Mecburiyet evliliği?

Ben çok hamarat bir kız değilim 22 yaşındayım 2 yaş bir oğlum var bu zamana kadar kurulu düzenimiz olmadı hem daha öncesinde hemde şu an yatılı işlerin tahsil ettiği ev ya da odalarda yaşayarak barındık asıl konuya değinmek istiyorum ki

Bugün kabak köftesi yaptım ilk yapışımdı tam pişmemiş patronumuzun eşine vermiştim tam pişmemiş biraz daha pişirmen lazımdı dedi o esnada da eşim yiyordu bir ısırık aldı ve attı tabağa sen beceriksixsin anca biri yapacak sen yiyceksin benden bir halt olmadı olmaz da 12 13 yaşındaki kızlar neler neler yapıyor sen yapamıyorsun zaten birşeyi yapabilen şaşıracam gibi kelimeler kullandı dedim ki bu evlilik mecburen mi devam ediyor evet gidecek yeriniz yok diye ( annem ve babam ayrı her ikisinde hayatında yerim yok kendi hayatları var)

Çocuk sahipsiz kalmasın diye yoksa çoktan bırakmıştım diyo benim bu sözlere karşı cinsel yaşam isteğim aynı evin içinde olmak isteğim gidiyor ama el çare duruyorum eğer bir gün gidecek yerim olursa gitmeli miyim çocuğum babasını tanıyor baba baba diyor onun için kalmayı düşündüm hep ama böyle sahte bir evlilik yuva vermek ona da bana da haksızlık benim yaşım henüz genç eşim 32 yaşında gerçekten sevildiğim mutlu olacağım bir yuva da olmak isterim sığıntı olduğumu açık açık söyleyen biri ile değil ilerleyen zamanda ailem kabul ederse bir yer bukursan ya da güvenilir biri çıkarsa karşıma bu tür seçeneklerden biri olursa ne yapmalıyım burdaki benden büyük insanlara danışıp akıl istiyorum

Mecburiyet evliliği?