İnşallah çok istiyorum bilmiyorum uzak mesafe ilişkisi olmasına rağmen çok sevdim ve kimseyle konuşmadım onun haricinde herkesle tanıştı benim ailemle babam hariç görüntülü de halam falan da biliyo babam hariç herkes biliyo hemen hemen inşallah evlilik olur çok istiyoruzz dua edin lütfen ya En hayırlısı kimse karşıma onu çıkarsın Allah im oyuncak değil bu dönüşü olmayan bişey:)
Nişan atması sorun değil bence ama baştan söylemesi gerekirdi dediğin gibi benim de arkadaşlarım 2 3 kere Nisan attı mutlu olamadığı biriyle evlenmek zorunda değil en azından farkına varmış ve ayrılmış çok güzel bişey ama yanlış saklaması
Maşallah ablam özelden konuşalım mı lütfen bilgi almak için yazıyorum oyuncak Değil çünkü bilmem gereken şeyler de var ve büyüklerimden bilgi almak gerekir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Uzaktan bi s@, ik olmaz
umarım vardır
Aldatılmayan var mı diye sor sen
Var işte ben yani hiç açık yakalamadim ztn sosyal medya hesabı yok bizimki evlilik yolunda şu an her şey konuşuldu geriye buraya gelmek yanıma
Ayyy ne güzel inşallah istediğin gibi olur
İnşallah çok istiyorum bilmiyorum uzak mesafe ilişkisi olmasına rağmen çok sevdim ve kimseyle konuşmadım onun haricinde herkesle tanıştı benim ailemle babam hariç görüntülü de halam falan da biliyo babam hariç herkes biliyo hemen hemen inşallah evlilik olur çok istiyoruzz dua edin lütfen ya En hayırlısı kimse karşıma onu çıkarsın Allah im oyuncak değil bu dönüşü olmayan bişey:)
Sana ciddi bir kac sey soylesem dinlermisin
Dinlerim
Çok yaklaşmıştım fakat olmadı.
Nedenn
2 kere nişan attığını 1.5 yıl sonra itiraf etti. Ailesi çok darlamış altın vb parasal konularda 2 adayı da başta söylese belki aşılabilirdi
Nişan atması sorun değil bence ama baştan söylemesi gerekirdi dediğin gibi benim de arkadaşlarım 2 3 kere Nisan attı mutlu olamadığı biriyle evlenmek zorunda değil en azından farkına varmış ve ayrılmış çok güzel bişey ama yanlış saklaması
Kabul eden her türlü ediyor zaten
İkisini de severek ayrıldım demesi kopardı beni zaten.
Oha o ne demek oluyo lan severek neden Nisan atılsın ki :) çok saçma
çok kötü olmuştur be kral
Bide ikisinide severek ayrıldık demesi ayrı bi şok etkisi yarattı
@cannotflybee sağlık olsun bizde mutlu oluruz birgün elbet
En hayırlısı hangisiyse Allah karşına çıkarır umarım bende birini çok seviyorum çokta istiyorum bizden olmasını ama inşallah da olur
valla agam ben artık mutluluğu insanlarda aramıyorum cidden insanlar bu konuda çok yetersiz daha güzel şeyler var
@Almiraaytutulması Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısı olur
Ne uzak ne yakın sap geldim Dap gidi. nndndn
Çok az duydum ben
ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyorum
Ben varım
Evli misin
Evet canım geçen yaz evlendik
Maşallah ablam özelden konuşalım mı lütfen bilgi almak için yazıyorum oyuncak Değil çünkü bilmem gereken şeyler de var ve büyüklerimden bilgi almak gerekir
Olur tabi sorunu beğeniyorum hemen
Ya da mesaj atayım direkt
Mesaj atman daha iyi olucak abla çok var yazan biliyorsun burayı
Atamadım ya ben yazana kadar mesaj atmayı herkese açık yapar mısın
Yapıyorum hemennn
Yaptım yazabilirsiinn