şimdi hadi hayatım kalk bugün yeniköy tarafına kahvaltıya gidelim rezervasyon yaptırdım diyen bi eşim olsun isterdim : )sonrasınada pier lotti'ye geçerdik kahve nargileye .. Sizin hayalinizdeki eşiniz nasıl?
Cevabın nedir?
+1 yılSevildiğini anlasın ve hissetirsin, Benim sevdiğim birşeyi bilmiyorsa en azından öğrenmeye çalışacak kısacası emek verecek, Herşeyi yapabilmemiz lazım beraber. yemek yapmak bulasuk yıkamak maça gitmek tavla oynamak, bazen sulu şaka yapıp korkutmalı, yeri geldi mi susmalı yeri geldi mi daha çok konuşmalı, her zaman hakkını savunmalı, bazı şeylerle deneyeceğine güvenmeyi öğrenmesi lazım, gizli birşey yapmaması lazım iyi ya da kötü söylemesi lazım geç kalmadan, Fenerbahçe'li olmalı, futbolu sevmeli, play station bilmeli, anneme benzemesi lazım, güzel yemek yapabilmeli, her yemeği bilmesede olur, dizilere takılmamalı daha çok film hastası olmalı. neyse aklıma gelmedi daha :)
tabi bunlar olmazsa olmaz değil olursada böyle olsun. Hayırlısı artık :)011 Yorumla- +1 yıl
ayet guzel olmuş sevdım:)sadece fb kısmı banA uymaz ama sende haklısın bende bjklı olsun aynı duyguları hıssederek mac ızleyelım ıstıyorum
- +1 yıl
baska biri sorsaydı onu yazmazdım. :) yani 2mizde fb li olsak beraber sevinip beraber üzülürdük. baska takımı tutsada güzel rekabet iyidir :)
- +1 yıl
ben fb lılerle genelde tartışıorumda bıraz fanatıgım :)sorun olurdu yanı
- +1 yıl
bende galasaraylılara uyuzum hemde cok. ama bize herkes düşman zaten alışığız. Biz bize yeteriz çünkü Fenerbahçeliyiz :)
- +1 yıl
:)hadı oyle olsun
- +1 yıl
hmm, blackangle seni alacak sanıırm, tek fenerbahçe konusunda uyuşmuyomuşsunuz baksana.. Bayağı bi kıyaslamış
- +1 yıl
:)burda oyle seylerdemı oluyo
bunların hepsı bı hayal,hayal kuruyoruz ama hayal oldugunuda unutmaak gerekıyor bazen - +1 yıl
:)alone yanlış bır nıck galıba;)
- +1 yıl
@seda60 evet şanslısın :)
@blackangel bilmediğin şeyler var karamelek :) tam anlatmadıgımdan kaynaklanıyor :)
En İyi Cevaplar
güzel ve ahlaklı olsun
41 Yorumla- +1 yıl
Amin:)+1
halden anlayan , kıymet bilen ,sevgisini gösteren ,asla ama asla yalan söylemiyecek
,kıskanan (ama dozunda),sorun değil çözüm yaratan, benden 3-5 yaş büyükçe ha bide ailesi benden önce gelmesin çünkü ben evlenince yuvan ayrılır mantığındayım .Bende onun ailesini sayayım kızları olayım o da bizimkilere bi oğul olsun yani .Bunlar olsunda fiziksele takılmıyorum sarışın olmasın ama mavi gözlü olsun ..Ahh hayalimi nerden bulcam bilmem bulsam böyle birini bu yaşta evlenirdim bile,saçımı süpürge ederdim :D08 Yorumla- +1 yıl
bulursun fıstıgım ya ama kolay olmuyo ben bunlara uç bes daha eklıyorum ama henuz yok:)
- +1 yıl
genelleme yapmak doru degıl ,tum kızları aynı sanma devır degışşede hala bole kızlar var:) 5s ı bılırımde 4s ı yenı duydum:)
- +1 yıl
sanırım bekledıgın gıbı bışey çıkmıycak:)arastır bakalım
- +1 yıl
ış dısıplınıyle ılgılı kurumsal fırmalarda kullanılan bı prensıp ,4s ten çokta farklı degılmıyım
yanlış soylemıyım ama çın kuralları olabılır - +1 yıl
Çin kuralımı değilmi bilmiyorum. Doğrumudur değilmidir bilmiyorum ama yaşadığım bazı olaylardan dolayı doğruluk payının olduğunu düşündüğüm birşeydir.
ekşi sözlükte 4s kuralı diye aratıp bu başlığın altında 3., 4., ve 8. entry ler 4s leri açıklamıştır.
not:argo içeriklidir bakacakları uyarıyımda
Gerçekten hayal olduğunu söyleyerek başlayayım.Beni kendinden çok sevsin,gözümden akacak bir damla yaş için dünyayı yakmalı,bana küçük bir bebekmişim gibi davranmalı,sesini yükseltmemeli,güvenmeliyim,çılgın olmalıyız etrafı görmemeliyiz gelinliğimle beni izmirde kordonda elimden tutup gezdirsin,gözü tek beni görsün,annem olsun babam olsun en önemlisi benim olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
hoşmuş gercekten :)inş oyle olur
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
48Cevap
Bana annem gibi baksın beslesin, zeki olsun, gerektiği yerde susmayı bilsin, kıçı başı salmasın evlendikten sonra, bol bol iç çamaşırı alsın kendine,gerektiği yerde susmayı bilsin, kavga ederken iğrençleşmeden kavga etsin, az ile yetinmeyi bilsin, espirilerime yalandan gülmesin, sevişmelerimize yalandan orgazm olmasın...Su gibi olsun, dizlerine yattığımda dünyayı unutayım, ben başkasıyla kıyaslamasın, dedikodu yapmasın, gece yatakta benimle kitap okusun film seyretsin, yatağın içinde atıştıralım, canım sıkkın olduğumda dahada sıkmasın..Salak dizileri seyretmesin, kadın programlarına bakmasın..Beraber konsere gidelim bara gidelim sarhoş olalım dibe vuralım.. Wowww manyak hatun çizdim..:))
310 Yorumla- +1 yıl
:)çok zor degıl bunlar bence sonuncu haric uygun seyler
- +1 yıl
ne varkı ıstedıgınde sevsın benımle olsun dıyosun ,dıgerlerıde zxevk alınacak ve hep yapılan seyler
ilginç , uçuk bi tavrı olsun. Şaşırtsın beni ( farklı bakış açıları,düşünceleri, konuşmalarıyla). Kendi düşüncelerini sonuna kadar savunsun ve bol bol tartışalım. Uzlaşmaktansa biraz dik başlı olsun. Bol bol gezelim. Kimseyi küçük görmesin ama kendini de biraz beğenmiş olsun. Güzel yemek yapsın (bu da gerçekten önemli). Saygılı olsun. Romantik kesinlikle olmasın. Espri anlayışı da biraz absürd olsa iyi olur aslında :) Tabi ki klişe; yalan kesinlikle olmasın. Güzel bir yalan yerine kötü bir doğruyu her zaman tercih ederim. Başta biraz acıtır ama zamanla geçer :) Benden bu kadar. Bir de çok harcamasın canım ne öyle her hafta bi çanta bi ayakkabı falan alıcaksa çok işimiz var :)
10 Yorumlasana hayatın sırrını veriyorum bunu asla unutma herşeyin olur. ERKEĞİNİN KARNINI TOK TUTARSAN ZAMANINDA YEMEĞİNİ YEDİRİRSEN VE YEMEKTEN MUTLU BİR ŞEKİLDE KALKARSA çok mutlu bir hayat yaşarsın. sonrasında pierre loti de olur başka isteklerinde unutma vermeden almak olmaz. kocanın karnını doyur mutlu yaşa.
01 Yorumla- +1 yıl
:)ben onu nasıl mutlu edebılecegımı bılıyorum edıcegımede emınım
yemek sorun degıl çunku bende damak zevkı olan ve guzel yemek yapan bırıyım
zeki,ne istediğini bilen,bana güvenmeli, aynı güveni bana sağlamalı herkesin onu suçladığı bir olayda bile ben onun suçsuz olduğunu sonuna kadar savunabilmeliyim,dinine kesinlikle bağlı ve Allah korkusu olan biri olmalı,yarı yolda bırakmamalı,herkes bizim aşkımıza imrenip örnek almalı
01 Yorumla- +1 yıl
aynen :)
+1 yılTamam işte ne güzel yazmışsın ben ona hergün yapıyorsam yani sıradan bir durum ama onun sana yapması hoş bir sürpriz;) maddiyat olayıda yazım şeklinden kaynaklanıyor rezervasyon yaptırdım dese falan oradan şuraya gitsek belki farkında değilsin ama burada bir lüks kokusu var ve isim vermişsin yeniköy ve pierlotti diyerek yani bi çay bahçesine değil oraya ifade edebildim mi?
01 Yorumla- +1 yıl
anladım ama belkıde bunlar benım ıçın normal yerler ,kuçuk şeylerlede mutlu olurum o ayrı ama bu bır marka vermek gıbı degıl oyle etkınlıklerın oralara yakıştıgını duşunuyorum
+1 yılHadi hayatım kalk bugün yeniköy tarafında bir yere kahvaltı etmeye gidelim rezervasyon yaptırdım oradan da pierlotti ye geçip kahve nargile falan içeriz hatta tavla da atarız istersen:) şaka biryana da bu tamamıyla maddiyata dayalı bir ilişki kurmak istediğini gösteriyo,bunun yerine tatlı bir sabah öpücüğüyle seni uyandırıp hadi bitanem bugün sana kendi ellerimle bir sabah kahvaltısı hazırladım dese daha hoş olmazmıydı?
01 Yorumla- +1 yıl
onu ben hergun ona yapıyosam?ınsan esıyle nasıl maddıyata dayalı ilişki kurarki sizide anlayamıyorum
+1 yılHayal dahi etmediğim gibi birini buldum ve 13 gün önce evlendim onunla.. :))
Ben hiç onun rezarvasyonunu beklemem ve Ortaköy'de müzikli bir restoranda rezarvasyon yaptırırım.. Orada kırmızı şarap eşliğinde yemek yer, müzik eşliğinde de dans ederiz.. :)
Sonrasında ise, o nereye gidelim derse ben de oraya..
Bu mutluluğun üstüne daha ne isteyim ki tanrıdan.!?10 Yorumla
+1 yıleş dedim mi ben olacak... kendimi 4 4lük bilmiyorum ama aynam olursa onu 4 4lük gibi görürüm... aynı zamanda kadınlığındaki tüm vasıfları taşıyacak... ailesini koruması sorumluluklarını bilmesi hayatı öğrenmiş olması... aynı zamanda bana karşı olarak tebessümü şefkati olmalı... gözünden aldığım elektrik bana 1 ay yetmeli... onun sevgisi bana bi dinamizm getirmeli...
01 Yorumla- +1 yıl
tebessum sefkat ok onemlı ama bı bayan bunları fazlasıyla hakedıyo çunku erkek ıstemesede bunları verır
+1 yılyeniköy değilde, bebek'te yaptırdım.
pier loti planı var.
akşamında galata kulesinde turist modunda takılalım diyoruz.
tabii seni tanımıyorum, zannedersem bunlar genelde standart yapılanlar olduğundan denk gelmiştir. veya olamaz olamaz bu ses, muazzez sen misin?
hayalimdeki eşime gelince, hayallerimi gerçeklere göre dizayn ederim. bu nedenle, çok üst düzey beklentilerim de yok.03 Yorumla- +1 yıl
bunlarda ust duzey seyler degıl ve bende bır cumartesı sabahı kalktım ıçımden bunları ıstedım
- +1 yıl
ben hayallerimde üst düzey birşey yok dedim sadece... yani eldeki mevcutlara göre hayalimdeki eşi kurguluyorum:)
- +1 yıl
anladım
standart bi erkek...
-işe giden gelen..
-şu yemeği yap diyen...
-ailesiyle arası iyi,akrabalık ilişkileri kuvvetli
-arada arkadaşlarıyla takılan , eve geç gelince tartışacağım ;)
-kesinlikle ev işi ve yemek yapmayı BİLMEYENNN
allahım detayları biliyorsun, onlarda aramızda kalsın
AMİN...12 Yorumla- +1 yıl
:)
Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. beni seven, bana değer veren, beni el üstünde tutan, daima sadık, gözü benden başkasını görmeyen, bensiz adım dahi atmak istemeyen, hem gözü hem kendisi kadınlara doymuş, aklı başında, beni sahiplenen ve en az benim eğitim seviyemde, benim kulvarımda olan, bana daima sahip çıkan, olgun, karakteri oturmuş bir eş istiyorumm..
bilmem çok mu şey istiyorum :)06 Yorumla- +1 yıl
gusel ve doğru yorumlar bence ama senınde benım gıbı krıterlerın doğal fakat fazla ve halıyle bulman zor olur
- +1 yıl
rıca ederım o msjları alan bırılerı vsar ınanıyorum bnde;)
bana sağdık olsun benm anne babamı kendi anne babası bilsin bana saygılı olsun tabii herşey karşılıklı romantizmden anlasın dünya görmüş biri olsun bilgili olsun mütevazi olsun ağır başlı efendi biri olsn yalan kesinlikle olmasın en önemlisi sevsin ve beni mutlu etmeye çabalasın ki bunun farkına varırsam cenneti sunarım onun ayakları altına
33 Yorumla- +1 yıl
guzel::)
hadı kalk gıdelım kafasında olucak anı yasıcak ama gelecegınıde dusunucek çalısma azmı olucak ya suraya gıtsek ne olur demeyecek yuru gıdıyoruz dıyecek cıvıl cıvıl eglencelı sempatık olucak prensıplerı olucak bulundugu kaba gore sekıl almayacak bırını sevmıyorsa gerekırse gorusmeyecek omur boyu hergun onu gormekten bıkmayacagım derecede yenılıkçı olacak
00 Yorumlabenim giibi spor yapmayı sevecek , azıma yufkalı yemekler doldurmucak(et ler) hariç... kol kola gezmekten hoslanan ... sadık ve güvenilir... çok ta güzel olmasına gerek yok 10 üzerinden 6-7 olabilir...:))) herseyden önce aklı fikri yerinde olucak... ortamda konusmasını bilicek nasıl hareket ediliceğini ve hayatta da herzaman eşinin yani benim arkamda olacak cinsten bir eş istiyorum... tabi bunların dışında gezmekte var!
07 Yorumla- +1 yıl
:)baya farklı duşunuyoruz
umarım dıledıgın gıbı olur - +1 yıl
hayat insanı farklı yetistirir hanfendi:))) kısmet kader de ne varsa o... ama şunu bilelim ki rezervasyonu ve kahveyi bende çok severim ama öyle yerlerde genelde aşırı fiyatlama olduğu için dilim uçukluyor genelde:)))) belki siz bunu mesela gibisinden yazmıssınızdır buda var tabikide... halı saha maçında beni izlemesini isterdim mesela:))) bende aman yaaa neyse evlenince bakarım ben de:))) neyse umarım sizinde dilediğiniz gibi olur:))
- +1 yıl
bu kuçuk bı cumartesı sabahı onerısıydı hersey maddıyat degıl :)amın tskler
- +1 yıl
katılıyorum
- +1 yıl
para onemlı yasamak ıçın tamam ama çok daha onemlı şeylert var saglık ınanç mutluluk gıbı
-gösterdiğim tepkilere ,
-kurduğum hayallere,
-geçirdiğim sinir krizlerine,
-ağladığım konulara,
-takıntılarıma,
-alışkanlıklarıma, "sen kafadan rahatsızsın" demek yerine bana katılacak ilk kişi.11 Yorumla- +1 yıl
hımm :)
- Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılbeni hergün gezdirmesine gerek yok... hayalimdeki esim beni evde kuru kuru tv seyretsek bile mutlu etmeyi basarir..ara sira cikar el ele dolasiriz üsküdar sahilinde falan... beraber olalim yeter ki gerisi gelir zaten :)
01 Yorumla- +1 yıl
arada bışeyler gerekır bence ask bıtmemelı monoton olmamalı
sevgı bıtmez ama ask azalır
sevimli
iyi niyetli
gezmekten zevk alan
doğal
esprili
sıcak
bana yakışıklı gorunsun yeter
sadık
efendi
karizmatik
inançlı
at gözlüğü takmayan
insan sevgisi cok olan
yani ruh eşim olsun yeter10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. Gülümsetmeyi hep başarabildiğim ve birbirimizin gözlerinde kendimizi görebildiğimiz birisi..
41 Yorumla- +1 yıl
hoş
Evleneceğim adamla birlikteyim ve diyebilirim ki, hayaller kurmadan bir rüyanın içinde buldum kendimi. Hayal kurmaya kapılmadan ilerliyorum bu sefer ki tam tadında her şey :)
12 Yorumla- +1 yıl
umarım hep mutlu olursunuz:)
+1 yılyamaha r1 üzerinde teker yakan ve o motorla uzun yola çıkabilecek ...öte sahip, güçlü karakterli ve aykırı bi hatun iyi olurdu..
25 Yorumla- +1 yıl
1rr olsa yanlış seçim yaptıığı için aptal sanırdım :) chopper & racing kullansıında farketmez.
- +1 yıl
bu nasıl bır ıstektıya ,az bulunabılıcek turden
- +1 yıl
güçlü kadın portresi budur benim için. işte bu kadın bana eşşitiz lan desin, gıkım çıkmaz. çünki bilirimki ilk hatamda çöküp ağlayacak değil, beni süründürecek bi hatunum var.
Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı. iki hafta önce ayrıldığım sevgilimle daha tanıştıktan bir kaç dakika sonra keşke böyle bir eşim olsa dedim
onunlayken her gün bunu tekrarladım durdum...
keşke onun gibi biriyle değil de onunla eş olmak nasip edilmiştir10 YorumlaBu mu yani? Bütün olay bu mu? Yeniköyde kahvaltı pierre lotide kahve mi? Çok garip kaç yaşındasın sen? Sorun değil yani bunu ben de sana bir sabah ısmarlarım. Bir eşten beklentilerin bu olması çok garip doğrusu. Yadırgadım!
14 Yorumla- +1 yıl
bu sadece cumt sabHI kalktıgımda bır fıkırdı ,ayrıca baslık duzenlendı konu genellestı
sagol almıyım - +1 yıl
O lafın gelişiydi. Senin gibi aklı sadece buna çalışan bir insanı yanımda bir de kahvaltı yedirmeye götürecek değilim. Ama bu herhangi bir arkadaşla dahi yapılacak basit bir şey bunu demek istedim. Bu kadar basit bir şeyi evliliğe eşe hatta eşi bırak dostuma bile söylemeyi ayıp sayarım ya da dostlukları eşi böyle şeylere indirgeyemem doğrusu. Mideniz sağolsun.
- +1 yıl
sızı anladım çok farklı duşunmuorduk ama sız benı anlayamamışsnız
neyse ıyı geceler - +1 yıl
sızı anladım çok farklı duşunmuorduk ama sız benı anlayamamışsnız
neyse ıyı geceler
+1 yılHer zamam sosyal aktiviteler peşinde olan, hafta sonları şehirden uzak 2 günlük tatiller düzenleyen ve bu gibi şeyleri herzaman yapan birisiyim.Bunlar benim yaşam tarzım...Ama bir kadın sadece bunlarla yetinmiyor bilmenizi isterim bayanlar :))
03 Yorumla- +1 yıl
:)bunları arada yapmak mutlu eder ve guzel gelır bence
dıgerlerı zaten varkı evlenmışız dımı;) - +1 yıl
Herşeyi tam bir erkek bulamazsınız zaten...Bir kısmını yaparsa diğer tarafını akıl edemez erkekler.Zaten önemli olan sizin o eksik tarafını gidermeniz..Benim istediğim eş eksik tarafımı gidersin tamamdır :) Ben ona dünya turu yaptırırım sorun değil :))
- +1 yıl
guzel::)
bunlari diyip arkandan da boynuzlayan ya da yuzune bakilmayacak kadar cirkin olabilirdi... hayali mayali yok, kanli canli sevgilim zaten ve beni tamamlayan tek insan olmasi yeterli
30 Yorumlaanlayışlı olsun isterdim her an beni şaşırtsın süprizlerle dolu olsun yeri gelince olgun yeri gelince çocuksu saygılı sevgi aşk dolu maceraperest böle bana bakınca içi gitsin.
çok şey mi istiyorum:)01 Yorumla- +1 yıl
guzel şeyler ıstıyosun bunlar karsılıklı olunca olabılır bence:)
+1 yılPier Lotti'ye veya Yeniköy'de kahvaltıya paramız olmadığında da bir ekmek ve üç domates alıp haydi parka pikniğe gidelim diyebilsin...
01 Yorumla- +1 yıl
aynen
Aşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. Bakışı ve gülümsemesi insanın içini ısıtmalı.. (çok şeyler ihtiva eder zaten, sevgi, saygı, anlayış, ilgi,..)
02 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum uzgun bıle olsa kuçuk ıyı bışey duyunca gulumsemelı benım gıbı:)hayat oyle guzel gecıyo çunku
ordan da eminönü ve boğaz turu, martılara simit :)
kavakta mola rakı balık veya midye bira ...
güneşin batışı ...
romantik akşam yemeği...
harika bir konser..04 Yorumla- +1 yıl
bu tamaıyla planlanmış hoş bi gun oldu gercı rakı balık sevmem esım o kadarını bılırdı zaten ama ıyı bı yaklasım:)
bu kadarını beklemıyorum o ılk planı yapsın gerısını ben getırırım:D - +1 yıl
super ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. valla benimki o kadar gezgin olmasa da olur:) ama nevrozları mümkün mertebe az, dürüst ve empati sahibi biri gayet hoş olurdu.
11 Yorumlaneden hobileri ve ilgi alanlarını istediğimiz gibi seciyoruz da karakter ayrımı yapmıyoruz Toplum olarak ne istediğimizi bilmiyoruz ve mutsuz sonlara tarumarız
11 YorumlaBize sordugun manewi gbi,ama senin istedgn maddi bise gibime geldi,
11 Yorumla- +1 yıl
maddı mı benı hıç anlayamamıssın
ben sevgilim böyle ama bir sorunumuz var çok kıskanç plan yapar gezeriz sonra bir şey bulur kavga edip zehir eder herseyi. isterken dikkat etmek lazım
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın
+1 yılKarakter benim tersim olmalı. Cok konuşmam, bulunduğu ortamdaki herkes tarafından sayılan birisi. Sınırliyken gülecek kadar karakteri arasında fark olmaması lazım.
05 Yorumla- +1 yıl
tamamen tersıde zor olmazmı bırının alttan alması gerekır gercı tamamlayadabılırsınız bırbırınızı
- +1 yıl
Tamamlayabilme kısmı guzel iste. Kendim gibi birine ben bile dayanamam. :)
- +1 yıl
oo :)koç burcumusun
- +1 yıl
İkizler. :)
- +1 yıl
hımm anladım bende cekemezdım:)
Allahtan korksun ve güzel ahlakli olsun gerisi gelir...
01 Yorumla- +1 yıl
amin amin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılPasta, börek çörek işlerinden anlayan birisi olmalı :D Aynı şekilde yemek konusunda da becerikli olmalı :D
04 Yorumla- +1 yıl
:)sonra çok pofıdık olursnz ben anlıyorumda cokta anlamalı:P
- +1 yıl
pofidik :D :D onun ellerinden pofidik olmayacaksam başka kimden olacam :D feda olsun ona :D sevgilin çok şanslı desene :)
- +1 yıl
:D sevgılım yok hayalımdekı esım var
çıkarsa oyle bırı kısmetse olur ,ama çok yonden sanslı olucak:p
ukalalık olmasında kendıme guvenım var oldukça:) - +1 yıl
Benimde yok zaten hayal ederek bahsettim sadece :) estafurullah ne ukalalılığı :) kendine güveniyorsan gerisi fıs :)
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. hayalimdeki eş sözlerle değil gözlerle konuşabildiğim benim bakışlarımdan ne demek istediğimi anlayacak biri,ben de aynı şekilde onu çözmeliyim
13 Yorumla- +1 yıl
bakışlar onemlı ama bazen bakışlarda aynı duşunceler olmalı,sadece anlamak yetmez yanı anlar ama hıç bışey yapmaz :(
- +1 yıl
eyv:)
+1 yılonu sadece kendisine emanet edebileceğim ve arkama dönüp bakamayacağım biri var mı öyle biri sanmam...ancak hayalde kalır
01 Yorumla- +1 yıl
guzel vardır lbet ama çook az bulunur
bunun olması ıçın hep onunla olmalısın mumkun oldugu kadar yanı
Eş üzerine hiç hayal kurmadım.Ama nasıl olmasını isterdin dersen anlayışlı ve birazda duygusal bir yapıya sahip olmasını isterdim.
07 Yorumla- +1 yıl
kac yasındasınki hayasl kur bence
- +1 yıl
duygusallıktan sanırım ama ben yıede kurarım:)hayata ınat olumlu olmalı:)
- +1 yıl
kader var evet doğru ama sadece kadercı bı anlayışla yasanmamalı kaynakları ac oku derım
- +1 yıl
ben oyle algıladım demekkı
kendı gıbı olsun çıkarları için bir şeyler yapmasın yeter ... kımseyı degıl kendı fıkırlerını ortaya koysun bır de benım halı sahaya gıtmeme karışmasın yeter:))
012 Yorumla- +1 yıl
:)alemsınız ya beraber vakıt gecırsenıze
o gunde o halısahada ne zaman beraber olucaksınız sadece gecemı - +1 yıl
okadarı sorun degılde oyle onu şart koşunca tutkulu bende cok sık sandım:)
- +1 yıl
o gunlerınde bahsedıyo sanırım:)
- +1 yıl
efsun gune gıderım demışya sanırım 2guncuk dıye onu soyledı
+1 yılhayalimdeki eşim benim gibi olmalı ama benden ayrı düşüncelier olmalı yani ortak olmalıyız herseyde ama ayrın yönlerimiz<de olmalı
00 YorumlaHer anlamda beni tamamlamalı, gerisi teferruattır..?
15 Yorumla- +1 yıl
çok genel oldu ,yorum yapamıycam:)
- +1 yıl
ınş:)
- +1 yıl
sagol
+1 yılbana aşık olmalı kadın gibi kadın olmalı benim her ihtiyacımı karşılamalı :)
01 Yorumla- +1 yıl
tarzım degıl çok bencılce
bende olmayan ozellıklerı tasıyan bırısı.bu ozellıklerle benı tamamlıcak onda olmayıp bende olan ozellıklerde onu tamamlıcagım bırısı.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet,aynen. +1
sana saygı duymalı sıkıntın olduğunda yada ağladığında başını koyacak kadar yakınında olmalı ,ve sana değer vermeli
02 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana yemek hazırlasın hergün, güzel yemekler spesyaller falan. özel zevki olsun.
15 Yorumla- +1 yıl
o da guzel ama dıger gunler ben hazırlarım o bıgun bunu duşunmuş olsun yeter
Cevap sahibi+1 yılseviyorsun herhalde yemek yapmayı
- +1 yıl
evet:)ev ilerini severım ıyıde yaparım HANI:)
Cevap sahibi+1 yılvalla iyi olur ama bilemezsin aşçı da baymıştır tüm gün yemek, evinde önüne gelsin ister falan. kavga çıkar sonra
+1 yılyanlız benimleyken mutlu olabilen değil bennsiz mutlu olamayan biri lazımmm :)
11 Yorumla- +1 yıl
hoş
al eline aynayı bak kendine işte hayalimdeki kadın o yani bu resimdeki kadın sensen eğer,ama nerde,bende böyle şans
03 Yorumla- +1 yıl
sagolda boyle sadece dış gorunuşe bakarak karar veren bı ınsana ben rastlasam bu benım sansızlığım olur
allah çıkınler bahtı versın dıolar boyle durumlarda:P - +1 yıl
ok
beraber ömür boyu mutLu oLaLım düşünceLerime saygı duysun romantik oLsun anLayışLı oLsun ve birbirimizi seveLim <3
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. sessiz masum yanımdan ayrılmayan :D ki oda öyle zaten
01 Yorumla- +1 yıl
:)ne mutlu o zaman
+1 yılsıkıntılı anımda da mutlu anımda da benim yanımda olabilecek biri olsun yeter
01 Yorumla- +1 yıl
sevıyorsa bunların hepsını yapar zaten esın çunku
anlayıslı ,karsılıklı paylasmasını bilen bide güncel bir sorun yemek yapmasını bilen :))
01 Yorumla- +1 yıl
ya yemek yapmayı bılen çok kız var bılmıyoruz dedıklerıne bakmayın sız :)arada sofranın kurulmasına yardım edın yeter
asıl onemlı olan maddesel degıl manevı duygularla hareket edebılecek bırı
Bunlar zor şeyler değil ki zaten aşık erkek bunları seve seve yapar,yeter ki kadın istesin.
01 Yorumla- +1 yıl
umarım
hayalinizdeki degil gercekteki eş nasıl? asıl onemli olan o. herkezin hayalindeki eş hayal edeni mest eder heralde.
011 Yorumla- +1 yıl
gercek olsa onu anlatırdım dımı
- +1 yıl
altlarda bı mesaj var okursan fıkırlerı evrene yollamak gıbı belkı o zaman benı anlayabılırsın
- +1 yıl
o zaman sen sanala hıç takılma
ben burda aramıyorum burada amac muhabbet ve fıkır alışverışı
artı pek kıtap okuyan bırı degılım maalesef - +1 yıl
tarzım degılsın :)tarışmalara gırmem kolay kolay
on yargılı ve despotsun kendını egıt okuyarak yazarak paylasarak yasayarak ne yaparsan yapta bu hayatta boyle çok tutunamazsın mantıklı ve olumlu ol - +1 yıl
:)ıyı akşamlar
- +1 yıl
en ıyısı oku oku:)
bana herzaman ilk gün ki gibi davranan , sahip cıkan , koruyan , iyi davranan ,sevdiğini belli eden , baska kızlara bakıp beni deli etmeyen birini isterdim :))
00 YorumlaSadakatli Saygılı Kendinden emin ve de sorumluluklarını bilen ailesine düşkün birisi!..
00 Yorumlamüthiş seksi olsun, birde benim ne düşündüğümü mümkün olduğu kadar tahmin etsin yeter...
00 Yorumlavala yüzü gülsün ben onun için herseyi yapmaya hazırım
11 Yorumla- +1 yıl
:) o kadar umutsuzmusun ya ne kadar guleryuzlu ınsanlar var hayatta
karsılasırsın mutlaka:)
+1 yılbeni tamamlasın ve birlikte özgürce yaşayalım sıradan bir aile yaşantısı değil
00 Yorumlaazra akın gibi dalgalı saçlar yuvarlak yüz uzun boy
00 Yorumla
+1 yılKöylü Güzeli bi kız :)
05 Yorumla- +1 yıl
:) o zaman nete veda etmelısın burda koylu guzelını nerde bulucan:)
- +1 yıl
Ne yani nette takiliyoruz diye birini bulmak mi niyetimiz?
- +1 yıl
hayır tabıkıde koylu guzelı arayanda ancak koyde karsılasır ordada net olmaz ,
- +1 yıl
:)valla teknıolojı baya ılerlemış o zaman:)
- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt