gözlerin arar bazen onu arkanı döndüğüne onu görüceğini sanarsın beynin oyun oynar sana göremeyeceğini bilirsin ama inanırsın çok geçmeden ellerinde üşür hep elin üşüdüğünde o aklına gelir ve mesajı belirir aklında demişisndir ona üşüyorum sevgilim diye oda demiştir elbet sdana ben olsam ısıtırdım seni sevgilim diye deriiin bir ooff çekersin içinde offf off ama nafile
Cevabın nedir?
- +1 yıl
ben izmir'deydim kız ankara'da. tesadüfen tanışmıştık. ankara'da yaşadığını sonradan öğrendim. bir süre devam ettik. ben işi biraz ciddiye bindirmek isteyince kız nedense yok oldu. bildiğin yok oldu yani. cebini filan değişti. evini zaten bilmiyordum. her gün görüştüğüm aradığım kıza ulaşamaz oldum. epey koydu bu bana. o zamanlar yaşım da ufaktı. 18 filan. ben dedim bu kızı bulacağım. atladım otobüse ankara'ya gittim. isim soyisimden aratma, tek tek muhtarlıkları gezme filan derken üni tercihlerini full ankara yazdım. orada üniye başladım. derken kızı tesadüfen buldum. ama nedense artık içimdeki o hesap sorma isteği yoktu. söyleyecek bir sözüm kalmamıştı. vazgeçtiğimi anlamıştım.. uzak mesafe ilişkisi 18-20 yaşlarında bende yürümemişti.
31 Yorumla- +1 yıl
Walla baya hırs yapmışsın şaşırdım Üniversitesi falan ful Ankara yazmışsın sen vazgeçmişken kızı senden vazgeçmemesi lazımdı
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
aşk ve sevgi için mesafenin bi anlamı yoktur yeterki insanlar birbirlerini anlayıp hoşgörülü oldukları sürece... sıkıntıları çoktur hasret özlem gibi ama gülü seven dikenine katlanır derler. :)
benim bi çok arkadaşım bu şekilde evlendiler mutlu olanlarıda var ayrılanlarıda... benim bir kere başıma geldi 2 yıl sürdü sonra ailevi sorunlar yüzünden ayrıldık :(( ben antalyada o adanadaydı benim vaktim imkanım oldukça oraya gittim onun oldukça o buraya geldi sonuçta sevgi olunca mesafelerin bi anlamı kalmıyor :))00 Yorumla
- +1 yıl
Bütün ilişkilerim uzaktan oldu çok büyük konuşmuştum zamanında ben sevgilimi yanımda istemem sık sık görüşmek istemem diye baya ceza olmuştu bana :) sonuç uzaktan ilişki istemem bidaha zor ya
00 Yorumla
Çok zor oluyor sevgilim bu yüzden benden ayrıldı geri döndü sonra tekrar ayrıldı çok yoruyor insanı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
Bence uzak ilişki çok heyecan verici ve güzeldir çunku özlem oluyor ve birbirinize özluyorsunuz güveniniz artıcak ona karşi. ben 7 aydır uzak ilişkideyim az kala 8 oluyor inşallah. eğer her gün buluşursak sıkıcı oluyor ve kendi hayatımızdan uzak kalıcaz kendimize zaman vermemiz gerek sürekli konuşmak bıkkınlık getiriyor. ben İstanbul'da o konyada ve ben bi hafta ara ile onun yanına gidiyorum. Sevgi illa ki yanında olsun değil. Çunku en güçlü ilişkiler uzaktan başlar. bence gerçekten seven biri için mesafenin anlamı yoktur. iyi günler umarım faydası olur.
40 Yorumla 17 yaşındayım kız arkadaşım ise 18 bir yaş büyük benden ve aramızda dağlar gibi mesafe var öyle türkiye içinde değil he bildiğiniz gibi değil şu an o türkiyede ben ise yurt dışındayım sosyal medyadan tanıştık ve 1 senenin sonunda artık sevgili olma kararı verdik ve çok şükür 4 bucuk ay oldu cıkıyoruz annesi kardeşi teyzesi babası hariç coğu kişi biliyor ve garip olan ben türkiyede iken kız arkadaşımın mahallesinde gezmiş bulunup bir kere kendisini görememiştim ama kader ölmez sağ kalırsam ölmez sağ kalırsa allahın izniyle bu yazın yanına gideceğim evet zor özlüyorsun ama elindeki fırsatları çok iyi kullanman gerekiyor bizde çok şükür allaha bunu güzel yapıyoruz herneyse gençler mesafeler gerçekten sevmeye engel değil be :))))
24 Yorumla- +1 yıl
3 ay olmuş yorum atalı, ne durumdasınız?
- +1 yıl
@denizdeyüzenejderiya sen naptın?
- +1 yıl
1 yıl olmus
Bende uzaktan ilişki yürütüyorum. O Japonya da ben Türkiye de. 3 ay oldu ve daha hiç yan yana gelmedik ve evlilik düşünüyoruz. Bazen çok zor oluyor bazen çok güzel. Yanında olup bir o kadar da senden uzak olan ilişkiler de gördüm maalesef.. umarım sonu hüsran olmaz
45 Yorumla- +1 yıl
yaa inş kavuşursunuz. biz ayrıldık ama onu çok seviyorum
- +1 yıl
hadi yaaa offf :((
- +1 yıl
sebeb neydi ki
Yürüyor be insan sevince hiç hiçbirşey engel olmuyor ben istanbuldayım sevgilim ise orduda 2 yıl oldu sürdürdük çok kolay mesafeler zor ama birde buna kanser eklenince çok da zor oluyor ben 8 yıl kanserle savaştım atlattım o da 4 yıl savaştı atlattı ama şu an tekrar savaşıyor onun yanında olup ellerini tutup yanındayım diyememek çok koyuyor asıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Zor. Zor. Zor.
Yanyana olan çiftlerin bile arasındaki mesafeler binlerce km oluyor bazen. Dokunmak yok, göz teması yok, nefes sesini duymak yok. Zor süreç.
Sabır diliyorum :)00 Yorumlaben kocaelide okuyorum sevgilim de konyada okuyor ve 4 yıldır çıkıyoruz aşkımız ilk günkü gibi devam ediyor bu 4 yıl içinde kava edip de gorusmedgimz gün sayısı en fazla 5 tir...
010 Yorumla- Soran+1 yıl
nasıl gidebiliyorsunuz o kadar kısa süreli günlerle
- Soran+1 yıl
neden ?
- Soran+1 yıl
bizde öyleyiz 1 yda bir buluşuyoruz ama biz sabah gelip akşam gidiyoruz bursa-istanbul
- Soran+1 yıl
aynen :D
- +1 yıl
Mesafeler ya ayrılık, ya ihanet getirir... Uzaktan uzağa aşk olmaz...
11 Yorumla- +1 yıl
Kendin yapamadın ya da yaşamadın diye öyle düşünmemelisin bence
kuzenim yürütmeye çalıştı 6 sene ayrıldılar barıştı ve sonunda temelli bitti mesafeler her zaman engel oluyor işi uzatmamak gerekli
02 Yorumla- Soran+1 yıl
aralarındaki mesafe çokmuydu bizim 2 30 saat bu kadar sorun olcağını zannetmiyorum ama .s
- +1 yıl
dün arkadaş yanımda ayrıldı kızdan.daha 1 hafta evvel evlilik planı yapıyorlardı oysa.zor oluyor demekki allah sabır versin.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
kötü olmuş
- +1 yıl
zordur mesafe..insan yanındakini tam olarak tanıyamıyor ki...
10 Yorumla - +1 yıl
Ben 5 sene ankara istanbul arası yürüttüm ... ama bitirdim sonradan :)
03 Yorumla- Soran+1 yıl
neden ?
- +1 yıl
Uzun hikaye boşver ..
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
çanakkale liyim canmdan çok sevdiğim sevgilim kastamonulu mesafeler engel değil gayet mutluyuz hatta yakında evli ,mutlu ve çocuklu olucaz insalah :)
40 Yorumla uzaktan ilişki yaşamak bile çok yakın olup yaşayamamaktan iyidir...
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
internette tanıştık.2-3 haftadır sevgiliyiz.mesafelerimiz uzak aşka engel değil.buluşup kavuşucaz yakında
11 Yorumla- Soran+1 yıl
sen nerdesin o nerde ?
- +1 yıl
yürümüyor uzak mesafe aşklar maalesef...
00 Yorumla
insanı çok yoruyor.11 Yorumla7 sene desem inanır mısın ?
15 Yorumla- Soran+1 yıl
sen nerde oturuyorsun o nerde bizimde 2 sene oldu ama özlemden napcagımı şaşırdım :(
- Soran+1 yıl
bizden daha beter olanlar varmış biz istanbul-bursa bu bana zor gelirken o kızı düşünemiyorum
- Soran+1 yıl
kötü birşey dediğimi zannetmiyorum sert çıkmandaki amacı anayamadım ama sanada hoşçakal.
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzak mesafe aşkı yaşayıp da evlenenler var mı yada uzaktan ilişki yaşayanlar ne kadar oldu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar