Koç kadınını anlatır mısınız? bir koç kadını ayrıldığı sevgilisine geri dönmek için hangi yolları kullanır
Cevabın nedir?
+1 yılKoç burcu kadını oldukça akıllı bir kişiliğe sahiptir. Entelektüel ve son derece kültürlüdür. Dışadönük bir yapıdadır. Her zaman neşelidir. Eğlencelidir. Hayatının her alanında başarılı olmak isteyen bir kadındır. Arkadaşlarına özellikle önem verir, arkadaş canlısıdır.
Koç Burcu Kadını
Koç burcu kadınları her zaman, herkes tarafından beğenilmek ister. Bu konudan da oldukça zevk alır. Herkes tarafından beğenilen ve aranılan bir kadın olmasına rağmen, kendilerine olan güvenleri çokta üst düzey değildir. Her zaman eksik bir yanlarının olduğu düşüncesindedir. Genel olarak kendinin ilgilendiği alanların peşindedir.
Koç burcu kadınlarının sosyal olarak hayatları oldukça yoğun geçer. Her zaman güzel ve kalabalık bir ortama sahiptir. Arkadaşları ile iyi vakit geçirmekten keyif alır. Arkadaşlarının onlar için önemli olduğunu söylemiştik. Bu nedenle değer verdiği kişilerin asla ama asla özel günlerini unutmaz ve yanlarında olmaya çalışır.
Koç burcu kadını bir konuda kendisinin fikrinin alınmasından büyük zevk alır. Özellikle insanlara yardım etmekten hoşlanır. Koç kadını eveleyip, gevelemekten hoşlanmaz. Düşüncesi ne ise, olduğu gibi karşısındaki insana aktarır. Bu kadının biraz asi olduğunu söylemek mümkündür.
Koç burcu kadını biraz şüpheci davranır. Karşısındaki insana hemen güvenmez. Sürekli sorgulayıcı olabilir. Kimi zaman sadece kendisini düşünen bir bencil olabilir. Dünyayı sadece durdukları yerden değerlendirebilir.
Koç burcu kadını tam anlamıyla tuttuğunu kopartır. Bir şeyi istiyor veya arzuluyorsa mutlaka elde eder. Koç burcu kadınının belki de en olumsuz özelliği lükse aşırı derece düşkün olmasıdır. Kazandıkları her parayı da neredeyse bunun için harcar. Bu nedenle para konusunda tutarsız olduğunu söylemekte mümkündür.
Koç burcu kadını son derece hareketlidir. Enerjisi her zaman üst düzeydedir. Konuşmayı, sohbet etmeyi sever. Atılgan ve girişimcidir. Espri yetenekleri gelişmiştir. Çevrelerinde cazibesi ve çekiciliği ile dikkat çekmeyi başarır.
Koç burcu kadını duygusal olarak da hassas bir yapıya sahiptir. Bu konuda kolayca kırılabilir. Ev hayatına fazla olmasa da düşkündür. Hemen her konuda her şeyin iyisi, güzeli olsun ister. Mükemmeliyetçidir. Sempatik ve eğlenceli yapısı ile herkes tarafından sevilir. Ancak bazı Koç burcu kadını içten içe huzursuzluk çekebilir.41 Yorumla- +1 yıl
Koç burcu kadınları her zaman, herkes tarafından beğenilmek ister. Bu konudan da oldukça zevk alır. Herkes tarafından beğenilen ve aranılan bir kadın olmasına rağmen, kendilerine olan güvenleri çokta üst düzey değildir. Her zaman eksik bir yanlarının olduğu düşüncesindedir. Genel olarak kendinin ilgilendiği alanların peşindedir... Bu yorumunuz o kadar doğru ki tam tamına beni anlatmışsınız koç kadınıyım bende
+1 yılKoç kadını yılanı deliğinden çıkarmak için uğraşmaz deliği tıkar yılanı çıkmak için yalvartır bilmem anlatabildim mi
612 Yorumla- +1 yıl
Koç kadını özledim demez ki ben en fazla ö.. Demiştim yıllar önce oda koşa koşa dönmüştü
- +1 yıl
Bence fazla beklersen kaybedersin o bir adım atmış dahasını yapmaz bir Koç sen yaz konuş
- +1 yıl
Cevap verdik diye havalara girdin yaz
- +1 yıl
Ona yazman gerekeni söyledim ben dikkatli oku
- +1 yıl
- +1 yıl
HAHAGSAHG mükemmel yorum... koç kadınıyımmmm
- +1 yıl
burcun ne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1Cevap
+1 yılburçlara inanmıyor değilim ama her koçta aynı olmaz ki
08 Yorumla- +1 yıl
koçlar çok delice seviyor sevdim mi
- +1 yıl
bilmem
- +1 yıl
burası sana fayda getirmez ona sormalısın
- +1 yıl
hahaha
+1 yılBen bir koçum ama hiç enerjik değilim. Hatta pilim bitmiş. Doğarken ölmüşüm. Hayat enerjim sıfır sıfır sıfır sıfır
00 Yorumla
+1 yılKoç kadını lider ruhludur, inatçıdır, bir ortamda en çok dikkat çeken kişidir, aşırı kıskançtır, sevdimi tam sever, zordur
00 Yorumla
+1 yılKullanmaz. Genelde koç burcu inatçı olduğu için öyle bir davranışta bulunmaz.
10 Yorumlakoç kadını ayrıldığı sevgilisine geri dönmez bence inatçı ve gururludur sevgiliyi ayağına getirir.
02 Yorumla- +1 yıl
aynısı oldu biliyor musun... ben istersem tüm dünya durur ayağıma getirtirim herkesi gfgsjhgfhddfö ;) koç kadınıyım yükselenim ikizler arada sıkılıyorum ilişkilerde kovalama olmayınca
- 1 yıl
@denizyalcindeno haha bende güneş koç yukselen ikizlerim bütün exlerimi peşimde köpek ettim sonrada onları sevmeyi bıraktım 🤣
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnatçıdır. :):
14 Yorumla- +1 yıl
Sinirli biber fotosu gitmiş
- +1 yıl
Gitsin, arada değişiklik iyi oluyor @1903kartaliçe1903
- +1 yıl
boğalar çok inatçı ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Koç kadınını anlatır mısınız? bir koç kadını ayrıldığı sevgilisine geri dönmek için hangi yolları kullanır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat