisini pişirebilsin. "her nesnenin bir bitimi var" diyor üstat. şu gördüğün dünyanın, yıldızların, güneşin, ayın, geçilmez zannedilen uzayın... her nesnenin.. her şeyin bir sonu, bir nihayeti var..." ama...
işte burada çağlar aşan tespitini yapar üstat. "aşka hudut çizilmiyor mihriban." benim aşkım hudutlardan ötededir mihriban. sana sonsuz gelen yeryüzünü, gökyüzünü, yıldızları, galaksileri aştı benim aşkım. benim aşkım hudutsuzdur. biteceği bir yer, varacağı bir menzil yoktur benim aşkımın.
esasen başka hiçbir şey bırakmasaydı, sırf bize bu kıtayı bıraktığı ve "aşka hudut çizilmiyor" tespitini yaptığı için abdurrahim karakoç yad edilmeyi hak ederdi. çünkü şu mısra ve şu kıta bir şiirin varabileceği zirvelerdendir. aşk üzerine yazılacak şiirlerin en güzel kıtaları ancak bu kadar güzel olabilir. bundan sonra yazılacak kıtalar hep bu kıtanın ulaştığı güzelliğe erişmek için çabalayacaklar. ulaşanları olacak elbet. onlar da bir zirveyi temsil edecekler. ama bu kıta aşk tasvirinin sonudur. buradan ötesi yoktur artık.10 Yorumla
+1 yılÖncelikle nazar değmesin diyeyim. Benim aşık olduğum adam benden yaşça büyük. Çevremden bununla ilgili sürekli nasihat aliyorum. Ama bosuna ben seviyorum onu. Sevgilim beyaz tenli, mavi gözlü, (aslında sarisin da denilebilir, kumral mi oluyordu o? - herneyse-) Saclarini canı ne isterse ona boyatiyor (bazen sari-gri-siyah) favorisi siyah. Boyu 1.86ymis bende iki gün önce öğrendim (1.91 saniyordum) Anlayışlı biri, zenginligi diline dolanmis olan kisilerden degil. 4 dil biliyor. Kendisi doktor. Bunlari bir kenara firlatiyorum. Ben onunla mutluyum. Yazacak cok şeyim var hangisinden baslayacagimi bilmiyorum. Zaten baslasamda harf sayimiz izin vermiyor :) Yakında o adam ile evlenecegim. Umarım bir ömür mutlu olurum. Cevrem konusadursun ben düğünümde giyeceyim gelinligimi seçiyorum :)
32 Yorumla- +1 yıl
aminnm cok tesekkur ederim :)
+1 yılNe öyle uzun boylu, ne de kısaydı. Uzuna yakın orta boyluydu. Saçı, ne kıvırcık, ne de düzdü. Sakalı, sıktı. Gözleri, büyükçe idi. Gözbebeklerinin siyahı, pek siyahtı. Vücudu, ne zayıf, ne de şişmandı. Teni de ne duru beyaz, ne de koyu esmerdi.
Hz. Muhammed (s. a. v)133 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöbeği vardı. Komik gelebilir ama gerçekteni şişman olmasa da hamileymiş gibi göbekliydi. Saçları kıvırcıktı, sakallıydı. Elinden tespihi düşmezdi. Sürekli kumaş pantalon ve gömlek, üzerine kazak giyinirdi. Saatlerine çok önem verirdi. Gerçekten kıroydu, tam anlamıyla. Çok nadir gülümserdi, ama çok anlamlı bakardı. Hayatımda tanıdığım en zeki, en kindar, en akıllı ve en tehlikeli insandı. İlk tanıştığımızda 11 yaşındaydım. Beni de kendisi gibi, baba gibi, aile gibi, sevgili gibi, herhangi bir sıfatı olmadan yetiştirdi. Kimseye değer vermedi, bana da vermedi. Ama beni gerçekten sevdi. Ben küçüktüm, üzdüm.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma o beni üzdüğü için üzmüştüm ben. Dediğim gibi, beni kendisi gibi intikamcı yetiştirdi. Benim yaptığımda intikam alacağı şeyleri kendisi yaptı. Bende onun gibi davrandım. Kaybettim. Çok üzüldüm çok ağladım ama, şu an hayatımda ondan bile daha çok sevdiğim ve önemsediğim birisi var. Gerçekten dediğin gibi üzmemeyi böyle öğrenmeliymişim... Küçükken ondan başka birisini sevmem diyordum, ki 7 yıl boyunca bir tek o oldu hayatımda gerçekte, herkeste bunu böyle bilir. Ama seviyormus insan :) Onun icin herseyin hayırlısını ve mutlu olmasını gercekten canı gönülden isterim, Allah herkesi sevdiğine, hayırlısına bağışlasın.
