Kiz kardesim melek gorunumlu seytan napicam?

Kiz ardesim distan melek icten seytan bir kiz. İnsanlari kullanip kullanip atar. her istedigini elde eden bir kiz. Hakki var Allah icin guzel kizda. Ama gelin gorun ki baska insanlarin yaninda melek olan bizim yanimizda bir hanzo. Hanimefendi agir basli kiz diye bildikleri aslinda bir yabani. Yemek yer sapur supur. Kola icer geyirmeye baslar. Gel sana bisi dicem der sonra kulagina dogru gegirir. Bisi ister hayir dersek istemiyorum istemiyorum diye bagirir. Benim arkadaslarim yok kolelerim var der hep. Tanidigmiz insanlari etkisi altina almayi biliyor. Kendi yapacagi seyleri baskalarina yaptiriyor. Hep masum rolunu oynuyor. Aciktigi zaman yemek gelene kadar acim diyr bagiriyor. Gozleriyle insanlari hipnotize wdiyor sanki. Gozlerinin icine baktinmi ne dersen yapiyosun sanki. Giysi dolabini actik mi yemek dolu acip acip orsan yemek yiyor. yellenicegi zaman bomba geliyor diyo. Biktim artik. Benide gel buraya seni asagilik kole diye cagiriyor. nasil basa cikicam. Ve muhtesem bir gucu var bir vurdu mu mahvoluyosun o bir seytan bence.
Kiz kardesim melek gorunumlu seytan napicam?