Sevgilim ile hiçbir şekilde cinsel bir Birleşme yaşamadık çıktığımız günden beri ama bugün tamam ben yıkarım dediğim için yıkamak zorunda kaldım. Tabi o vücudunu yıkayacağı zaman çıktım ben dışarı sadece saçını yıkadım ve sonra da kuruttum. Sizce bir erkek ne hissede ve ne düşünür?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni seviyorsa cinselligi %80 düşünmemiştir. Ve senin hakkinda kotu dusunecegini sanmiyorum ayni seyleri bende yapiyorum. Uyudukta bence sizde uyumalisiniz cok guzel bir duygu beraber dus almakta. Ama ciddi degilseniz yapmayin ilerde kendini pisman hissetmemek icin. Hayirlisi olsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah. Uyuma Plan'ı var ancak ev yok :D Aslında var ama izin sıkıntısı var işte :/ Bakalım. Beraber yıkanmadık benimle bir ara dalga geçti bende sizde seni yıkarım diye ama ben istemezsem yapamaz zaten
En İyi Cevaplar
+1 yıliki el kese ataydnya 😄😄 kzm erkk milleti bir bakışa neler hissediyosa bundada baya bseyler hissetmistr yaniii 😁sana saldrmadgna sukret 😊😊
00 Yorumla
+1 yılçok güzel olmuş bişi düşündürmemek için sık sık yapma bunu ki tadı agzında kalsın ama ilerleyen zamanlarda kendin yıka onu gerçek gerçek yıka yani bişi olmaz merak etme kendine hakım oldukça bişi olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten hep yapacağım bir şey değil bu. Sadece söz aldım o da bunu söyledi tamam l*n dedim bir hışım bende yapmam zorunda kaldım
- +1 yıl
bişi düşünmez erkek arkadaşın merak etme
Biraz İnsanlığı varsa sapıklık düşünmemiştir herşey cinsellik değil
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu anlatamıyorum işte sitedekilere
Soran+1 yılHerkes sevgiden önce cinsellik gelir şeklinde düşündüğü için
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. O senin saçını yıkayıp kurutsa ne hissedersen aynısını. Erkek ile kadın bu kadar farklı değil arkadaşlar.
16 Yorumla
Soran+1 yılValla yaşamadım tahmin edemiyorum sizce?
Soran+1 yılHayal etseniz?
Soran+1 yılZaten daha önce de ben onlarda Bulaşık yıkarken o kendisi duş alıp çıkmıştı. Biraz evli gibiyiz
+1 yılbence itici , yıkamak nedir ya. insana annesini hatırlatır. İlla bir yıkanma olacaksa birlikte banyoya girin sevişin, ilişkiye girmenize gerek yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen soyunmaya karşıyım ya bu yüzden de çıplak olmasını istemedim tamamen
- +1 yıl
ozaman sen bikini giy sevgilin boxer öyle sevişin :D. artık buna da yok dersen denize de girmeyin derim :)
Soran+1 yılZaten havuz planımız var da bakalım :) Ama o tarz şeyler biraz zor :)
- +1 yıl
hadi hayırlısı :D asla asla deme belli olmaz bu işler
Soran+1 yılZor diyorum zaten imkansız değil
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Değer verdiğini sevdiğini göstermişsin o da bunu anlamıştır mutlaka.
Tam tersi anlamışsa o'da onun ayıbı..11 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi anlasa başka bir şey yapmaya çalışırdı gibi geliyor
Amkk sırtına bir kese atsaydın daha makbule geçerdi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim sıcak bastı zaten kafasını durallayıp çıktım ben de
pek iyi şeyler hissetmemiştir sanırım gözün önüne takılmamış
07 Yorumla
Soran+1 yılKapalıydı zaten
Soran+1 yılDikkat etmedim valla
Soran+1 yılBir daha yıkamam mi
Soran+1 yılYıkamam ki
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe olucak ileride eşine anlatırsın etraflıca konuşur tartışırsınız :)
31 Yorumla- +1 yıl
Hahahah gece gece guldurdun
Çok güzel duygulara kapılmıştır. Sen yıkarken ne düşündün?
018 Yorumla
Soran+1 yılBitse de gitsem dedim
Soran+1 yılValla
Soran+1 yılBilmiyorum. Ve ayrılıcaz galiba böyle hissediyorum şu an . Kalp atışlarım bile değişti
Soran+1 yılGeçmiş yüzünden aslında hala geçmemiş onun kafasında ve konuşmuyoruz bile bitti derse hiç şaşırmam ama ben bu sefer çabalamam. Çok şeye katlandım eski hale dönsün ilişki diye ama o bunları göz ardı edip bitirecekse gercekten çabalamam daha doğrusu çabalayamam artık gücüm kalmadı
Soran+1 yılBaya uzun o yüzden detaya inmeyeyim ve benim geçmişim yüzünden diyeyim yetsin
Soran+1 yılYargılanılacak bir durum da yok aslında. Size bir sevdiğiniz insanı her hatasını ve ya geçmişte olan şeylerini önemser misiniz?
Soran+1 yılKişilikleriniz aynı olsaydı keşke her ne olursa olsun ayrıyken olan bir durum bile olsa kafasında aldatılmış hissediyor ve beb bunu anlatamıyorum da
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama hayırlısı olsun hakkımda çok Sağolun
Soran+1 yılÇıkmadım ama evet durum bunun gibi
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mutlu olur çok fazla 😊 ama nefiste sağlammış sizde helal olsun 👏🏻😊
02 Yorumla
Soran+1 yılIkimiz de birbirimizin en katlanılmayacak hallerine katlandık, ağladık da güldük de beraber ve gerçekten yalan değil sırf ben ağlıyorum diye gözü doldu ben anca suaturabildim. Ayrıldığımız da tamamen bitti dediğim de kokular yüzünden ağladık baya var bunlar daha en azı
+1 yılNe güzel ya bende yıkadım bir idda icin ama ilkinden sonra alıstı er bulusmada yıkatıyodu kendini. Seneye dügün var evlenince de devam eder eralde
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık biz
- +1 yıl
Yapma ya cok gecmis olsun hayırlısı neyse o olsun artık
Sende surekli icerde kalsan hissederdin biseyler oda senin hissettigini hissetti emin ol belki seni dusunup 31 cekti
08 Yorumla
Soran+1 yılSanmam çünkü ben çıktıktan 3dskika kadar sonra çıktı
Soran+1 yılHaklısın hiç farkında bile olmam
Soran+1 yılBen her gün girerim ve amilyat olup giremeyince annem bile yıkayamadı beni istemem ben öyle
Soran+1 yılÖzele gitmeye gerek yok ı kerede ew
+1 yılçok komik ya küçük çocuğunu yıkayan kadınlar olur ya kafasına tas vurur aynı o hesap :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla askım beni yıkadı cok mutlu oldum :D hani onun bir gülümsemesi mutlu edio o ayrı bir konuda. p
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılannesi gibi:D bir sırtını keseleyip sabunlada lifleyeydin:D
01 Yorumla
Soran+1 yılGerek görmedim ya kendi yapsın dedim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok saçma eli yok mu kendi yıkasın yani illaki bişeyler düşüntürtecek misin
00 YorumlaBu muydu başlık açtığın şey..
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAbartilacak bir sey yok bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Ne içmiştiniz öncesinde *?
23 Yorumla- +1 yıl
haha eig :D
Soran+1 yılAlkol kullanmıyoruz
güzel sürttünmü keseyle sırtını falan
04 Yorumla
Soran+1 yılKese falan yapmadım ya sadece kafasını yıkadım çıktım
Soran+1 yılO kadarına gerek görmedim
+1 yılBenide bir kız yıkasa ne güzel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeske vucudunu da yikasaydin :))
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ben oyle yapardim sevgilim degil mi kime ne yikarim da kudurturumda
Soran+1 yılYok ya hayatımda arkadaşımın kafası hariç kimsenin yıkamamıştım zaten sıkıntıya girdim çıktım ya :D
Cevap sahibi+1 yılNe ozeli bir acikca yazdim diye o.. mu sandin kaybol
Cevap sahibi+1 yılUtandin belki de
bende yıkamştım bir keresinde :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Oha çok romantik ya😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
guzel bisey bence dewani dilerim hos
01 Yorumla
Soran+1 yılDevamına gerek yok
+1 yılbidaki yıkıcagın zamanı düşünür tabii ki
03 Yorumla
Soran+1 yılTek olduğunu biliyor çünkü onu annesi dışında kimse yıkamamış ve berber bile baya sert yıkıyormuş zaten
- +1 yıl
sevgilini berberdemi yıkamış
Soran+1 yılYok ya saçını
leğende yıkasaydın bari
11 Yorumla
Soran+1 yılEline de Çikolatalı süt
Sadece saçını mi yikadin :)
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Baya Güzelce şampuanladım falan masaj yaparak sonra da çıktım zaten duraklayıp o sonra vücudunu falan yıkadı giyinip çıktı
Soran+1 yılSadece bir kere dudağımdan öptü o kadar ama gözleri kapalı saçı şampuanlı çok masum duruyordu :)
Soran+1 yılÖyle valla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok saçma one öyle ya küçük çocukmu :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç de değil ama zaten evli gibi olduk artık
+1 yılYıkamısken ayaklarıda yıkayabılırdın aslında :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence cok tatli 😊😊😊😊
11 Yorumla
Soran+1 yılMillet uyumak ister biz uyumak haricinde her şeyi yapıyoruz yani :D Uyuyamadık bir ya
+1 yılSaçmalık.
Eşin olsa neyse00 YorumlaAllah'ını seversen beni de yıka
00 YorumlaFedakar biri olduğunu düşünür.
00 Yorumla
+1 yılkese vurmadıysan üzülmüştür :/
00 Yorumla
+1 yılkendi yıkanamıyo mu
24 Yorumla- +1 yıl
naz yapıyolar ablası :D
Soran+1 yılAhaha valla sırf bir şey için söz alınca o da bunu dedi tamam dedim böyle oldu
- +1 yıl
@namütenahiiiii Saçların çok tatlı olmuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok mutlu olur bugün bir daha tattım onu
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin kopek miydi?
00 Yorumla
+1 yılyine vuramadık ya la demiştir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPipisinise yıkadın mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok orasını görmedim bile
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiline bir banyo yapma kılavuzu al
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :D
Sadece bu şekilde kaldıysa iyi dayanmış bence.
00 Yorumlarahmetlı mı oldu beyfendi
00 Yorumla
+1 yılcok romantik :/
17 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmiyorsun dimi?
- +1 yıl
yoo bende hep hayal ederim
Soran+1 yılAma birlikte girmek değil bizimkisi. Üzerimde gömlek pantalon bildiğin
- +1 yıl
illa ciplak olmana gerek yokki :) maksat eglence, burnuna kopuk bulastirirsin opersin islak islak sarilirsin hatta sende kiyafetlerle islanirsin.. sadece biraz hayal gucu
Soran+1 yılOlmasına olur bakalım ben yağmurlu havada deli gibi öpüşmek istiyorum :)
- +1 yıl
yap icinden ne gelliyosa, hayata bir kere gelliyoruz bu guzel gunleri eglenerek gecirin :)
Soran+1 yılHaklısın valla kaçtır bizi bir yere dururken polis yakalıyor zaten :D Kanka olduk artık arada heyecan arıyorum ama bir iki gün sonra tekrar gidip babası imam bayıldı istemeşiz hiç denemedim ama yapamaya gideceğim :D
Kesede ataydın bari
22 Yorumla
Soran+1 yılValla zaten Üzerimde gömlek ve pantalon ıslanmamak için çabalıyorum bir de :D Peki senin sevgilinle aranda böyle bir şeh geçse ne hissedersin?
Seksi oldugunu
04 Yorumla
Soran+1 yılBen çıplak değildim
Soran+1 yılTamamen değil orası kapalıydı
Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı. Bence çok saçma
00 YorumlaElıne saglık
00 Yorumla
+1 yılevlenin siz ya :)
01 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Halı mı la o
00 Yorumla