+1 yılSaçlarını benim istediğim gibi yapardı. benden zayıftı. boyu benden uzundu. gözleri kahverengi dudakları dolgundu ellerini benim elimin üstüne kattıgında benim elim onun yanında çok küçüktü. baş parmagında bir ben vardı çok dikkatimi çekmişti benimde aynı yerde benim vardı. ikimiz el ele tutuştugumuzda baş parmaklarımızdaki benler yan yana gelirdi. bende olan ben onda olan ben gibi. ona hep derdim bak bu sana beni unutmaz belki. gördükçe hatırlarsın. sarıldığımda başım onun kalbinin hızasına gelir onun kalp atışını dinlerdim hep. kalp ritmi ilk başları o kadar hızlıydı ki heyecanlı olgunu anlıyordum. gözleride aslında bana anlatıyordu aşkını. ama kalp ritmi bna hep değişik gelirdi taki beni terk edene kadar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Simsiyah saçları vardı, simsiyah gözleri. Bakınca aklımı durduran, verdiğim bütün sözleri unutturan..
Simsiyah bıyıkları vardı bi'de. Sürekli eliyle düzeltip durduğu, o ince uzun parmaklarıyla..
Zayıflığı kendine bu kadar güzel yakıştırabilen tek adamdı, o müstesna kişi.. Yürürken hep önüne bakan hani.
Naifliği de zarifliği de öğrendiğim adamdı o, adı gibi olan, iffetinden ödün vermeyen..
Nasıl unutabilirim ki böyle muhteşem birini?
Allah onun mutluluğunu daim etsin, çocuğuna uzun ömürler versin.24 Yorumla
+1 yılKocaman bir kalbi var :) Çok iyi bir yaşantısı ve pek bir derdi de yok :)) Gözlerine pek bakamadığımdan hangi renk bilmiyorum ama sanırım siyah ve ilk kez büyük konuştuğum bir konuyu yuttum o da hiç bir esmerle çıkmam derdim hep hatta esmerler hiç tipim değil falan diyodum ama o lafı yutturdu resmen bana :D Hisleri güçlü ve öyle bir ahım şahım her kızın bayılacağı bir tipi yok ama o kadar bir yüreği var ki :) Onu tekrar tekrar sevmeye başladım önceden de bir şeyler hissediyodum ama hiç söylememiştim şimdiyse o gelip söylüyor :) Gözleri gözlerimin taa içine kadar bakmak için çok çabalıyor ama her defasında da göz kaçırıyorum :D ve sanırım seviyorum aynı zamanda da seviliyorum :))
10 Yorumla
+1 yılGöz saç kaş boy pos... Yıllar içinde benim fiziki görünüme olan hem inancım hem de tutkum tükendi bitti. Ben farkettim ki aslında bilikte hiç durmadan gülümseyip beraber vaktin nasıl geçtiğini unuttuğum birini arıyorum. Bunun olabildiği ve evlenebileceğim biri olmadı malesef bu güne dek; önceden dış görünüm olmazsa olmazımdı, şimdilerde bu yöndeki özelliklerin zamanla tamamen değişebileceğini hatta ileri gidiyorum günümüz teknolojisiyle birçok şeyin çok güzel olabileceğini bildiğimden önemsemiyorum bile. Dış görünümün bendeki önemi sadece beni cezbedebilecek birkaç özelliğin olmasından ibaret, diğer tüm detaylar onun kişliğinde saklı :) Umarım olur öyle biri ileride...
10 Yorumla
+1 yılUpuzun boyu, düzgün fiziği, baktığınızda içinizi ısıtacak koca koca içinde kaybolmak istediğim kahverengi gözleri; o iri gözlerini çevreleyen uzun kıvrık rastgele dizildiğine inanmadığım kirpikleri, ince uzun parmakları, çoğu kişinin beğenmediği kusursuz yüzü, herkesten sakladığı bir beni sevemeyen o koca temiz kalbi, olaylara bakış açısı, moralimi düzeltmek için yaptığı iğrenç esprileri, sarılması, dünyadaki tüm kokulara değişmek istediğim kokusu, kusursuz cümleleri, seviyomuş gibi sahiplenmesi, kıskanması... Böyle bir insan.. Kırmaktan çok korktuğum ama beni kırmaktan hiç çekinmeyen sonra pişman olan ama bir türlü akıllanmayan
10 Yorumla
+1 yılKirli sakalları vardı, bordo ojeli parmaklarım güzel dursun diye. Boyu bende biraz uzundu. Sarıldığımızda kalbinin ritmini duyardım. Kaşlarına kadardı kirpikleri. Mavinin en güzel tonu gözleriydi. Denizler kıskanırdı. Belkide huzur onda buluşum bundandı. Kocaman her daim sıcak elleri vardı. Ellerimden yüreğimi ısıtırdı. Gamzeleri vardı. Sağ yanağında. Güldüğünde ve ağladığında çok belli olurdu. O kadar tatlı gülerdi ki senin de ona katılmama gibi şansın olmazdı. Kızdığında boynundaki damar çok belli olurdu. Çok sinirlendiğinde bile korkardı beni kırmaktan. Sarıldığında sımsıkı sarılırdı. Bırakmicakmış gibi. Kaçmamdan korkarmış gibi. Saçlarını çok severdi. Dakikalarca uğraşırdı. Bende bozmak için dakikalarca uğraşırdım. Hep gözlerime bakardı uzun uzun. Çok güzel şiir okurdu. Sesi öyle güzeldi ki hipnotize olurdum sanki.
00 Yorumlakuru bir selam yazsa sevinçten kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo bir gün grşmesek, yazmasa içim içimi yiyo, yokluğu kalbimi sıkıştırıyo yanımda olamaması nefesini hissedememek, sesini duyamamak, dokunup sarılamamak içimi yakıyo hasretten ölecek gibi hissediyorum ondan önce ölmek onsuz kalmaktan çok daha iyi olurdu benim için ve hiçbi zmn önceliğim kendi bedenim ruhum değil ''O'nun bedeni ve ruhu... en güzel dudak, en güzel el, en güzel göz, en güzel -her şey- o'na ait onun bedenine, kalbine ait.. hep mutlu, sağlıklı ve uzun yaşa aşkıM...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecenin karanlığını andıran ama güneş gördüğü zaman açık bir renge çalan saçları vardı. Ne çok uzundu ne de çok kısa. İkisinin arasında bir yerdeydi. Kıvırcık desem değildi, dalgalı desem o da değildi. Oval bir yüzü vardı. Cildinde en ufak bir pürüz dahi yoktu. Seyrek çıkan sakalları, bıyıktan çok uzak olan bıyıkları (!) ve biçimli kaşlara sahipti. Kutu gibi bir burnu, dolgun sayılabilecek şeftali tonlarında dudakları, karamel ile kahvenin arasında bir tonu barındıran iki tane eşsiz gözleri vardı. Kirpikleri; uzun, sık ve kıvrımlıydı. Bakan herkes, ona imrenirdi buna eminim. Boyu da uzundu. 1.90 üzerinde boyu vardı ve basketbolcuydu. Boyu uzun olduğu için elleri de epey büyüktü. Benim ellerim bir bebeğin eli gibi kalıyordu yanında. Tuttuğu an, kayboluyordum sanki.
Ama bunlar sadece dışarıdan bakan birinin görebileceği şeylerdi. Asıl önemli olan bana bir bakışıyıla hissettirdiği, bir gülüşüyle içimi titretmesiydi. Aslında önemli olan şey görünüşten çok kalbimde yarattığı etkiydi.42 Yorumla- +1 yıl
Wwaaooww çok iyi :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :)
İnsan sevdiğini nasıl kalıplara koyabilir nasıl anlatır ki.. Bu sevdiğim adamı ona olan aşkımı belli sıfatlarla ya da nesnelerle sınırlamak olur. Halbuki benim aşkım sınırlanamayacak kadar basit değil dillere sakız olan türden bir şey değil.. Öyle bir insana aşık oldum ki hayatımdaki tek duam o oldu, bana nefes ömrüme ömür canımdan bir parça oldu, ruhuma işliyor sesi, nefesi aşkım deyişi, sanki ondan öncesi şimdi yaşadıklarımın provasıymış gibi geliyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen her gün fotoğraflarına bakardım. Her yerini ayrı bir sevdim. Ama ne komik ki gözlerinin rengini bir türlü ezberleyememişim. Saçlarına dalmışım. O koyu kahverengi karışık saçlarına.. Kısık gözleri imalı bakıyordu sanki, çok hoşuma gidiyordu. İnce, kemerli burnu yüzüne yakışmıştı. Dudakları inceydi. Beyaz tenli, zarif yüzlüydü. Her bakışımda ayrı aşık oldum ben ona...
Onu görmeyeli 2 sene oldu. Bu 2 senede fotoğraflarıyla yetindim işte. Fotoğraflarında kaybolup gittiğim adamı gerçekte görsem halim ne olurdu kim bilir...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBir gülüşü var afrikada soğuk su misali
Bir gözleri var imkansızın içinde imkan
Bir kokusu var kışın erkik özlemi
Bir seslenişi var titanikten kurtulmaya çalışan aşıklar bir biz variz ne mecnun ne leyla bu aşk ne duyukur ne görülür ne tarif edilir sadece biz ikimiz yaşarız o caresizliğin içindeki çağre benim için adı bile huzur şükürler olsun onu bana verene10 Yorumla
+1 yılEsmerdi fazlaca, parlardı güneşin altında gozleri yeşile çalan bir ela, sesi hele o sesi siir gibi çınlardı kulaklarımda bazen aksi bazen de vurdum duymazdı çok özlüyorum haylazliklarini siyah incim, kara terim, üzgünüm beni terketmeye sen mecbur ettin
12 Yorumla- +1 yıl
Selam @babydoll06 snnle bsy konuşamm lazım
- +1 yıl
Buyrunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözleri ela adı belaydı. Sevmeye nereden başlayacağını bilmeyen tedirgin tavrına birde beni sevmen gerek diyen bakışları vardı. Dolgun dudakları sanki öpeyim mi seni der gibi kısacık kızıl saçlarıysa rüzgara kafa tutarcasınaydı. Minyon minicik bir hanım birazda boşveren şekliyle kaşları vardı hayatı.. Elleri sanki hala 15 yaşında gibi yaşlanmaya inat ellerime dokunduğunda durdurayim senin için zamanı diyordu adeta. Ela gözlerini günün her saatinde uykudan yeni uyanmış mahmurlugu atamayan kirpiklerin her kapanıp açılışında kalbime vurulan kırbaç gibiydi resmen. Sahi şimdi ne haldesin ve neredesin sen küçük hanım?
10 YorumlaÖyle biri yok ben kafamdan uydurmuştum bulamadım hala arıyorum akıllı ama konuşkan girişimci ve atılgan ama sazan değil çıkarcı ama egoist değil karakterli ve kişiliği oturmuş ama çok ağorbaşlı da değil iltifatkar ama doboğojibaz değil 😁 baz.. Kar.. Sini inanç belli kıriterlwrden sonra farketmez dış görünüş pek önemli değil ama beyaz tenli sarışın da olabilir ama boz asla dalgalı saçlı kahverengi renkte olmalı saçı kahve değilse bir zahmet boyayıversin biraz da seksi olmalı ki koluöda oyuncak bebek gibi durmasın
00 Yorumla1.83 boylarındaydı. ok gibi uzun kıvrık kirpikleri vardı. kahrengi gözleri kestane rengi saçları vardı. teni beyazdı. çok güzel sahiplenir gülerken gözleri parlardı. şimdi başkalarına gülüyor...
24 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkula girdigi ilk anda herkesin donup baktigi ama onun telefondan baska biseye bakmadigi an. Sanirim o andi. Vay be dedim, ne cocuk. Sonra biseyler ogrenmeye calistim. Farkettim ki cok gizemli, tek bulabildigim adi soyadi ve cok cok unlu bir mafyanin yegeninin oglu. Tehlikeliydi ustelik.. Cok cekmisti beni kendisine. Boyu benden uzun, kasli hani boyle sarildiginda kaybolucaginiz biri istersiniz ya heh tam ondan. Asla bos konusmaz her lafi yerinde soyler. Bide arada bir beni keser, en yakin arkadasimla takilir her sey cok guzeldir. Taa ki eski sevgilisi mesaj atana kadar. Defolsun gitsin ikiside :(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnunla Beraber olacağımız her saniyeyi kaçırdım. Onun saçlarını kaçırdım, gözlerini, ellerini kaçırdım. Tenini, bakışlarını, kirpiklerini , belini, Omuzlarını... Dudaklarını düşünemiyorum bile. Ona öyle aşıktımki. Ama onun adına o kadar çok üzülüyorum ki.. Çünkü kimse onu benim kadar sevemeyecek. Boynunu kimse benim kadar iyi degerlendiremeyecek...
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevmek basit kalır
Ben annesinin eteğine tutunan küçük bir kız çocuğuydum. İstanbulun bir kıyıcığında saplanıp kalmış bir kuş yürekli..
Bu şehirde ürkek yapayalnız bir serçeydim.
Bu küçük kız çocuğu birgün sokaklarda dolaşırken kendini birden sevda sokağında buldu. Karşısında bir adam, gözleri kahverengi öyle güzel parlıyorlardı ki yüreğim, ellerim, bedenim buz kesti kalakaldım onun gözlerinde.. "Merhaba" dedi yüreğim iki kat hızlı çarpmaya başladı avuç içlerim terledi.
Yüreğim ilk defa böyle sarsıldı ilk defa aklım durdu. Onu görür görmez ne dedim biliyor musun? "İşte bu benim sevdam"
Şimdi o sokağı bulamıyorum birbirimizi kaybettik.
Ona dair aklımda kalan, o kahverengi gözleri, yüreğimi iki kat sarsan sesi..20 Yorumlagözleri, dokunuşu, bakışı, sıcaklığı, öpüşü, sarılması ve kendimi kaybetmem. ilk defa doğru bişey yaptığımı hissettiren teni. doğru insanı buldum düşüncesi ve bunun verdiği haz.
21 Yorumla
+1 yılEllerine dokunduğumda karınımda kelebekler uçar ellerim terler utancımdan salaklaşırım ne yapacağımı bilemem. o güzel gözleri ve gülüşü yok mu bir de karakterist yapısı yerinde sert olması
13 Yorumla- +1 yıl
daha neler var anlatmaya kelimeler yetmez :)
+1 yılAşık olduğum kişi Elif. çocukları çok seven biri, kalbinde zerre kadar bir kötüllük yok. çok tatlı biri. uzun saçları var. beni o uzun saçlarıyla boğup öldürsünler
22 Yorumla- +1 yıl
Elif dedim be dedim. kız ben sana ne dedim. kuş kanadı kalem olsa ah yazılmaz benim derdim :) Türkü bile yazmışlar adına. canım aşkım o benim ya
+1 yılBana her bakışında gözlerindeki şefkati görebiliyordum, ellerimi tutaken adeta incitmemek için çabalıyordu.
21 YorumlaYorumlara baktımda insan sevdimi şair gibi yazabiliyormuş ama ben iki kelimeyi bir araya getiremem ki gercek seven cikmamis demek ki karsima beni böyle yazdiracak
22 YorumlaBana sana aşık olduğumu nasıl anladım biliyo musun dedi. Anlatmaya başladı ben seni sadece gözleri güzel ya da dudakları ya da elleri güzel ya da saçları bu şekilde ayırarak sevmedim dedi seni hiç parça halinde düşünmedim seni ilk günden beri bütün halinle düşündüm dedi belli parçalarını sevmiş olsaydım bu aşk olmazdı ve onu elde edene kadar olurdu herşey dedi. haklı. insan aşık olduğu insanı hep bir bütün halinde düşünğr sever ve aslında o bütünün her zerresini ezbere bilir. kusurlarını muazzam olarak ancak bütün haliyle baktığımız da görürüz. onun gözleri elleri dudakları saçları hepsi aslında tek bir yapıt aşkımızın eseri tarifi imkansız. bütün olarak bakmak zor parça halinde herkes sevdiği insanın tasvirini yapar.
10 Yorumlavay be bir insan sevdigini ancak bukadar guzel anlatabilir :)
21 Yorumlaöyle birisi yok tasfir edemem :) ama siz güzel anlatmışsınız...
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılHer yönüyle aşık olduğum biri var onu tasvir etsem özetle, uzun boylu esmer kara kaş kara göz, klasik... Duruşu zarif, entelektüel, karizmatik, zeki, esprili, hem ürkütücü hem komik ama güvenilmez o yüzden aşkı boş ver beni seven adama ilgimi vereceğim
00 Yorumla Mavi gözleri vardı. gulerken kısılırdı kaybolurdu adeta bana bakardı derin derin dalıp giderdi bazen ne dusunuyor merak ederdim en çok onu güldürmeyi severdim. gulusunun sebebi olmak anlatılmaz bir histi. onunla göz göze gelmek bir masalda gibi hissettirirdi kendimi. Ama benim masalım kötü bitti..
00 YorumlaYorumları okuyup aşık olasım geldi. :)
Ben de birini çok sevdim, anlatabileceğim çok bişi yok fakat her gördüğümde zaman yavaşlıyor ve filmlerdeki gibi ağır çekim önümden geçip gidiyordu benim yakışıklım. Bazen futbol maçlarında izleme şansım oluyordu, bazen arkadaşlarıyla beraber oturup eğlenirken görüyordum. İnternetin ve arkadaşlarında olan fotoğraflarının altını üstüne getirdim. Arşiv oluşturdum resmen. Her baktığımda ne hissettiğimi bile unutturuyordu. :)00 YorumlaOna baktığımda normalden farklı modelde saçları ve saçlarındaki renklerin oluşturduğu muhteşem bir ahenk , gözleri mavi gökyüzü gibi sonsuzluğu gorebiliyordum deniz gibi derindi bogulmaktan korkuyordum, dudakları çilek gibi kırmızıydi yuzundeki hafif tebessumle karşıdan gelmemi bekliyordu ona yaklastigimda önce kokusunu çektim ve vucudumun en uç köşesine kadar isledi bana sarildiginda korkularım i sarmisti sanki kimse bana dokunamicak gibi..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Gülüşü tüm derdi kederi bir çırpıda silecek kadar güzel ve berrak. Bir tebessümüne içimden bin ahh çeksem yetmezdi. Bakışlarında ki masumiyet kainatın yaratılma sebebiydi sanki.
Bir gel dese koşmazmıydım? Koşamazmıydım? Koşmaya çalışmazmıydım? Çabalamazmıydım?01 Yorumla
+1 yılsaçları uzun siyah saçlı beyaz tenli gamzeleri her iki yanağında , güldüğünde hep belli olan gözleri kahverengi çok güzel bir kızdı boyu benden biraz kısaydı ama zayıftı keşke diyorum bırakmasaydın beni.
11 YorumlaBöyle hafif bir göbeği var o göbege sarılmak ıcın can atan bır ben varım ama olmaz o baskasının..
Yılanı deliğinden çıkarıcak tatlı bır dıle sahip ama olmaz o başkasının..
Yumuşacık saçları var ellerımle saclarıyla oynamak ıstesem de yapamadıgım..
Bide öyle bir gülümsemesi var kı benı benden alan :) Ama olmaz.. Nedenini biliyorsun kardeş00 YorumlaSarışın masmavi gozleri vardi gözlerinin icinde kaybolurdum oyle derin oyle sahiplenircesine bakardi ki hayran kalirdim hep mavisim derdim ya da sarı kuşum boyu 175civarindaydi bense 165 kokusunda sarhoş olurdum oyle guzel oyle erkeksi kokardi ki hic birakmak istemezdim yaninda zaman dursun hic gecmesin isterdim ayrıldık ama yinede konusuyoruz
00 YorumlaNerede.
“sevgilim, güzelim, canım, cananım, şekerim, şekerparem, kar tanem, nur tanem, bir tanem, sultanım, göz nurum, gülüm, mor sümbülüm, papatyam, canımın içi, gözüm, gözbebeğim, inci tanem, alınyazım, helalim, narin yârim, gönül pınarım, hayatim, dünyalar güzelim, karagözlüm, ipek saçlım, nur yüzlüm, baharım, güneşim, ceylanım, mühür gözlüm, cevher yârim, hevesim, hasretim, ümidim, çarem, gözümün ışığı, çiçeğim, hercaim, meleğim…Nerdesin!!!10 Yorumla
+1 yılAh düşüncelerinin sözlere geçişi, kalbime saplanan oklar...
Dudağının ince kıvrımında ki gülümsemesi, gözlerinde gördüğüm gözlerim, içime işleyen sesi..
Kızsa bile her daim açık olan şeftali kolları..
Kendinden emin oluşu, benden emin oluşu...
Benim yarım değil, bir bütün oluşu, kendi gibi oluşu..
Hem aklımı hem kalbimi alan..
Nefesine nefesim karışsın istediğim..
Bende onu bulsunlar istediğim..
Öyle deli gibi sevdiğim o.00 Yorumla
+1 yılVah canına bu tasvir edilen kişiyi çok kıskandim :( aşık olduğum birisi hiç olmadı malesef
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçları hafif dalgalıydı beyaz tenliydi benden uzundu sarıldıgımda kalp atışını duyabiliyordum galatasaraylıydı anlaşamıyorduk takım kavgası yapıyorduk bide sapıktı bıraktım abazayı
not: hala unutamadım
dipnot: galiba hala seviyorum
yerin dibi not : aşkı iki bacak arasında arama Berk!.30 Yorumla
+1 yılUyurken dudaklarının aralanışı , nefesinin tatlı sesi, saçlarının dağınıklığı, kokusu , öptüğümde dudaklarıma batan sakalları, okyanuslardan daha derin mavi gözleri var... Bazen koca bir adam kadar yorgun, bazende küçük haylaz bir çocuk gibi neşeli, şımarık halleri var... Ve en acı kısmı da aramızda ikimizinde aşamadığı görünmeyen duvarları var...
20 YorumlaBir yerden alıntı değilse iyi şiirden anlarsın sen..
11 Yorumla- +1 yıl
:) buradan. :)
https://biristanbulsairi.blogspot.com.tr
+1 yılGözleri başka bir kıza değilde bana baktığında bitaneydi o <3
22 Yorumla- +1 yıl
Yok hayali bu :D Birden içimden geldi yazmak :D :D
Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Fiziksel olarak mükemmeli aramıyordum zaten ve öyleydi de.
Geniş omuzları, seyrek saçı, güneş lekeri ve sivilceler... Hep diyorum nasıl böyle birine aşık olabildim diye..
Biraz ciddiyetsiz. Çoğunlukla çocukça hareketler yapıyor. Ama zeki.
En çok ciddi olmayışı ve her şeyi şakaya vuruşu beni deli ediyor ancak zeki, hazırcevap olması onu kurtarıyor..😊00 YorumlaYuregimde kimsenin ulasamadigi yerlere ulasan , ellerimi tutarken ellerimiz terlese dahi birakmayan , gozleri kizarincaya dek gozlerimin icine bakakalan , parfumu ask kokan, gulusu cennete goturen , sarildiginda huzur ve guveni en uc noktada yasatan , dokunusuyla tum hucrelerimde Aski hissettigim herycani hissettigim , bir bakisiyla ne hissettigini anlayabildigim , gozgoze konusabildigim adini Ask koydugum 💑
00 Yorumla
+1 yılTeni baharda kavrulmuş gibi esmerdi. .
Gözleri kavanozu ilk actiginda gördüğün balin rengi hafif koyu. .
Saçları dalgalı ama o kısa kestirirdi düz saç sever.
elleri ve ayakları bir kadın kadar güzel. .
ses tonu kalabalığın için de fark ettiğin ses gibi eşsiz.
Ah o kalbi yok mu her atışı yeni bir Doğuş gibi. . Ikimiz için atıyor. .00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGozleri vardi bakmak icin delirdigim.. :) diye giris yapmak istedim ama o parlak gozler ne zaman gulse kisilirdi iste tam da orda asik olmustum ona sinirlendiginde sanki baktigini eritecek gibi oluyodu o gozler ne hikmetse ama cok tatliydi ya o adam anlatilmaz ki yasanir bee..
10 YorumlaKolay kolay anlatilmaz asik oldugun kisi, kelimeler yetmez
32 Yorumla
+1 yılAşk yoktur sevmek vardır beni seven insan beni anlaması önemli olgunluğu önemli insanlık Olmalı maneviyat vefa bunları bilmeli biraz acı çekmiş Olmalı çünkü ders çıkarmayı bilmeli onun haricinde dış görünüşü önemli değil Bakımlı olsun kendine baksın uzun Saçları olsun ve güzel bir gülümsemesi @Prettygirl
11 Yorumla- +1 yıl
:) :)
+1 yılSaçları siyaha yakın hafif kıvırcık. Gözleri baktığında seni başka bir dünyaya götürecek kadar yeşil. Boyu benden birazcık kısa topuklu giyse aynı boydayız. Hem havalı hem sevecen. Hem mutluluktan havalara uçuracak kadar güzel, hem mutsuzluktan hayata küstürecek kadar tehlikeli.
00 YorumlaNefes alsın yeter derdindeydim yazdıklarından sonra reenkarnasyondan bahsetsen ona bile inanırım dostum
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yıl1.68 boy (net) 36 numara ayak, boyasız mavisiyah düz ve uzun saçlar, küçük bir surat, masmavi gözler (lenssiz), kıpkırmızı dudaklar (rujsuz),54 kilo, göğüs 80 bel 60 kalça 85 parmakları ince olmalı kesinlikle sonra bakımlı olmalı, en az bir üniversite mezunu olmalı (tırıvırı bölümler değil) sigara içki içmeli, en az bir enstruman çalmalı... bu kadarla bile evde kaldım fazlasını yazmaya gerek yok :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl sesleneceğini hiç bilemedi bakışları herşeydi ve gelmeyi bilemedi
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkalanında gidenin de gönlü hoş olsun diyelim😊
Cevap sahibi+1 yılsevmeyi bilmeyenlerin bıdı bıdılarıyla ilgilenmiyorum😊😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güzel anlatmissin oyle, belli cok asik olmussun.
21 YorumlaYanakları hafif tombulcak, tıpkı hafif bir toprak yığıncığı gibi, yatmak hissi gibi, çıplaç ayakla koşmak hissi gibidir, teni...
sahile vuran oksanus gibi gözleri, sahilde duran kum dan kale gibidir yüreğim, her bir dalgada, bakışların, yüreğime vurur okşarcasına sonra ardına bakmadan alıp götüren gibi deniz suyu gibi alr götürür kumdan kalemi bakışların...10 Yorumla
+1 yılBir yıllık ilişkimi bitirdi. Beni benden aldı. Uzun uzun yazıcam ama bilmiyorum. Değer mi gerçi onu da bilmiyorum. Neymiş efendim duyguları değişmiş. Boşversene sen..
10 Yorumla- Devamını Gör (195)
Devamını Gör(240)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem