Aklımda birisi yok maalesef ama olsaydı o mutlu olsun diye elimden gelen her şeyi yapardım tabi ki de.. onu kollar sarmalardım sevgimle.. bir şey olmasın diye uğraşırdım. kaybetmemek için çabalardım. birlikte huzurlu ve mutlu bir ilişkimiz olurdu.
Sevdiğim kadını öyle sıradan, sakin bir sevgiyle sevemem. Benim sevgim heyecanlı, tutkulu, deli olsun osrtim. Bazen bir bakışıyla dünyayı unuturum, bazen bir sözüyle içim içime sığmaz. Onu mutlu etmek için çırpınırım, ama aynı zamanda kıskanır, sahiplenirim. Sevdiğimde yarım sevemem, kendimi tamamen adarım. Onunla kahkahalarla güler, bazen inatlaşır, bazen de suskunluğunda kaybolurum.
Maalesef beynim bunu kelimelere dökmekte zorlanıyor. Ama yakın bir benzetme olarak yüksekten düşüp sırtın yere çarptığı anda, göğüs kafesindeki hava boşalır ve bir parça havayı içine çekmek için herşeyini vermek istersin.
Boyu boyuma suyu Suyuma en az 170 uzun dalgalı saçlı yuvarlak yüzlü güler yüzlü okumayı düşünmeyi seven yaşama dair amaçları gayelesi olan Ne yapacağını ne söyleyeceğini bilen ağırbaşlı