+1 yılSevdiğim kişi hafif tontik, bal yanaklı birisi 🤭. Kişilik olarak benden oldukça olgun birisi diyebilirim. Nerede nasıl davranması gerektiğini iyi biliyor. Ayrıca oldukça sabırlı. Kötü bir durumla karşılaştığında bazen kafa karışıklığı yaşasa bile bu tip durumlardan rahatça kurtulabiliyor. Fakat şöyle bir şey var. Insanlara ne kadar mutluymuş gibi gözüküyor olsa bile " ki bende böyleyim " aslında pek de mutlu sayılmaz. Yaşadığı şeylerden dolayı büyük ikilemler içerisinde. Bu ikilemlerin bir bölümünü halletmiş olsa bile hâlen kafasını karıştıran şeyler var. Kafasının karışık olduğu çok belli aslında. Sevmediğim bir özelliği var sadece. Kendisine pek değer vermediği için ona verilen değeri kabullenemiyor. Ben bana verilen bu değeri hak etmiyorum diyor sürekli kendisini kötülüyor. Aslında dönüp bir arkasına baksa, sadece düşünse ve kenidi kötülemeyi bıraksa kendisine verilen değerin farkına varacak ve ondan sonra kendisini daha fazla sevecek buna eminim ben. Kendisi de bunun farkında ama sadece farkında değilmiş gibi davranıyor. O benim son dönemlerdeki neşe kaynağım. Bu zamana kadar kimseden görmediğim değeri bana sadece o verdi. Kendisini çok seviyorum🥰. Aramızda bir takım engeller olsa bile zamanla bu engelleri aşacağımıza inanıyorum. Daha çok şey anlatırım da şimdilik yeter 😊☺
45 Yorumla- +1 yıl
Hafif tontik mi 🤔🤔🤔👉👉👉👉👉👈👈👈👈👈👈👈
- +1 yıl
Hiiihiimm hafif tontik 🤭🤭🤭👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻
- +1 yıl
Yuhhhhh
- +1 yıl
🥺🥺🥺
- +1 yıl
Kız çsg seçilmiş 👉🏻👈🏻🙈🙈
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Konuşurken onu izlemeyi seviyordum.
Ne söylediği umurumda bile değildi. Konuşurken dudağının kenarlarının yanak uçlarına yakınlaşması, cildinin belli belirsiz bükülmesi, dişlerinin görünmesini seviyordum. Bazen saçı enfes burnunun üzerine düşer bir an da olsa dikkati saçına kayardı. Güldüğünde ağzını fazla açmaz, kısık bir şarkı gibi ince bir tebessümle yetinirdi. Güldüğünde onu daha da sevmek isterdim. Çünkü o ne zaman gülse benim yanaklarım kahkaha atıyordu. Ona tam olarak ne zaman aşık olduğumu hatırlamıyordum fakat bunun hayatımda yaptığım en güzel şey olduğundan kesinlikle emindim. Bir noktadan sonra artık benimle olmayacak olmasına alışabileceğim gerçeği nefes almamı zorlaştırsa da bir zamanlar yüzünün bir kaç santim ötesinde aldığı soluğun sıcaklığını kalbimde hissettiğimi asla unutmayacağım.31 Yorumla- +1 yıl
💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Ne kadar yazarsam yazayım onu anlatmaya en güzel kelimeler bile az kalır. Gülüşleri o kadar güzel ki her seferinde dahada aşık ediyor kendine. İyi ki girmiş hayatıma. İyi ki varsın sevgilim @BlueCupcake ❤
24 Yorumla- +1 yıl
Her daim mutlu olun 💙💙💙
- +1 yıl
İlk görüşte değil her görüşte her sesini duyduğumda aşık olduğum biricik aşkısın bu kalbin❤ sende iyi ki varsın sevgilim seni çok seviyorum.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederiz güzel arkadaşım 🌸🙏
- +1 yıl
@BlueCupcake rica ederim güzel kalplim 💙💙💙
+1 yılVarlığı belirsizin anlaşılır mı yokluğu.
tarifsiz onu tarif etmek için Türkçede dünyada herhangi konuşulan bir dil yetmez yani tarif etmeye yetmez hissetmeden bilemezsin.
gelip bir de ona benim baktığım yerden bakman lazım anlaman için işte o zaman anlayacaksın aslında ne kadar farklı olduğunu.26 Yorumla- +1 yıl
Anladım knk
- +1 yıl
Inşallah bir gün seni senin gibi sevebilen birisi çıkar karşına perso 🙏
- +1 yıl
Karameloooooommm🤍🤍🙏🖤🖤💋💋🕺🕺🪒🪒💃🏻💃🏻
- +1 yıl
Sağol emir
- +1 yıl
Persooooommm💋💋💋
- +1 yıl
Öptü beniğ 😌😌
Beni anlayan benden hiç bir beklentisi ılmayan sadece iyi vakit geçirmek isteyen ve herşeyi denemek isteyen hayalci macaracı meraklı eğlenceli deli dolu kuralsız isterik canı ister istemez nerde olursa olsun seks yapan aramıza başkalarını katan kız erkek fark etmez vapurda otobüste beğendiği kişiye sürtünmeli bu adamı görünce amım sulanıyor demeli benim arkadaşımı çok bependiğini onunla yatmak istiyorum demeli bende onun arkadaşlarıyla aynı toplu beraber partiler ve mutluluk mutluluk artık yeter bende bunları yaşamak istiyoeum ve bir yol arkadaşı arıyorum var mı bana yıl arkadaşı olacak?
10 Yorumla
+1 yılNasıl anlatayım neresinden başlayayım o bakışları o gülüşü ve onun güzel sarılması sanki soğumuş hava ona sarılırken ısınmış gibi geliyor rüyalarımı süsleyen kadın onu başka nasıl anlatabilirim ki (Bu şekilde anlatmaya çalışırdım daha böyle birini bulamadım umrumda da değil zaten ha şimdi bu soruyu görünce hemen şiir yazdım😂)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz/Şerefsiz/Adi/İki yüzlü/Alçak Hain bunlar en kibarca açıklaya bildiğim vasıfları pek tabi küfür içeren daha güzel yanları da var onlarda hadi bana kalsın nasıl olsa hergün içimden saydırıyorum.
17 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık 😄😄
- +1 yıl
Daa bunu seviyor musun?
- +1 yıl
Ne bileyim hamile karısını terk eden adam ne kadar sevile bilirse o kadar seviyorum onu
- +1 yıl
Ağzıma kötü kötü şeyler geliyor 😐
- +1 yıl
İşte benimde geliyor hergün 😣
- +1 yıl
Canımsın sen
- +1 yıl
❤️
+1 yıl👉🐰tavşan🐻ayıcık🐿️sincap🐺kedi ve queen 👈 bu dört emojiye dikkatlice bakın ve şimdide queen yazısına bakın bu 4 emoji ve queen yazısı bir şey ifade ediyor bunu sadece onlar anlar bilmeyen anlmaz🙂
14 Yorumla- +1 yıl
*🐱Kedi
- +1 yıl
🙄🙄🙄🙄🙄
- +1 yıl
bende Barbi den bahsettim 😆
- +1 yıl
Offf😂
+1 yılZor günlerimde yanımda olan, ben ağlayınca güldüren biri cidden çok iyi geliyordu hala da öyle esmer uzun boylu iri yarı ayı ama içi ponçik bir şapşal o maşallahh kavga etmiyoruzz🤤💖💖😅
21 Yorumla- +1 yıl
Allah nazardan saklasın sizi 💙
Her daim yanımda olan, her düşüşüm de beni tekrardan ayağa kaldıran, bazen nefret etsemde aslında çok sevdiğim canım kendim. İyi ki varsın 😍❤️
36 Yorumla- +1 yıl
İnsan beni anlatır be sksksk
- +1 yıl
Atın beniiii denizlereee 😂♥️♥️♥️♥️♥️
- +1 yıl
Çok mutlu oldum smsmmsksk
+1 yılÖküz gibi görünen ama aslında ponçik kalpli bir civciv asdfjk ya ne desem bilemedim dilimi yuttum asdfghk
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl-Hakiki bir müslüman
-Çılgın bir meraklı
-Merhametli
-Eğlenceli
-Özgüvenli
-Anlayışlı
-Güzel gülüşlü
-Hayalperest
-kızıl saçlı
-yardımsever
-hayvansever
-bitkisever
-vatansever
-çocuksever
-doğa gibi biri
~sanırım kafamda bir kişilik oluşturdum ve onu sevdim. Keza böyle biriyle hiç tanışmadım 🦩20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Olsada tarif etsem ama galiba olacak. Hem de burda gördüm birini. Yuzünü bile görmeden karakteri beni tav etti. On numara biri açıkçası.
24 Yorumla- +1 yıl
Kim
- +1 yıl
Allahım meraktan ölüyorm..
+1 yılHayırdır sen şu sıralar masallara mı takıldın bebekim🥺
36 Yorumla- +1 yıl
Hihiii 👉👈🥺🥺 napim şu hayatta sadece adım masal yaşantım değil bende kendimi masallara verdim avuturyorum öyle kendimi
- +1 yıl
Kıyamam sana🥺❤
- +1 yıl
Kiyiyorlar ablana
- +1 yıl
İzin verme lütfen😿
- +1 yıl
insAllah gözümün nuru
- +1 yıl
Hani ağlamak yoktu daha 🥺
Gizli Üye(18-24)+1 yılDengesiz, çocuksu, sevmeyi sevilmeyi bilmeyen, karşı tarafı istemeden kırabilen, ama masum, kırılgan, merhameti sevgi zannedip karşıdakini her şeyine vermeye hazır olabilen, kontrolsüz, komik, sempatik, bazen romantik mükemmelden eksik vasattan iyi ortalama ama benim için ideal yorsa bile kopulamayan toxic ilişki bayrağını gururla taşıyan biridir kendisi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBabacan, merhametli, iyi bir aile reisi iyi bir baba iyi bir eş iyi bir arkadaş. Başka ne diyeyim o benin ilk ve tek aşkım.
12 Yorumla- +1 yıl
MasAllah
- +1 yıl
Tesekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevdiğim bir arkadaşım var edepsiz haylaz domates seven kedigillerden şapşik poncik minnoşumsu bişey 😂
16 Yorumla- +1 yıl
O ne be sjskksk
- +1 yıl
Hem haylaz hem ponçik ahaa @Haylazzponçik
- +1 yıl
Yok vallah @Haylazzponçik değil aman yanlış anlaşılmasın üzülürüm 🙃
- +1 yıl
Ben değilim o kesin 🤭🤭
- +1 yıl
@Haylazzponçik evet @karamelaaaa sen sanmış ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKnk bu soruları biri için soruyorsun gibi geliyor idgwjsbwjsb
22 Yorumla- +1 yıl
Yok yaww😂
- +1 yıl
öyle öyle odhekshdjw
+1 yılBeni aylarca karnında taşıyan, hastalandığımda bana bakan, yemeyip yediren, saçını süpürge eden, bize bakmaktan saçlarının beyazlamasına engel olamamış, fedakarlıklarla dolu bir ömrü olan annemi tarif ederim. O ilk aşkım olacak kalacak her zaman ❤
30 YorumlaUzun kirpikli, fındık burnunda hızma, hafif esmer... kurban olurum ben onaaa😍 çok seviyaammm
12 Yorumla- +1 yıl
♥️♥️♥️♥️👏👏👏
+1 yılHani böyle bakarsın vee hiç bir şeyy yokturr🤣 Yoktur hanii hiiç sıfıır🤣🤣 işte öyle
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılBenim sevdiğim kadın özgürdü. Hayatı pek ciddiye almaz, içi dışı bir kendi gücünün güzelliğinin farkında değildi ama herzaman hayat doluydu. Bazen gözlerinin içinde bir pişmanlık duygusu belirirdi. Bana hep derdi bizim için başka bir hayat mümkün mü diye.
10 Yorumla
+1 yılinat konusunda keçiyle yarışan, dik kafalı, olgun olduğunu zanneden ama 5 yaşındaki çocuktan farksız hareketleri olan, hayvan ve çocukları seven, duygusal, hafiften saf, ailesine aşırı bağlı biri
10 YorumlaLeyla ile Mecnun
Kerem ile Aslı
Ferhat ile Şirin
Ben ile...
Kimse yok değil mi?
Bu şekilde.10 Yorumla
+1 yılYok ki. Olsa da anlatamazdım anlatmaya kelimeler yetmezdi sanırım.😄Sevdiğimde kendimi kaybederim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSevda sır ilen olur, soyletmen
Demişti neşet ertaş...10 Yorumla
+1 yılyakisikli zengin dom daddy beyaz tenli kumral uzun boylu
10 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğini anlatamaz, tarif edemez; O'nunla yaşar diye cevap veririm 🙂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sevdiğim olsaydı, anlatılmaz yaşanır derdim sanırım...
10 Yorumla
+1 yılgönül ister ki kitap yazayım ama tek satır yazacak hatun yok..
10 Yorumla
+1 yılİyi soru aman kendisini unutmak zorunda kaldım...
Yinede sen anlat dersen..
Çok güzel gözlerinde her zaman kaybolurdum, saçları simsiyah gök yüzünü andırırdı, yanında en mutlu birisydim...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılIçinde patlasada anlatmıcam
21 Yorumla- +1 yıl
Amaaa yaaa 🥺
+1 yılNasıl tarif ediyim ki bebeğim 🙄 uzun boylu şişko birisi
00 Yorumla
+1 yılYokluk anlatılamaz 😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sen hiçliği tarif edebilir misin?
12 Yorumla- +1 yıl
Edemem 🥺
- +1 yıl
Edemem 🥺 tamam ben sormadım sen görmedin soruyu
+1 yılBugün aşık oldum kendisine mavi gözlü sarışın ve herkes tanıyor 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Secdiğim yok
37 Yorumla- +1 yıl
Senin hiç bseyin yokmuş zaten 😐
- +1 yıl
Dostun da
- +1 yıl
Yapmazsan yapma
+1 yılTanımlayamadığım için seviyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Sevgili misiniz?
- +1 yıl
Ayrıldık
- +1 yıl
Bende uzak mesafe ilislisi icindeyim bu sonu yasamaktan korkuyorum :)
- +1 yıl
Umarım yaşamazsınız ✨
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Anlatacak biri yok
10 Yorumlao bir vefasızdı o bir hayırsızdı :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevdiğim kişi yok malesef efendim..
10 YorumlaAnlatilmaz yaşanırdı benim için🙂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olmayan şeyi anlatamam derim
10 YorumlaSevdiğim yok ki anlatim.
10 YorumlaNefes alsın yeter 😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 bende nefesleri kesilsin istiyorum
Nefes alsın yeter :d
21 Yorumla- +1 yıl
🤭🤭
Cennetim olurdu olsaydı
10 Yorumla
+1 yılOlunca anlatirirm
11 Yorumla- +1 yıl
Bekleriz
- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok :D
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı be
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Öyle bir yok diye tarif edebilirim mesela.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim yok aşık olmak istiyorummm
31 Yorumla- +1 yıl
İnş bulursun.. Ozelin dolar artık sec içlerinden
Sarı sdgjkk 🥺
10 Yorumla
+1 yılYok iyikide yok mutluyum teşekkirler saygilar
10 Yorumla
+1 yılEdemem çünkü yok
10 Yorumlaİmkansız
10 Yorumla
+1 yılAnlatılmazzz yaşanırrr
10 Yorumla
+1 yılIron man
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılO bir Melek
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim yok.
10 YorumlaOlunca anlatacam.
10 Yorumla
+1 yıledemem cunku yok
10 YorumlaVar olmayan soyut bir kavram olarak tarif ederdim
10 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri