Bir özellik veya kişilik herhangi bir şey, hayallerinizi süsleyen eş nasıl biri.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir özellik veya kişilik herhangi bir şey, hayallerinizi süsleyen eş nasıl biri.
Açıkçası ben aşk ya da ilişki konusunda pek öyle fikir verebilecek bir insan değilim ya da böyle bir hayal kuracak bir insan da değilim yani her şey benim için anlık geliştiğini düşünürüm ve anlık olması benim için daha iyidir.
Deli dolu eğlenceli bazen de fevri, kafa dengi olmalı çok uyumlu olmalıyız. birde kalbi güzel olmalı en çok da güven ve sadakatli bir ilişki.. yaş olarak benden büyük daha iyi anlaşırdım.
Cevap
13Cevap
Hayattan keyif almasını bilen deli dolu birisi
Zeki, kültürlü ve gezmeyi seven. İtalya da yaşamayı da kabul etmeli.
İtalya mükemmel.. Kim bilir belki İtalya'da tanışırsınız 😃
Peki, anladım.
ölçme ve değerlendirme yeteneği gelişmiş panik olmayan sağlıklı karar veren güçlü bir kadın :)
😂
☺☺
senin ki nasıl biri
Bende kalsın
sen evlisin dimi
Beni oldugum gibi kabul edecek guvenip sevecek degistirmeye kalkmayacak maddiyat dan öte ve hayattan keyif alacak deli dolu birisi
Eli yüzü düzgün sevimli etli butlu iyimser , eğitimli , temiz kalpli , sadık , neşeli , pozitif , şakacı
Bir eş Hayal kurmak değilde değer verdiğin insanla hayal kurup gerçekleştirmek daha güzel
Yanılma payı büyük olabilir. Daha büyük bir hayal kırıklığı yaşatabilir. İnsan ne istediğini belirlemeli, her açıdan daha yolunu bilir bu şekilde..
İnsan bir şey bilmediğini bilmeli hanfendi ki yol alabilsin
Öyle olsun 😄
Allah korkusu olan anlayışli sakın anlasabilecigim güzel huylu bir yol arkadaşı istemisimdir hep.
Beni oldugum gibi kabuk edecek guvenip sevecek degistirmeye kalkmayacak
Kendim için bir eş hayalim yok. Aynı hatayı ikinci kez yapmamaya yeminliyim.
1.63 boy, 60 kilo, renkli gözlü, sarı saçlı, depresif, çok düşünen, her şeyi yapabilme kabiliyeti olan kısaca "O"
Bir eş hayali kurmuyorum
Her gün şükredeceğim biri.
Es gibi es
Kişilikli biri beni tasiyacak
Çok ama çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?