evlendim ayrıldım 2 tane cocugum var daha çok küçükler bende daha çok gencim yalnız yasamak istemiyorum ve nette bir beyle tanistim 41 yasında 3 ay kadar konuştuk bana asık oldugunu söyledi beni ve cocuklarımı kabul etcegını söylüyor kararsızım bende sonradan pişman olmak istemiyorum bana güzel sözler söylüyor karıcım bile demeye basladi özellikle cocuklar konusunda cok hassas ama sizce kabullenır mi sonucta iki tane cocuk baskada ne gibi niyeti olabilir evlenelim diyor hemen maddi durumuda yerinde sizce beni seviyor mudur bende ona karsi boş değilim
empati kuruyorum senınle. erkek olarak hakkten zor bir durumdasın su yazlanarı paylasman yanliş olsada piskolojine veriyorum ama dikkat et canını yakmasın annesin bak evet yanliz kalmak istememn cok dogal
benmde evlenmiş ayrilmş benden buyuk bir kadınla ilişkim oldu ama bazı sebelerden olmadı ilişkimiz ki (onun evenip ayrilması deigldi sorun) olmadı oda yassca kendinden buyuk evlenmiş ayrilmiş bir admla evlendi. ki bana gore bednen daha uygundu ona... ben o olgunlukta degildim.
Durumunu bilerek çok dikkatli yorum yapıyorum. Bu adamdan sana hayır gelmez. Daha ciddileşmeden karıcım denmez. Mesajları hiç, olgun değil. Hatta sadece cinsel arzu ile yazılmış. Bir erkek olarak bunu rahatça ayırdedebilirim. Yine de sen bilirsin ama bu adam yyaşının gerektitirdipi gibi davranmıyor. Dul bir kadını ağına düşürmek istiyor
adam çok gevşek geldi gözüme.. bence bir kere daha düşün.. çaresiz hissettiğin için emin olmadan kafana yatmadan sakın karar verme ve öncesinde görüş defalarca.. hiç görüşmediysen sadece mesajlarla kimseyi tanıyamazsın. seni beni tanırsın ama öyle insanlar olabiliyor ki..
Sen ona sana karicim diyecek kadar neden yuz veriyorsunki? Bu adam seni 2 cocugunla ziyan eder yine yalniz kalirsin.. cocuklarini dusunmelisin.. bana hicte inandirici gelmedi..
Söyleyeceklerimi yanlış anlama ama bu adam evlendikten sonra eşini satacak türden bir g*vat . Tanımamama rağmen bunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum. Bu şekilde insanları kandıran çok insan var, söylediklerinin birçoğu yalan eminim. Hatta mümkünse, biraz aklın varsa konuşmayı kes. Sen konuşmayınca yapacaklarıyla anlarsın nasıl biri olduğunu
41 yaşında biri bunları yazamaz kusura bakma 3 ayda seninle karıcımlı konuşması cinsellik için seni kullanmak istediğini gösteriyo sanaldan biri senin 2 cocugunu kabul etmez üvey baba dehşetine dönüşür senle nikah kıymaz kullanıp atar yerine başka bulur senin çaresizliğinden faydalıyo caresizlikten böyle şeylere cabuk kanısıyosunuz adamın 41 yaında olduguıda şüpheli
Ya internetten tanıştığın biri üç ayda nasıl sana aşık oluyor hem çocuklarını düşün başka bir adama baba diyecekler. Hiç buluştunuz mu gerçek hayatta bu arada herifin sözleri çok yapmacık geldi
Valla bana hic samimi gelmedi! 41 yasinda adamin konusmasina bak! Senin durumunda olup evlenenler sonradan hep pisman oluyor bunlar basta boyle soyler sonra olay yaratirlar. Bence stir et kardesim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Arkadaşım ne seni tamirim nede onu ama şunu bil ki çok yapmacık tamamen güvenini kazanmak için yazıyor ve seni elde etmek için yoksa böyle büyük bir konu böyle canım cicimle halledilmez birde ona söyle o virguller götüne girsin onun.
En İyi Cevaplar