Öncelikle merhaba sabah sevgilimin evine gittim beraber kahvaltı falan yaptık biraz oturduktan sonra hava sıcak olduğu için banyoya girmeye karar verdim banyoda raftan duş jelini alırken bi anda tüm her şey yere düştü sevgilim bi anda içeri daldı kapıyı kilitleme gereği duymamıştım sonra iyi misin bayıldın sandım dedi bu arada epilepsi hastasıyım ani bayılmalar yaşadığım için çok telaşlanmış o yüzden direkt dalmış neyse işte bu çocuk beni tamamen çıplak gördü ve aşırı derecede utanıyorum biliyorum normal bu kadar takılma diyeceksiniz ama cidden öyle olmuyor içeri yanında oturdum biraz hiç bi şey olmamış gibi davranıyor ben biraz uzak duruyorum özellikle erkeklere soruyorum siz böyle bi durumda sevgilisinizin sizden utandığını farketseniz bu duruma takılır mısınız
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kapıyı neden kitlemezsin anlamam🤦♀️rahatszligin var kitlemek iyi olmaz ama o evdeyken banyoya girmek ne bilim saçma hareketler
Emin ol bu kadar detaylı düşünmedim hemen bi duş alıp çıkarım diye düşünmüştüm senin benim evin diyede bakmıyoruz rahatlık var sanırım üstümde ama bundan sonrada olmaz zaten
Olan olmus... kaza de geç.. unutulur zamanla
Sevgilinle cinsel hayatınız yok mu? Daha önce çıplak görmedi mi seni?
Arkadaşın olsa tamam da sevgilinden neden utanıyorsun ki?
Hayır sevgilimle cinsel hayatım yok hep bana zaman tanıdı hazı hissetmemi bekledi şu an zaten onu istiyorum ama bi anda basılmak farklı hissettiriyor
Anladım, çok kafana takma. Muhtemelen şimdeden umursamamaya başlamışsındır bile.
Lan yine hangi fantazilerini yazıyorsun burayavsjskshdjjdh
Umarım bi gün sende banyoda basılırsın bak çok içten ettim duamı kesin tutacak sjskksks
Keske scshwjdgejd
Aa birde keşke diyor sksksksk vazgeçtim geri alıyorum duamı
Artık çok geç dostum Allah o duanı işleme koydu sgdhgdu
Heyy kabul etmiyorum akşam bi namaz kılıyım da gör sen sjskskdk
Sen daha Sübhanekeyi bilmiyon nasıl namaz kılacaksın xD
Aa ne münasebet orasını hiç karıştırma bana bırak sen sjskksksk sübhanekeyide biliyorum sanırım
Adgaguwjd troll kızsın sevdim seni
Duygularımız karşılıklı bebeğim sjskkskdk
Addgahgq öyle mi
Tabii ne sandın öyle sjskskdk
Sen daha çok merak edersinn çaktırmadan stalklıyorum seni ona göre sjskdkdk
Ohooooo
Evine kadar gidip duşuna giriyorsan bi zahmet de utanmamalısın
Bu şekilde düşünmüyorum hemen hızlıca alır çıkarım diye girdim evine girem olayı zaten çok normal geliyor bana arada o bana gelir ben ona sadece banyoya aniden dalınca bi farklı hissettim o kadar
Sevgilim bende utanmamalı fark edersem çok rahatsız olurum.
Evet ama elimde olan bir şey değil yanına gidip hiç bi şey olmamış gibi davranmaya çalışıcam teşekkürler 🤍
Reis adamın evine kadar gidip evinde duşa giriyorsan aranızda hiçbir münasebet olmaması çok düşük bir ihtimal bugün değilse yarın elbet. İstemiyorsan gitme. Yaptığın ona cesaret veriyor.
Hayır ben onu seviyorum onunda beni sevdiğine eminim olacaksa da olsun ama işte böyle bir anda basılınca bi garip oldum seks anında tek kalmayacağım yanımda o olacağı için canım düşüncelere girip utanmama gerek kalmaz tek odağım o olur
Birden dalması hoş olmamış açıkçası korkmuştur sesi duyunca ama keşke bi sorsaydı önce iyi misin ne oldu diye. 🤷🏻♂️
Evett yaa niye öyle yapmadıysa birde burada soru sormama sebep oldu bana kalsa çıkamazdım bu işin içinden sjskskdkd
Bence belirt rahatsız olduğunu bi dahakine kapı çal diye.
O zamanda yanlış anlar kırılır diye çok korkuyorum hiç bi şey olmamış gibi devam edicem heralde
Yanlış anlayacağı bi durum yok adabı muaşeret bilse uyarmazsın.
Sorun etme olan olmuş şanslı ama zamanından erken gördü iyi etkileşim olmamış
Önce kapıyı tiklatmalıydi
Hicbir erkek takulmaz
Niye utanıyorsun ki sevgilinden?
Sevgilinin evinde duşa girmen ne kadar normal ki
Bilmiyorum ben bi sakınca görmedim girdim böyle bişey olacağını bilsem girmezdim zaten
Her şey olabilir sevgilin iyi niyetle girmiş ama başka bir sevgilin olur onun kötü niyetle banyoya dalmayacağını ne biliyorsun herkese güvenmemelisin yabancı biribin evinde duş almamalısın ben ablamın kuzenimin teyzemin vs bile evinde bırak duş almayı kalamıyorum bile
Ben bu konuda çok rahatım herhalde yaa ama zaten sevgilimin iyi bi insan olduğuna emin olduğum için girdim uyarın içinde teşekkürler🤍
Sevgilin iyi biri olabilir kötü biri de olabilir veya evde abisi olur kuzeni olur doğru değil benden size tavsiye
Yok zaten sabah gittiğim için evde kimin olup olmadığını biliyorum zaten tek yaşıyor arkadaşları da arada akşam takılmaya gelir o kadar ✨
Olsun onun olduğu evde bile girmen yanlış bana göre
Ben yanlış bir şey olarak görüldüğünü bilmiyordum sakınca görmüyordum ama bundan sonra dikkat etmeye çalışırımm🤍
Rica etsem istek atarmisiniz acaba ordan konussak bunları
Bir şey olmaz
Hayır takılmam
Canini sıkma hic mi gormedi seni peki daha önce
Hiç görmedi o zorlamıyor bana bırakıyor ne zaman hazır hissedersen diyor
Begenmistir vucudunu zevk almistir canini sıkma
Eee bu kadar mı
Siz tam olarak ne isterdiniz beyfendi sjsksks
Seni çatır çutur s mesini 😂😂😂
Aradığınız şeye şuanlık burada ulaşamazsınız üzgünüm sjskskd
Ahahahha 💦💦💦
Nerde yaşıyorsun