Vasiyet üzerine evlenmek

canımı fazlasıyla sıkan bir olay oldu.

benim kuzenim var. (1.derece değil) onunla geçen isim vardı die görüştüm. onun olduğu şehre gittim. yol iz bilmediğim için görüşmek zorunda kaldım. gayet güzel bir gün geçirdik. memleketiem geldikten sonra aramaya başladı. zaman zaman bende aradım. çocuğunda işi var.(yeni başladı) devlette. bana sürekli geliyomu görücülerin. şu görücünü neden kabul etmedin gibi sorular soruyordu. kardeşim arkadaşlarıma anlatınca senden hoşlanıyor dediler. çok şükür güzelim de. o okumuş bnde okumuşum. neden olmasın dedim.

dünde bana dediki yengen ölünce vasiyet etmiş. bende bildiğim halde bilmemezlikten geldim. neymiş vasiyet dedim. oda söyledi,

yengem vefat edince, benim onun kızıyla evlenmemi istemiş. o kız dediği benim amcamın kızı. bende himm hayırlısı olur inş dedim.. oda kızdı lütfen mantıklı ol dedi. benle o labilirmiyiz dedi. bu çok saçma vasiyetle olcak ismi dedi. ben yorum yapmak istemediğimi söyledim. öfkelendi biraz.. bende bunlar gönül işi hatır işi olamazki dedim..

ben bidaha çocuğu aramamaya kadar verdim. o ararsada çok sık açmamaya çalışçam. bu kararım doğrumu?

ortada bir vasiyet var.. ve herkes bunu biliyor..

ama sunuda eklemek istiyorum. kız kuzenime görücüler gelince amcam onları görüştürmesini bildi. kalkıpta eşimin vasiyeti var demedi..

onla olursam insanlar ne düşünür.. çok saçma bi durum farkındayım
Güncellemeler
+1 yıl
yengem bide üstüne vefat etmeden haber göndermiş. gelin kızımı isteyin diye:(

çocugun annesine oğlum okuyor demiş..
Güncellemeler
+1 yıl
bana açıldı:) hayırlısı herkes için. güncellemek istedim:)
Vasiyet üzerine evlenmek