Hiç böyle tanıdığınız var mı? Sevgilim almanyada yaşıyo ben türkiyede. Birbirimizi en son yazın gördük ama sevgili değildik ve tekrar 1 yıl sonra görücez. Ama 4-5 sene sonra evlenmek istiyoruz. Aynı köylüyüz. Sizce olabilir mi?
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
birbirinize güvendiğiniz vakit sıkıntı olmaz bende Kız arkadaşımı 2 gündür arıyorum meşgula düşürüyor mesaj atıyorum 5 saat sonra geç soğuk cevaplar vermeye başladı geçen hafta attığım günaydın mesajıma bile bakmamış Ne yapayım bir kaç gün yazmayıp geri dönmesini mi bekleyim ben üst üste yazmaktan yoruldum çünkü durduk yere böyle oldu çok değer veriyorum ona bağlandım gerçekten çok kötü haldeyim ne yapayım sizce 1 hafta oldu şu an konuşmayalı ben yazamadan duramıyorum tekrar yazayımmı sizce :(
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Üst üste yazarsan kızı sıkarsın kız senden sıkılır soğur hatta sen böyle yaptığın için belki soğumuştur bile. Salla valla hiç umursamıyo gibi davran. Asla ama asla mesaj atma o sana böyle yaptığına göre başkası var demek ki
- Cevap sahibi+1 yıl
hayır geçen hafta dan beri konuşmuyoruz ki zaten geçen hafta yapmıştım onları konuşmamaya başlamadan 1 gün önceki akşam meşgula attı geri dönmedi sabah günaydın mesajıma cevap vermedi
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ben long distance relationship (uzak mesafe ilişkisi) ile evlendim
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne kadar süre sevgili kaldınız? O güven nasıl oluştu?
- +1 yıl
14 yaşımda sevgili olduk o 17 yaşındaydı 8 sene sevgili kaldık evlendik. Güvendik birbirimizi tanıdıkça. 1,5 yıl hiç buluşmamıştık
- Soran+1 yıl
Vay beee allah nazarlardan korusun
- +1 yıl
Teşekkür ederizz
- +1 yıl
1 yıl olmuş denk gelir ya da bakarsan bende aynı durumdayım mutlu musunuz nasıl gidiyor merak ettim onunla yollarımızı birleştirmeyi çok istiyorum
- +1 yıl
Sevdiğinden emin olursan evlen
Sonra sevmeyip bırakıyor vicdansızlar00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Zor ama başaran çok kişi var tanıdığım
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama biz 5-6 yıl sevgili kalmalıyız ondan sonra evlenebiliriz. Sence olur mu? Başarabilir miyiz?
- +1 yıl
Var böyle tanıdık. Ama kızlar için daha yığratıcı geçiyor. İlişki kadın emek verirse ayrılmazsa ayrılığı kabul etmezse ancak evliliğe gidiyor
- Soran+1 yıl
Ben onunla evlenmeyi çok istiyorum ve dediğine uyucam 🙇♀️ çok emek vericem ayrılmayıp hep onun peşinden gidicem tesekkür ederim tavsiyen için ❤
- +1 yıl
Sen pes etmezsen olur merak etme
- +1 yıl
Olabilir çevremde var
00 Yorumla - +1 yıl
Zor ama imkansız değil..
00 Yorumla - +1 yıl
Başıma geldi 1 yıl sürdü
00 Yorumla - +1 yıl
ben de evlenmek istiyoooooommmmmm
00 Yorumla - +1 yıl
Olmuyor malesef
00 Yorumla Neden olmasın
00 Yorumla- +1 yıl
hic duymadim
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
5 yıl ama olmadı..
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Biz başardık
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne kadar süre sevgili kaldınız? Nasıl o güven oluştu?
- Cevap sahibi+1 yıl
5 sene kaldık 4 senedir evliyiz
- Soran+1 yıl
Ayy masallah allah nazarlardan korusun. Ne kadar sıklıkla bulusuyodunuz?
- Cevap sahibi+1 yıl
4 ay falan
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Vart
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne kadar süre sevgili kaldılar uzaktan uzağa?
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar