çocugun annesine oğlum okuyor demiş..
Vasiyet üzerine evlenmek
çocugun annesine oğlum okuyor demiş..
yengen şimdi zabanilerle ugraşıyor öbür tarafta, buralarda kim kimle evlenmiş inan hiç umrunda degilsiniz rahmetlinin..evlenin mutlu olun umutlu olun geleceğe sevgiyle şefkatle sarılın uçun uçuşun tomurcuklar açsın dağlarda papatyalarda..sevgiyle sevilin saygımla kalın..
ee yanii:s
yanisi işte sen kafala cocugu evlen bir an önce cumburlop ama akraba evliliği kötü bişey cocuklarınızın kolu bacagı dalagı falan olmazsa da üzülürsünüz..
çok yakın akrabam değil. kan testlerini yaparız zaten..
tamam o zamanı sen operasyona başla cocukla kahve iç kahveyi üstüne dök numaradan sil falan yakınlaşın..
tabiki öyle şeyler yapmam..
yap yap, bi yerden başlamak lazım abla..
valla arkadaş yazık edersin hem kendine hem o kişiye ne demek vasiyet beşik kertmesi gibi bence kim ne deri boş ver kendi gelecegine kendi mutluluguna bak ve inanların ne demeside umrunda olmasın gelecegini o insanlar degil kendin belirleyeceksin
sonra millet kalkıp benim için çocugu ayarttı demesinide istemem. öyle biride değilim..
vasiyet olayı saçma çocuk haklı sende zorluğu görünce kaçacaksan sen bilirsin insanlar siz evlenince vasiyeti herşeyi unuturlar bence
kaçmıyorum. gönlü varsa bende söyler.. bnde yolumu bilirim
tamamda aramayacağım arasada açmamaya çalışacağım demişsin çocuk senin ağzından laf almaya çalıştı belki o konuyu o yüzden açtı biraz zaman tanı bence
ağzımdan gerekli lafı aldı.. geln görücüleri neden istemedin çocuk seni seviyordudda dedi. bende olmayacagına inandım dedim..
sınavları vardı hep ilgilendim yanına oldum.. anlamıştır herhalde benim duygularımı. dun anlatınca çok kötü oldum zaten.oda fark etti. düştü suratn üzme kendini dedi.
anladım tatlım hayırlısı olsun zaman işte bu beklemeli belirsiz zamanlar çok sancılı dönemler...
saol canım:) bişey olursa güncelleme yaparım bakarsın:)
tamam tatlım :)
hayırlı olsun:):)
Saçma bi durum. Zorla güzellik olmaz ki. Oluruna bırak. Hem o kızın gnlu var mı cocukta bilio msn onnda yoksa ztn olmz.
kız şuan herşeye çok müsait.. biri gelse de evlensen diye bakıyor kuzenim. yasıda küçük 20 yaşında..
Cevap
9Cevap
çocuk seni seçse koşa koşa gidecen belli:)Ama'lara fazla takılma çocuk istiyorsa bitmiştir bu iş kimse karışamaz.
kosa kosa demiyelim.. empati kurmk lazım bence..
çocuk iyi yetişmiş biri. serseri değil.. hiç kız arkadaşım olmadı dedi.. olmadıgıda belli.. bende huyunu suyunu bildiğim ailesini orf ve adetlrini bildiğim biriyle evlenmek isterim tabiki..
hakkında zaten.oldu bu iş hadi hayırlı olsun.
Ölünün ardından konuşulmaz ama vasiyeti bırakan kişi ne mantıkla bırakmış çözemedim.Böyle bir sorumluluğu nasıl yıkarsın insanların üstüne hem de hayatları adına alınacak bir kararda.
eğer böyle bir niyeti varsa iki tarafı da yoklayıp öyle bırakmalıydı vasiyetini.Emrivaki gönül işi mi olur
İnsanlar ne saçma sapan işler yapıyor olmadı beşik kertmesi yapsalarmış :S
Vasiyet ile evlenilir mi ya ? Vasiyette erkek ile ilişkiye gir dese ilişkiye mi girecek o ?
yok zaten erkek olan istemiyor.. hatta bu durumdan çok rahatsız.. çok saçma:S
hepniz akraba mısınız ben onu anlamadım da
erkek olan benim 1. dereceden akrabam değil.. belli bir kan bağı yok
kız olan benim öz kız kuzenim..
gözün aydın inş. mutlu olursun ...
evliliğin vasiyetimi olur saçmalama
vasiyeti yerine getirmek şart kesinlikle
ama bizimkiler çıkar için kullancaktı bunu. kız kuzenime görücüler gelince aaa eşimin vasiyeti var kızımı vermem demedi. amcam kızını hemen elden çıkarmak peşinde
zorla evlilik olmaz vasiyet dahi olsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar