Çok seviyorum ama nişanlım ne yapmak istiyor bilmiyorum :(

bi kaç aydır nişanlıyım severek bu kararı aldık

ilk sıralar herşey çok güzeldi bir dediğimi iki etmiyor beni hiç kırmıyordu bende kendisine karşı öyleydim sürekli beni kıskandırmak için uğraşıyordu zaman geçtikçe bana olan ilgisi azaldı benden soğuduğunu ve beni sevmediğini söylemeye başladı ama ayrılmıyordu benden senin gibisini bulamamaktan korkuyorum beni aldatmayacağından eminim diyordu hep bense sürekli kendisi ile ilgileniyor süprizler yapıyordum çiçekler alıyordum sık sık mutlu etmek için elimden geleni yapıyordum zaman geçtikçe bir gün sevdiğini söyledi.

ben çok kıskanç biriyim kendiside öyle kendisi erkek arkadaşları ile görüşmeye başladı bende kız arkadaşları ekledim netten konuşmamama rağmen beni aldatıyorsun sen dedi inandıramadım bi türlü çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama kendisi bitti diyor fakat yüzüğü parmağından çıkarmıyor ve kimseyede bişey söylemiyor düşünceleri ne olabilir ne yapmam gerek bilmiyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar yaza evlenmeyi planlıyorduk şimdi ne olacağı belli değil :( ve hala beni kıskandırmak için çok ama çok uğraşıyor
Güncellemeler
+1 yıl
bütün arkadaşlara cevapları için teşekkür ederim
Çok seviyorum ama nişanlım ne yapmak istiyor bilmiyorum :(