AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
Bak bir ilişk uzmani olarak :) 1 haftalik acil durum planini uygula, ilk mesajlari sen atma, konusmaniz 20 dk gecmesin, isin ciksin surekli, dusunceliymisin gibi davran, onu sensiz birak bir nevi
Deneyeceğim teşekkürler
Her şeyi (ilgini, sevgini, duruşunu vs) sorgusuz sualsız karşındakinin avcuna bırakmamak lazım..
Oyle birsey yaparsan iliksinin cıvkı cıkar haberin olsun
ne yapacak senin için dagımı delecek :D güveniyor işte sana ama sen o çocuguda sogutursun.
İlgiyi azalt sonra otur izle.. Hem gerçekten sevip sevmediğini de görmüş olursun..
Öyle dusunup bir şeyler yaparsan kaybetme ihtimalinde yüksek unutma
Emin ol kaybetmekten korkanlar bile terkedebiliyor. O Yüzden çok kasma bence
Neden korksun ya böyle iyi ama onunla bu konuyu konuşmalısın birşeyler yapmak yerine
Sen hatayı en başta yapmışsın ayrıl bakalım bir nasıl olsa döncek :D
Biraz ilişkimize ara verelim de senin bu ilgisizliğinden çok yoruldu de
ona ölümü hatırlat, mezarlıkların kendine güvenenlerle dolu olduğunu.
Sende onunkine benzer tavırlar al nasıl oluyomuş anlasın
Kendinizi geri çekin üstünüze düşmüyorsa zaten sevmiyordur
Gercekten kaybettiğini düşünmesi için ayrlman gerekıyo ama kararlı olmalısın ıstemıyorm ilgisizsn dyıp ayrl telefnlarnı bı sure acma snı sewıosa pesnden koscktır zaten
keklıklerınde ucabılen bı kuş oldugunu kanıtla ona :)
Yanindayken hasta numarasi falan yap. bir kac gun surdur bak davranislarina eger hala ilgisizz seni kaybetmekten korkmamaya devam ederse ayril. ya da bu durumunu bu sorununu guzel bir dille anlat ona
Önemsemeyi bırak. Fizikte kanun hava attıpın cisimin nasıl yer3 inmesi gerekirse ilişkide de kaçan kovalanır
Kaybetmekten korkmasi daha kötü. Birden gider diye düşünür ve o senden vazgeçebilir
az mesaj at az tel konuş çok sık görüşme ki kıymetini bilsin
sende onu önemsemeyip geri planda tut ve o arayıp sormadığında sende arayıp sorma belki işe yarar
Bunu istemekle yapamazsın, sana bağlanmasını sağla sensiz yapamayacağı şeylerle doldur hayatını
Ancak gittiğin zaman farkeder.. tabii oda gerçekten seviyorsa yoksa takmaz
Bunların aynısını ona söyle. Sevgilinle bir problemin varsa ona söyle. Bize değil.
başta bu rahatlığı vermeyecektin şimdi ne yapsan dediğin gibi olur bilemiyorum
Sanırım en iyi yol ayrılmak sevdiğini (!) önemsemeyen biri olduğunu sanmıyorum sevmiyordu
Yensek ilişkiniz var mı bilmiyorum ana olursa blrazcıkda erkek adamsa güven veriyorsa işi bitir ve korkma istemede seni bırakmaz
onu yokluğunla korkutmak istiyorsan sende sorun var. normal sevgi saygı içinde bir ilişki istemendir normal olan
Eger ki senı kaybetmekten korkmuyorsa tecrübeli biri olarak diyebilirim ki Fazla Sürmez yani işi ciddiye bindiremez :)
Senin bir şey yapmana gerek yok o seni yürekten seviyorsa zaten kaybetmekten korkar kıskanır sevmiyorsa ne yapsan boş 😞
Bence arayı bıraz acmalısın. ama actıgını belli etmeden onu kıskandırmalısın ya da erkeklerin ilgi odakları vardır futbol bılardo pes vs gbı bunlara olan meğilin senı ona karsı kıymetlendırcektır :)
seni onemsemıyorsa bence bitir o ilişkiyi bosuna zmanın en azından gitmez
Hiç birşey yapma çünkü bunun için ugrasirsan içine edersin ilişkinin
Biraz onu kıskandırmak biraz ayrı kal izlemesine zaman tani
erkekler böyle şeylerden anlamazlar boşuna uğraşma canım :(
Çok ayıp ettin şu an
neden ayıp ettim doğrular bunlar
çaba harcamıyorsa bir sorun vardır er geç ortaya çıkar ama ilerledikçe uzulme ihtimalin artar
İlk mesajı sen atma biraz uzaklas tutusur o kardeşim
Ayrıl bence işe yarıyo seviyosa pişman olur döner anlarda kıymetini
Kıskandir Sen de onu bir kac erkekle konus ya da telefonlarini acma bir kac kez merak etsin seni
çok degil ama azda olsa soğuk davran soğuk davranmanın dojazını arttırırsın ayrılıga gider trip falan at kolay barışma bir tribin 2 gün sürsün :)
cokk yazzz vermeee mesaleee o ayrıldıııı senn ne yapıyosun ayrıldiginda yalvarıyomusunnnn
Hiç kimseye vazgeçilmez olduğunu hissettirme sonra ilk vazgeçeceği sen olsun...
Olursun olacaktı. Ah bu yeni klavye.
değmez böyle b*k tiplere acı çekme * et o korksun seni kaybetmeye bikere
Sende ilgisiz davran o problem bende de vardi umursamazsan onu duzelir ayrica sende korkma ay bunu dersem ayrilirsa ay bunu dersem mesaj atmazsa diye dusunme sonra daha cok aci cekersin
Aynı benim ilişkim vallahi sanki beni anlatmışsn valla zor ben bu yüzden anti depresan kullanıyorum sinir hastası oldum
Bence biraz risk al ve ayrılmak gibi imalarda bulun bak bakalim ne kadar seviyor seni
Teşekkürler
onunla hiç kavga etme yanında her zaman mutlu olsun
Ahhh ahhhhh sende kendimi gordum. Beni un gibi elediler ilkinde savurdular. Cok kaptirmissim kendini sonun kotu. Kaybetmktn korkmyn insanlari da tercih etme hayir gelmez onlardan
kafasını al memelerinin arasında 5 dk gezdir , nokta atışı yaptım +1 isterim
Valla isterse korkar. O ona bagli. Sen bisey yapamazsin
Sen baştan vermişsin ipleri eline. Bir adamı sevdiğini belli ettin mi hepsi bunu yapıyor.
Hepsi kelimesine karşıyım..
Hep sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz mantığa bak m. k durduk yere sorun cikaryo ya
hiç bişey yapmana gerek yok sewiyorsa zaten seni bırakmaz bırakamaz
bunu ona hafif trip esintili tatlı bir şekilde söyle gayet tatlı bulup istediğin gibi davranır ;)
Sende Onu umursama ilişkilerde Biraz oynatmak lazım Şu Erkekleri biraz sürünsün kıymetini anlar
Fazla kafana takma be gulum gelir gecer hersey seven insan kaybetmekten korkar zaten
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil dr tirsar o hafiften
Aldat onu en azından öyle düşünmesine neden ol o zaman anlar
kendinden ödün verme, seni bir hiç olarak görmesini istemiyorsan dizginlerini eline al,
Ona değer verdiğini, ve senin de onun için değerli olduğunu hissettir.
Ondan ayrılmayı hiç denedin mi? Tepkisi ne oldu?
Saçmalama demişti