AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
Gözünü korkut fazla yüz verme kiskaniyosan kiskandigini fazla belli etme ona yansitma çok ilgi gösterme sana ne kadar ilgi gosteriyosa ayni derecede ona ilgi göster ee tabi birazda kiskandir 😂
öyle şey kesinlikle düşünme benimde aynı senin dediğin gibi allah seni inandırsın 2 yıldır cıkıyorum ama ben deliler gibi aşığım onun için neler yaptım neler ama hala o bana sen benden ayrılmaktan korkmuyorsun diyor albuki o İstanbul'da ben onu hiçbir kere isteyerek ayrılmadım büyük ihtimalle sende öyle düşünüyorsun ve kesinlikle öyle düşünme erkekler sonsuz bir aşk arar en azından adam gibi adamı
isminde kolle yaptırdım hala bana beni sevmiyorsun diyo kafayı yiyeceğim
2 yillik bir iliski ciddi bir adim atmadimi illaki sogur... birbirinizden uzaklasirsiniz... tavsiyem geleceginiz adina biseyler yapin... bu aranizda soz yuzugude olabilir Nisan falanda olabilir durumunuza kalmis... bu kaybettiginiz heyecani geri getirecektir... umarim duzelirsiniz
diyeceğin tek şey beni geri planda bırakma ilgilen aramıza soğukluk girmesin sahiplen biraz beni demelisin :)
Spora git, iyi bir fizik yap, sağlam giyin. Diğer kızlardan üstün ol. Bak bakalım etrafından neler oluyor bitiyor. Kime bulunmaz Hint kumaşı değil.
Teşekkürler yorum için
sende aynı şekilde davran belki nasıl hissettiğini anlar.
Deneyeceğim teşekkürler
Kaybedebilecegini anlasin? Bence dirke terket. kiymetin varsa senin icin ugrasir kazanir zaten. eger oyun yaparsan daha cok kizar bunu ogrendiginde. ayril direk bitsin gitsin.
İlgilenme onunla ilgisizliğini bahanede edip ayrılsa yine ilgilenme gitsin ilgisizlik test edilmiş onaylanmış olarak adamı yola getirir getirmezsede seni umursamadığını gösterir😉😊
Orasını bilmem de, sakin onu kıskandırmak için planlar falan kurup biseyler yapma, ozaman tam kaybedersin,
Yok öyle bir düşünce aklıma gelmedi
Sevgilin bukadar rahatsa bu senin ona gosterdiğin ilgiden dolayı ilgini biraz eksilt zaten farkına varır bir terslik olduğunu
Seni kaybetmekten korkmasi icin korkutman lazim
Ayril gitsin donerse senindir
Donmezse beni tanimiyorsun :D
seni önemsemiyorsa döner arkanı gidersin. bunu yapmak sana her zaman kazandırır. senin önemsediğin ve seni önemseyen birini bulabilirsin.
Bu durum karşı tarafla alakalı. Size genelde nasıl davranır?
Canım sıkıdı biraz konuşalım desem aşkım uykum var der böyle bir insan.
Eğer gerçekten böyleyse tüpçü dükkanı misali düşünüyordur ona bu hissi unutturmaya çalış fakat yaptığın bazı şeyler belki iliskinize zarar verebilir
neden öyle bir ilişk kurmayı düşünyonki önemsemek tamam da korkmak saçma sende onun gibi dvran sende korkma o zaman onu kaybetmekten
erkek arkadaşın güçlü değil sen güçsüzsün..
sen nezaman güclü olursan ozaman onunla kafa kafaya gelirsin..
Ne güzel sana güveniyor benimki beni kaybetmekten korktuğu için devamli tepemde bence hiç elle më iyi böyle
Bu durum korku yöntemleri ile olmaz Sevginin fazlasının zarar verdiğini anlayıp ona göre davranman gerek
bence sevmiyosa umrunda olmamaya devam edeceksin ama birşey hissediyorsa anlamanın tek yolu acımasız olman ve sevginden ödün verip aranıza mesafe koyman
tatlım davrandığı şekilde davran. aynı sıkıntıları ben de yaşadım. kendine güvenmiyor olabilirsin. karşısında kendine çok güveniyor havası ver. çabalamıyorsa çabalama. bak noluyor
Arada dengesiz tutarsız tavırlara gir ama abartmadan. Yakın erkek arkadasların varsa onlarla konus bulus senı kıskanacaktır sevdiğini bir sure cok dile getirme
bir tartışma cıkar ve ara vermek istiyorum de bakalım ne dicek
Ayrılık konusuna pek girmek istemiyorum açıkçası
seni kaybetmekten korkmasını istiyorsan ayrılık muhabbetlerine girmen gerekiyo ama
Kendinden emin ciddi bir şekilde sanatına dokunacak şekilde bir konuşma yap sildiğiniz söyle böyle olursa yürümeyecegini anlat gerçekten seni önemsiyoruz zaten değişir ama aynı kalıyo sa bence onun için uğraşma derim
İçin İçini Yesede Önemesemez gibi Yap. boyle kazanırsın emin ol kız dedigin zor olmalı.
Anladım çok teşekkür ederim. Biraz zor benim için ama yapacağım
Zor ama 😞
Geçmiş olsun. Sende azcık umursamamayı denemelisin desem bir dert demesem bir dert. 2 yıla nasıl geldiniz böyle :/
www.kizlarsoruyor.com/.../a28677-ogrencilik-seruveni önemli
Onu sık sık aramayi birak. Ne yapacagini haber vermeden gunluk program yap; bir sekilde seni merak etsin ve o arasin.
Sende ilgisiz davran biraz. Ona asik oldugunu o kadar belli etme. Sogumussun gibi yap bir kac gun. Bakalim napacak
Her kelimesinde kendimi gördüm.. Hatta böyle bir soru da ben sordum. bana söyledikleri sen de onun gibi davran ilgilenme oldu. Ama ben daha da soğur diye yapamıyorum :/
ne yapman gerektiğini bilmem de bende aynı onun gibiydim sonra bir gitti çok kötü oldum çok çabaladım olmadı bıraktım bende sona çabaladı benim için ama olmadı
bir anda iletişimi kes, uzak dur, geç cevap ver bakalım peşinden geliyor mu.. kolay lokma olma hemen kafalanma
Anladım teşekkürler
Birden soğuk davran, ilgi alaka kes. Eğer ki sen bilirsin ayrılalım derse, zaten yalan bir ilişkiymiş dersin geçersin. Ama çaba gösterirse peşinden koşturmaya çalış.
ilişkiye girmedin ise sıkıntı yok o zman ufak çaplı bir sözle üstüne de düşer kaybetmekten de korkar ona artık ayrılmanız gerektiğini nedeni ni de sormamasını istersen seviyorsa seni teselli edecektir.)
sende kiz arkadasinla gez zamanim yok de ne diycek. kendine hobiler edin.
onemsemeyı bırakmayı denemelısın kendıne guvenın yerıne gelsın mesela..
Ayrıl gitsin. Hiç arama sorma. İşleri tersine çevirir bu bir anda ;)
Birazcık oyundan zarar gelmez :) göz dağı ver yani her hatayı alttan alıp yutmayacagını her an gidebilecek olduğunu hissettir
Sadece pembe kısmı okudum içeriği okumadan yazıyorum fazla önemseme üstüne düşme (tut kendini) değişimi hissedersin.
Ona korkunun kralini yaşat kes irtibati 1 hafta bakalim ne oluyor :)
aldatmaya yelten ama aldatma bırakırmış gibi yap ama bırakma soğukmuş gibi davran ama soğuma :D
Oncelikle ona istediklerini verme sana nasılsa sende ona göre davran peşinden koşma ona değersiz olduğunu hissettir
Kacan kovalanir. Kac kovalamiyorsa s***tiret gitsin takmiyor bile
once cok iyi ol hep pesinden kos sonra aniden hafif takmama rolu yap arada bak basl korkar telaslanr meraklanr
Sen onu kaybedebilirsin gibime geliyor bence çok düşünme bunları...
hiçbirşey yapma ayrıl bence sana haksızlık bu. Böyleleri seninle evlnemez bile ne duruyorsun ki?
Kendini geri çek biraz. Onsuz vakit geçirebileceğini göster hayatın ona bağlıymış gibi davranma. Her koşulda seveceğini hissettirme
Ona bu güveni sen vermişsin. Yani her şey yine sende bitiyor. Ayrıl ondan. Eger seni seviyorsa zaten pesinden gelir, ha yok sevmiyorsa bu onun bahanesi olur. En azından bitiren taraf sen olursun canım
Ona vazgeçilebilir olduğunu hissettir. Kendini daha çok önemsediğini hissettir ona
Bırak ayrıl görüşmeyelim deme 1 ay Çıkma tellerine bak nasıl korkuyo
bence şansınıda fazla zorlama durduk yerde ayrılık olmasın :)
Bu tip biri ancak seni kaybettiği zaman uyanır.
Seçim senin.
Sen onu kaybetmekten korkmadığın an o korkmaya başlar.. Malesef ilişkilerde bu denge böyle sağlanıyor
şu an inanamiyorum tam bu soruyu sormak icin girdm bir baktm icimden gecen her seyi sen sormussun. Burclarinizi merak ettim
Bisey yapmana gerek yok kaybetmek istemese kaybetmez zaten. bu kadar basit aslinda zor olan kabullenmek
Bu biraz seni önemsemiyor gibi eğer sevseydi üstüne titrerdi kaybetmekten korkardı bu seni hiçç sevmiyor ve sanki zorla birlikteymiş gibi bence
yapacagın seyy buseferde sen onu onemsemıyeceksınkı korkacakk bır hafta onemseme bısı yapma bak nasıl senın degerını anlıyor ;)
Önemsemeden kastın nedir? Mesaj atmamak aradığında kısa konuşmak gibi mi?
yok yanı okdar cıcılı bıcılı konusmuyacan bıraz soguk davaranacaksın
ya şu kızların istekleri var ya adamı deli eder. ne bekliyon ömür boyu canım cicim mi bekliyon. arkadaş olmasını bileceksin. aşk modunda bu hyat geçmez sis
Bence biraz ara ver yanında olma seni kaybetmekten anca öyle korkar bir fafta filan arama sorma çağırdımı gelemem arkadaşlarla takılıyomde biraz özlet kendini bak ozaman ilginin alasını görürsün
herkesleşiyorsun bunu yapma de. bak nasl degısıyo :)
Bence umursama bırak peşinden koşsun koşmuyorsada kendi bilir dünyada bir tek yok ;)
@denizustun toprak öyle olmuyor işte: )
Neden öyle olmuyor ki?