Evlilikvealdarmalar?

Merhaba arkadaşlar ben sadece içimi dökmek istiyorum çaresizim mutsuzum. Görücü usulü eklendim 21 yaşım vardı eşim benden 10 yaş büyükdu onun ikinci evliliği idi. İlk evliliği 3 at sürmüş. Ne ise evliliğiimin ilk aylarından zaten onun ailesinden zülm gördüm, kendiside bana ara sıra hem psikolojik hem fiziki şiddet gösterdi. İlk çocuğum kaç aydı eşimin başkalariyla konustugumunu yakaladım önce şiddet gösterdi ki neden telefonuma giriyorsun. Sonra işde birde olmuycak onlarla sadece telefonla konuşuyorum. 7 yıl evliyik aynı şeyler devam ediyor. Mutlu olmak istiyorum herşeyi boş vermek istiyorum ama olmuyor. Şimdi tatile geldik bana soğuk davranıyor bende surat asdim bana bağrıb çağırdı neden surat asiyorsun. Hiç ilgi göstermiyor ama yine suçlu ben oldum hakaret yedim, biraz önce telefonu açık uyumuştu telefonuna girdim tabii ki yine başkalari ile konuşuyor. Kendimden nefret ediyorum, sevgi istediğim için onun telefonuna baktığım için. Zaten çıkış yolum yok abim hapiste annem yalnız çabalıyor. Bazen hiç evlemesedyim otrub anneme yardım etmeseydim en azından annem yalnız olmazdı. babam zaten bizi küçüklüğümden bırakmış. Sizden sormuyucam ne yapim tabii ki boşan diyeceksibhz ama boşana bilmiyorum. İki çocuğum var onların geleceğini düşünüyorum, onlarda benim gibi yetim buyumelerini istemiyorum. Çok güçsüzüm ağlamaktan başka elimden bir şey gelmiyor. Hayatımda bi kere tatile geldik Mutlu olamıyorum benimle köpek gibi davranıyor. her şey içi kavga çıkarıyor. Çok yalnızım kimseye bir şey söyleyemiyorum. Artıq beddua bile etmiyorum yorgunum herşeyden bakmışım. Ondan o kadar nefret ediyorum ki kendisi namaz kılıyor hep düşünüyorum hangi yüzle kılıyor? Melek yüzlü bir şeytan. Bana diyor aç değilsin açlıkta değilsin senin derdin ne? Yani eşime göre bana yemek veriyor başımi salacak ev var ben hiç bir şey için ses çıkarmam lazım. Sevgiye saygıya laik değilim. Benim hiç gelib elimden tutmaz, ben bazen tutmak istiyorum hemen elini çekiyor. Yaşadığımız evi bile babasının adına almış boşansak çocuklarim hiç birşeysiz kalacak. Onları düşünerek sabır ediyorum. Artık sanki robot olmuşum, ruh gibi geziyorum. Kendimden nefret ediyorum Boşanmış. Kendimi ezik gereksiz sevgiye laik olmayan birisi olarak görüyorum. Zaten kötülere bu dünyada bir şey olmuyor.

Evlilikvealdarmalar?