Dogru kararmi sizce?

Gecen hafta internette yabanci biriyle tanistim amerikadan tatile gelmis tesadufen ayni sehirde olduğumuzu ogrendik tanistigimiz ertesi gun yuz yüze gorusmeye karar verdik heyecan vardi yemek yedik kahve ictik.. zenci ve musluman ayni zamanda cok sempatik dillerimizi bilmedigimiz icin çeviri yardimiyla konustuk o gun ayridiktan sonra gecesinde bana bir teklifte bulundu imam nikahiyla evlenelim 2500 dolar verecegim dedi ben şok oldum sorguladim sürekli neden diye ilk basta kabul etmedim sürekli ona soru sordum durustmusun diye sana 1 gun muddet cevabini bekliyorum dedi onun gecesinde hic uyumadim dusunmekten sonrasinda hem korktum hemde cesaret ederek kabul ettim sonra imam nikahiyla evlendik kimse bilmiyor evlendigimiz gun parayi verdi ve hergun bulusuyoruz bu arada aşık old sanirim sürekli gozlerim doluyor gidecek diye haftada gidecek duygularim karmakarisik beni cok etkiledi
Güncellemeler
+1 yıl
Nikah kiyilirken hoca sordu mehir ne istiyorsun diye o hoca sorduğunda 2500 dolar soyleyeceksin dedi dinimizde nikah kiyilirken olan birsey
Güncellemeler
+1 yıl
Halâ aklimda
Dogru kararmi sizce?