Artık bezdim masrafını geçtim bu üç etti duşakabin camı üstümüze patladı yeter artık 😱
Montajı yapan kişiyi şikayet etmeli miyim? Neden patlar kolumuzu vuruyoruz üstümüze dökülüyor 🤨
Artık bezdim masrafını geçtim bu üç etti duşakabin camı üstümüze patladı yeter artık 😱
Montajı yapan kişiyi şikayet etmeli miyim? Neden patlar kolumuzu vuruyoruz üstümüze dökülüyor 🤨
Benim evin dusakabin cami kirilmisti 3 kanadi yillardir alamadik:D yerden yaptircaz ama yok paraxd herneysr bu adi kardesimin ve annemin ustune banyo yaparken patladi hicbisey yapmadilar yani birinde durup dururken patlamis digeri de oyleydi 2 tane kaldi onlar patlar diye silmiyoruz Bile jzjzkz kisin d. tum donuyo dusakabin yarisi yok.
Adi Takiyolar. Kalitelisini alin ve kaliteli bir ustaya yaptirin. Her dusakabin cami kirilinca kum gibi dagilan cinsten dagilir ki buyu parcalar zarar vermesin diye un ufak olunca da bom diye patliyo kesik oluyo gerci ama buyuk parcalar dustugunu dusun ölürsun kanamadan mazallah
Knk dusakabinler b. mbk bisey biz bi turlu firsat olmadi atip yerden yaptircaz en iyisi o hani yere yapisik duslar varya duvardan duvara surgulu iste en iyisi en ferahi o banyonuz genissede en uygunu da o olur altina bisey yaptirmaniza da gerek yok fayans yer sonucta gider olucak sadece oyle yapin kurtulun kirilmaz dusakabin de sikintin su alti beyaz tekneli oval olanlar igrnc
Kirilir o zmn yapcak bisey yok kaliteli almiyon
nasıl patlayabiliyor yahu o camlar çok dayanıksız da değildir sanki
Hadi bir kere olur sizin hatanız diyebiliriz ikiye de diyelim üç kere de olmaz ki başka birisine yaptırma şansınız yok mudur üstelik ittirmedir vurmayla aşırı kolay patlayacak bir malzeme ile yapamazlar camı güvenlik açısından
anladım yine de iyi ki başınıza bir şey gelmemiş cam patladığında
ya geçmiş olsun işini doğru dürüst yapmayan insanlar yüzünden bazen insanın başına cidden saçma şeyler geliyor
çok haklısınız
Cevap
3Cevap
Hiç yaşamadım
Evet tuzla buz oldu neyse ki fazla yakın degildim
Olm neler yaptım cama ben otelde
Geçmiş olsun. Patlamadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar