Arkadaşlar merhaba söyleyim altı yıllık ilişkim var üniversite de başladı. Aramızda bin km yol var senede bir felan görüşüyoruz neyse ben buna alıştım zaten gelin görün şimdi de erkek arkadaşım atandı çok şükür 🙏 ama şimdi benim ailem sorun asla istemiyorlar benle konuşmuyorlar konusunu açtırmıyorlar hoş zaten daha benden duymadılar ama. O kadar katılar ki ben yanlış yapmaktan korkuyorum nasıl başedeceğimi de bilmiyorum çok dardayım. Sanki herkes yakınından evleniyor herkes çok mutlu bi beceremeyen benmişim gibi hissediyorum. Sürekli bizim aramızda sorun çıkıyor bu yüzden. Eğer varsa bana benzer hikayeniz dinlemek isterim. bir de istersen yaparsın korkaksın felan kabul etmiyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
6 yıllık bir ilişkin var hem de uzak mesafe uzak mesafe ilişkisi çok zordur erkek arkadaşın seni uzaktan bile sevebiliyorsa bence evlilik gözüküyor ilişkiniz de kaç yaşında kadınsın bence artık ailene bundan bahsetmen gerekiyor zamanla alişacaklardir eminim. Hakkında hayırlısı olsun
Ben evlendim de hep mi uzaktandı sonradan mı böyle oldu? Ve ailen uzakta diye mi istemiyor ne alaka
Üniversitede tanıştık benim şehrimde okul bitince o gitti tabi kendi şehrine ilk iki yılımızda yan yanaydık. Bizim burada herkes uzağa çok karşı ne yapacağımı bilmiyorum 😔 gerçekten mutsuz mu olurum
Yaa Doğulu musun genelde oralarda yaparlar bunu. Kaç yıldır emek vermişsiniz hele uzaktan nasıl zordur. Lütfen pes etme evlenecek kişiyi bulmak çok zor bu devirde. İşi gücü var iyi çocuk daha nolsun tek sorun memleketi mi bak ben de gurbetteyim ne yapalım ömür boyu ailemizle yaşayacaksak neden evlenelim ki. Lütfen korkma cesurca konuş annene babana anlat her şeyi ikna olmamaları için büyük bir sebep yok
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!