Evlenmek istiyorum ama hâlâ daha hayalimde ki gibi iyi birini bulamadım peki sizin hayalinizde ki eş nasıl biri siz buldunuz mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu soruyu sormak biraz garip değişe bilir bu çünkü ama kendi düşüncelerini ve kendi duygularını açık ve net şekilde ifade eden sinir olduysa saklmadan neden sinir olduğunu açık şekilde dile getiren. Bağırmadan ya da intikam almadan söyleyen veya cezalandırmayan Güven konusunda şüphe yaşıyorsa söyleyen en önemlisi de oturup kavga etmek yerine kendi duygularını ifade eden. Eğer gerçekten rahatsız oluyorsa o cesaretle bitti deyip ilişkiyi uygun birşekilde bitirip kendini önemseyen birisini ve tabikide ailesi konusunda eğer gerçekten bu ilişki iyide bitse kötüde bitse asla fiziksel veya sözel müdahalede etmeyen yani ilişkiyi yaşamamıza izin veren bir ailesi olan paranın işin statünün saçın başın giyin hiç bir önemi yok. Ve tabikide kötü günde iyi günde asla annesine ve babasına bu durumu açıklmayan ve o sorunu bielikte föğüsletip asla ailesin bu iliskiye sokmayan birini istiyorum aynı şekilde bu durum için karşıdaki kişiye söz vermesini istiyorum. Ve tabiki en şiirin olanı çoçuklamızla kitap okuma günü yapa bileceğimiz profesyonel olara dans edebileceğimiz veya bu konulara ilgisi olan. Yani kendini hergün birşeyler öğrenmekte mahrum etmemiş birini arıyorum gerisinin hiç bir önemi yok bir şekilde tüm sorunları konuşarak çöz elimizi taşın altına koyarak hallederiz?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Önceliğim doğal mavi gözlü olması bunun dışında sadakati dürüst liyakatli efendi sadık uyum sağlayabilen hanım hanımcık gerçekten seven değer verdiğim gibi verecek birisi olması lazım
#Mirliva00 Yorumla
+1 yılYüzü güldüğünde yanında yaşlanmayacağı birini ister sanırım insan..
015 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes iyi birini bulsa mutlu olsa
- +1 yıl
Yüreği gönlüne denk biri olsa..
Soran+1 yılİyiler kaybediyor hep galiba :/
- +1 yıl
İyi olup kaybetmeyi tercih ederim..
Soran+1 yılBelki bir gün hayat iyilere de güler
- +1 yıl
Sonunda iyiler mutlaka kazanır.. geç olsada..
Soran+1 yılÇok haklısın benimle aynı düşünüyorsun
- +1 yıl
Hepimizin isteği anlaşılabilmek..
Soran+1 yılDertleşmek istersen yazabilirsin
- +1 yıl
Bir gizlisin iki ben 1 Exper yeni üyeyim☺️
Soran+1 yılTakip ettim artık yükselince
- +1 yıl
Keyifle eşlik ederim teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılRica ederim☺
- +1 yıl
Neden çıktın anlamadım yeni 3 Exper olmuştum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKafamın uyduğu birlikte hunharca gülebileceğim çılgın esprili sıcak kanlı
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bulursunnn
- +1 yıl
Haha güzel. mis ✋
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
28Cevap
Hayalimdeki eşin kitaplardan öteye geçmediğini anladım. Kitap gibi bir adam sevmeyi kim istemez ki. Her insanın içinde bir mücevher gizli. Kimisi bunu fark ediyor, kimisi fark edemediği için çöplük içinde bir ruh besliyor. Ben mücevherin farkındayım. Eksiklerim varsa da hayalimdeki adamla tamamlamayı dilerim. O kişi, saygının vücut bulmuş hali olmalı. Saygı beraberinde sevgiyi getirir. Sevgi, merhameti takar peşine. Bu güzel duyguların her biri insanın mücevheridir. Ben bu değerlerde olan birini kendime hak görüyor ve hayal ediyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Müthiş 👏👏
- +1 yıl
@By-TheDiffrence teşekkür ederim.
- +1 yıl
Doğruya doğru demek gerekir..
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuluyorum. Sonra bir sekilde elimden aliyor rabbim. Bana garezi var 😅 Ikginc bir sekilde asik oldugum herkes ile bir iliski yasadim. Hemde yurt ici yurt disi... 1 i haric hic biri yaniltmadi beni ama olmayinca olmuyor. Ben bende olmayanlari barindiran kisileri seviyorum. Ben cirkinim o guzel olsun. Ben sinirliyim o sakin biri olsun. Ben harul hurul konusurum o kibar konussun. Ben metalciyim o cici kiz olsun. Ben fevriyim o sevecen olsun vesaire...
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bulursun
- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılhenüz bulamadım zeka ve kültür çok önemli ataerkil bir zihniyette olmasın ne çok ciddi ne aşırı laubali olmasını istemem kibar beyefendi olsun bir ortama gittiğimizde konuşmaları ile herkesi mest etsin hani waaw diyim olaylara farklı pencerelerden baksın düz beyin olmasın gelenek göreneklerine çok bağlı olmasın eğlenceli deli dolu biri olsun ha bide beni bebeği gibi sevsin yeterli🥰
119 Yorumla- +1 yıl
Ahahshs bir dökümcü numarası paylaşabilirim. :)
- +1 yıl
@burakcicekreal dökümcü ne😅
- +1 yıl
Bildiğin dökümcü, istedigin ozellikelri söylüyorsun sana kisa surede sicak firindan cikmis olarak veriyorlar.. 😀
- +1 yıl
@burakcicekreal ahaha teşekkür ederim ama böyle bir insan benim karşıma çıktı bazı engellerden dolayı ayrılmak zorunda kaldık ama böyle insanlar var😊
- +1 yıl
Aksini iddia etmedim:) bahsettigin gibi elbette var. Yaşanması mümkün iken bazı şeyleri yaşayamamak nedir bilirim bir ukte kalır insanın içinde, umarım her şey gönlünce olur.
- +1 yıl
@burakcicekreal 2 dakikada anladınız valla helal olsun gerçekten öyle yaşanması mümkün iken bazı şeyleri yaşayamamak insanın içine bir koz gibi düşüyor teşekkür ederim saolun
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Danışanımın verdiği örnek söz:
"Aslinda insanın canını en çok acıtan șey yaşanmışlıkları değil yaşanması mümkünken. yaşayamadığı mutluluklardır."
Dostoyevski
Verdiğim cevabında ekliyim buraya:
Bazen insanı kendine getirmekti hayatın görevi ve tabikide bizim görevimiz---}
Kendi kendine yapın yapın sonra terapiye gelin ne oldu bukadar da kendine zarar veriyosun bu sordun mu gece gündüz ağlayınca neoluyor sorusunu bunsoruları sorduğunda kendini biraz da olsa toparlarsın bitmiş artık hala orada kalmışsın hayat devam ediyor kendi hayatınızı kendinize zehir etmeyin. Bazen insanalra anlam veremiyorum inanın oturup konuşmayı bilmiyorsun çünkü kavga ediyosun yol ortalarında kavga ediyosun sadece bağırıyorsun ve kavga ediyosun sonuç bunu kendin yapıyorsun konuşmayı öğren iletişim kurmayı öğren bitir ilşkini sormadan kaçıp gittiysede sorun onun Bırak artık kendini suçlamayı delir miş diyosun ya deliren o sen değil kendini sen delirtiyosun yapma bunu demiştim senin söylediğin şey bu na çok benziyor onları gerçekleştirmek için emek harcamadan gerek yok. Bunu herzaman söylerim beklentiler insanları çok büyük tuzaklara düşürür. - +1 yıl
Ayrıca bakıyorum da farklı tutkunlarının olduğunu görüyorum. Motosiklet tutkusu nerden başladı?
- +1 yıl
@BurakCihane psikolog bey anlıyorum sizi ama sizde çok mantıktan gidiyorsunuz belli ki acısı taze ve siz ona neden böyle yapıyorsunuz derseniz sizi anlamayacaktır benim zannımca siz daha iyi bilirsiniz sonuçta eğitimini almış insanlarsınız ama bu şekil yaklaşım yaptığınızda beni anlamıyorsunuz diyecektir danışanınız olaylara birazda duygusal açıdan bakmak lazım diye düşünüyorum ben çünkü gerçekten kolay değil bitmiş gitmiş yoluna bak demek ile olmuyor bunun bir süreci var maalesef herkesin tepkileri farklıdır acı eşiği farklıdır bazı insanlar var banane ya o beni kaybetti der ve 2 gün sonra baska biriyle olur gerçi bu da sağlıklı değil kendini çok yıpratmakta mantıklı değil ama her şeyin ilacı zaman bana göre eğer gerçekten yıllarca ağlıyor sızlıyorsa bir problem var demektir ben onu bir defa yaşadım yaklaşık 1.5 yılımı almıştı unutmak çünkü o zamanlar hem küçüktüm hemde ilk sevgilimdi o yüzden o süreç benim için çok sancılıydı her gün ağlardım acı çekerdim fiziksel olarak gerçekten kalbim sıkıştırdı kaç defa doktora gittim bu yüzden panik atak olduğunu söylediler ama şu an geçmişe baktığımda ben aynı ben değilim değiştim hissiz birine dönüştüm kalanda gidende umrumda olmadı yoluma baktım lakin bu anlattığım özellikte biri ile tanışana kadar yıllar boyu o aradığım insan karşımdaydı tüm eski erkek arkadaşlarımı çöpe attı hepsinden en iyisiydi bulmuştum ama bazı engellerimiz çıktı yani ayrılmak zorunda kaldık severek ayrıldık bu yüzden unutamadım herkeste onu arıyorum onun gibi birini bulamam gibi geliyor çünkü insan ruh eşini öyle sürekli bulamıyor ben yıllar boyu bekledim ve bulmuştum ama olmadı nasip değilmiş onun hakkında hiç kötü konuşamıyorum keşkeler doladım dilime zamana bırakıyorum onu özlüyor ve üzülüyorum keşke böyle olmasaydı diyorum
- +1 yıl
Elbette bazen insanlar farkettiemwk için böyle davranıyoruz bunu yanlış anlaya bileceğini. elbette biliyorum.
- +1 yıl
@burakcicekreal babamdan ve sonra abimden
- +1 yıl
@BurakCihane anladım ama bu şekil fark edemiyoruz ya yine bence zaman kavramı giriyor araya ilerleyen zamanlarda artık mantık devreye giriyor ve iyi ki bitmiş diyorsun
- +1 yıl
Öncelikle elbetteki büyük süreç gerekiyor bunu anlamak için.
Onun gibi birini aramak kendini daha kötü hale getirir evet şu an burada sadece yazıyı görüsünüz ama piakoloğun en önemli görevi belkide annesi gibi belkide belkide başka gibi davranmaktır duygusal bağ kurmadığın birine bu yapamayız duygusal davrandığım elbette ki oluyor. Aslında dediğiniz gibi çoğu insan böyle düşünür nesnel düşündüğümüzü asıl bizler asıl duyguları işlemeye ve değiştirmeye çalışırız burada bir cesaret duygu yaşarmaktı amacım. Duygularına dikkat et düşüncelerin düşünlerine dikkat et eylemlere dönüşür eylemler de kaderin olur diye bir söz var bu sözü heryerde görebilirsin birazda bilimselik içerir. - +1 yıl
@BurakCihane haklısınız teşekkür ederim🙏
- +1 yıl
Ne kullanıyorsun?
- +1 yıl
@burakcicekreal abimin motoru ben daha alamadım r25
- +1 yıl
Önemli olan kullanabilmek, hiç fark etmez senin ya da abinin 😎
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hayır bulamadım böyle cilveli hatun bulunmazki bu ülkede dişil kadın kalmamış hepsi mahkeme suratlı
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=JV04ACjZeQo&t=249s00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. 150-160 boy kivircik sacli balik etli masum yuzlu anac ruhlu cenesi dusuk olmayan boyle pitircik kendi halinde bulursam kaybetmicem henuz kendisiyle tanisamadik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılUzun fit dürüst efendi romantik merhametli konuştuğunda kültürlü bir şekilde konuşan araştırmacı ruhlu.
12 Yorumla- +1 yıl
Dinine önem veren
Soran+1 yılİnşallah bulursun
+1 yılİnce belli, zayıf çiti pıtı narin mutfakta hamarat, hafif dolgun kalçalı az konuşan kafa ütülemeyen kültürlü orta boy diri göğüslü bir çıtır
014 Yorumla
Soran+1 yılAz konuşan kız var mı acaba
- +1 yıl
O yüzden yalnızım
Soran+1 yılUmarım herkes senin gibi az konuşan istemiyordur yoksa bende yalnız kalırım gibi geliyor
- +1 yıl
Ne hakkında konuştuğu da önemli
- +1 yıl
Yok çoğu erkek nefes alsın yeter der hiç dert etme.
Ne hakkında mı, boş konuşmayan dişi mı vardı - +1 yıl
Boş konuşmakta eğlenceli bazen qndıene
- +1 yıl
Hep dolu mu konuşcaz
Soran+1 yılBoş konuşmaz her kız ama boş konuşmak da bazen güzeldir aslında ama bazen
- +1 yıl
Boş konuşmak düşük IQ belirtisidir kısacık ömrümü harap edemem
- +1 yıl
Kısacık ömrünü somurtkan geçir o zamann
Soran+1 yılDefne seni çok sevdim ben kafa dengisin cidden takip ediyorummm
- +1 yıl
Sağol aşkoo
- +1 yıl
Uyumlu arkadaşlık birbirinizin kafasını ütülersiniz artık sevdim
Soran+1 yılÜtüleriz çok güzel olur
Gizli Üye(18-24)+1 yılUğruna alemlerin yaratıldığı, Allah'ın habibim dediği ve mükemmeliğin ruh olmuş hali olarak yaratılan peygamberimiz gibi biri. Nasip olur mu ya da hak eder miyim bilmiyorum. Bu yüzden sadece hayırlısı diyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBulamiyorum uzun boylu genus omuzlu seven değer veren koruya sahiplenen samimiyetine guvenebilecgimuz birisi ama yok
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle. bi anlattın bulsam ben bile evlenirim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim eksik yanım olmalı. Birbirimizi her manada tamamlamalıyız. İki farklı bedende tek bir can olmalıyız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Merhametli sevgi sefkat dolu baskıcı olmayan açık görüşlü tüm derdi cinsellik olmayan ilişkiyi ben yöneticem kafasında olmayan biri
00 YorumlaKımıl kımıl olmalı.. sadık olmalı.. gezmeyi tozmayı kamp yapmayı sevmelii. Heyecanını kaybetmemeli
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bulursun
Hayalimdeki eşi bulabileceğimi düşünmediğim için hayal etmekten vazgeçtim galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim hayalimdeki eş dürüst sadık olsun dünya güzeli olsun demyorum. yani görünce sevilir insna zamnala karakterler sevilir anlaşmak sevilir huylar sevilir ve bağlılık oluşur ama aşk falan hikaye 1 senemi verdim b
Tanıştığım kız sebepsizce terketti başkasını buup kumseye güven olmuyor ama. grnede insan sevmek sevilmek istiyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilir sadakatli hayvansever ve benim gibi biraz çatlak olsun yeterli
00 Yorumla hayalindeki gibi birini bulamazsın biraz akışına bırak
00 YorumlaGerçekten sevsin yeter.
Daha fazla büyük hayallerim yok.00 Yorumla
+1 yıltarifi yok öyle birisi de hiç olması imkansızmış gibi özelliklerde ya 😒
00 Yorumla
+1 yılhayalindeki eş diye bir şey yok. sana en uygun eş olabilir. çünkü siparişle olmuyor maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani tam olarak nasıl biri istiyorsun nasıl erkeklerden hoşlanırsın yani mesela tipe önem verir misin
010 Yorumla
Soran+1 yılTipe önem vermem sevmesi lazım sadece ve beni anlayabilmesi
Cevap sahibi+1 yılBen de artık sevmek sevilmek mutlu olmak mutlu etmek istiyorum yalnızlık çok zor kötü bir şey çünkü
Ve eğer istersen tanışmak isterim ne dersin
Soran+1 yılYaşın kaç
Cevap sahibi+1 yıl26
Soran+1 yılİnstagramın var mı
Cevap sahibi+1 yılVar
Ama önce gizliden çıksam ordan konuşsak veririm sonra olur mu
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılÇıktım bekliyorum
Soran+1 yılİstek attım
Cevap sahibi+1 yılTamam
Zamanin nasil geçtiğini anlamadığın, zaman mevhumunu ortadan kaldıracak birisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafa dengi, samimi, mizahı iyi, eğlenmesini bilen, zeki, dürüst, Atatürkçü, 160 boylarında ince belli, bebek gibi sevebileceğim biri.
05 Yorumla
Soran+1 yılBende Atatürk'ü seven birini isterim buna katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılNe zaman evleniyoruz
Soran+1 yıl1.60 boydan kaldım benn
Cevap sahibi+1 yılTüh kaç boyun
Soran+1 yıl1.56
+1 yılNe istediğini bilmen lazım, ne gibi kriterler ve bu kriterlere sahip mentalide olan donanimli erkekler kendilerini zaten belli eder. Davranışından tut, giyim tarzı, temizligi ve kültürlü olması gibi
00 Yorumla
+1 yılHemen her konuyu konuşabileceğim, kültürlü, entelektüel, siyasi görüşümüz ayni olan, saygılı bir bey ….
00 Yorumla
+1 yılHakkınızda hayırlısı olsun herşeyin inşallah istedigin gibi birisi çıkar kaşrına
00 Yorumla
+1 yılBuldum ama geç oldu, kaynanam asıl Evlenmek istediğim kişi ama mümkün değil artık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Tutkulu ve sadık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Minyon biraz kilolu merhametli güvenilir
04 Yorumla
Soran+1 yılBiraz kilolu mu şaşırdım
Soran+1 yılUmarım bulursunnn
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBulaydim bu saatte burada olmazdim
04 Yorumla
Soran+1 yılNerde olurdunn
- +1 yıl
Karimin koynunda heralde
Soran+1 yılEn iyisiii
- +1 yıl
Bakalim
Nefes almayan biri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaz yaz bitmez😂😂😂🙃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayalimde eş diye bı şey yok 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kalbime aklıma sinen maddi manevi denk biri…
10 Yorumla
+1 yılBen buldum ama anlatmam nasıl biri bana özel
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayalindekini beklersen toprak olursun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. boylu kapalı sade esmer
00 YorumlaKapalı namaz kılan zeki
00 YorumlaHafif kaslı, sportif biri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArayan herseyi bulur))
00 YorumlaHayal ile olacak iş değil 🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl olacak bu iş
Soran+1 yılGül mü veriyo
+1 yılBir insan neden evlenmek ister
10 Yorumla
+1 yılİnşaallah bulursunuz
00 Yorumla
+1 yılHayali 😅
00 YorumlaSwot analysis şart
00 YorumlaSadık olsun yeter
00 YorumlaNimet seçilmez