2 yıllık bir birlikteliğim var. Erkek arkadaşım kendisine çok fazla güvenen bir tip. Benim sevgimden o kadar emin ki beni kaybetmekten korkmuyor. İlişkimizin korkular üzerine kurulu olmasını asla istemem ama bu sebepten dolayı beni hiç önemsemiyor ve nasıl olsa yanımda diye beni geri plana atıyor. Gerçekten çok üzülüyorum. Beni biraz olsun kaybetmekten korksun isterdim. İlişkiler konusunda çok tecrübesizim. Bu benim ilk ilişkim ve ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok. Benim için çaba harcamamasından yoruldum. Beni kaybedebileceğini anlasın istiyorum. Ne yapmalıyım? Bana yardımcı olun :(
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu gibi durumlarda standart davranışlardan ( mesaj atma, arama, kıskandır , ayrıl, zamana bırak gibi vb ) uzak durmakta fayda var. çünki sevdiğiniz halde bunları düzelmesi için yaparsanız bu durumu alışkanlık haline getirmiş sevgilinizle bağlarinizin kopmasına neden olabilirsiniz onun açısından bu farklı bir sorun olmadığı için belki umarsamaz bir şekilde ister istemez size ayak uydurarak ilişki sonlanabilir. yapman gereken ilişkiye ne ara vermek ne bitirmek nede peşinden koşmasını beklemek bu boş bir bekleyiş olur. ağırlığını koyucaksın ilişkideki sana düşen payın etkisi ile otoriter bir yaklaşım içerisine girecek ve gözdağları vericeksin. gerekirse dişiliginden gelen cazibeni kullanacak yaklaşımın doğrultusunda doğru kişinin sen olduğunu seni sevdigini tekrar hatirlatacaksın ipler şu saatten sonra senin elinde doğru olan bırakmaksa eğer 2 parmak hareketi emrine amade.
02 Yorumla
Soran+1 yılOtoriter yaklaşımdan kastın nedir? Bu durum hakkında konuşmak gibi mi?
- +1 yıl
Her konuda otoriter olmak mümkün olduğu gibi bu kişiliklede alakalıdır. Kimisi bunu bir yaşam tarzı olarak kabul edip davranışlarına ve çevresi ile etkileşiminde kendi baskın yapısını ortaya çıkarıp istediklerini bu yöntemle elde etmeyi alışkanlık haline getirmiştir. otoriterlik uzun vadede kötü sonuçlanabilir. her konuda emir vermek ve içinde bulunduğun durumu değişikliğe sürürklemek bu tarz bir yaklaşımda karsı tarafı empoze eder. nelerin değişmesi gerektiğini bu ilişkide nelerin sana ters gittiğini , iyileştirmek için artık bireylerin yapması gerektiği bazı sorumlulukları üzerine çekmesi gibi konuların üzerinde durun. ilişkide baskın tarafı oyna ne istediğini uygun şekilde dile getir.
En İyi Cevaplar
+1 yılsevgilin dediğin gibi düşünüyorsa / davranıyorsa senin ona çok bağlı olduğunu anlamış olmalı ki bu şekilde davranıyor. Yani sen onu tabiri caizse hayatının merkezi gibi görmüşsün ve sevgilin de bunu farkedip seni garantide görmüş, görmeye devam ediyor.
Bu izlenimi kırmak kolay değildir. Ayrıca seni kaybetmekten korkması için onun da seni sevmesi , sana bağlı olması gerekir. Sana bağlı değilse bu şekilde cevap edecektir. bence yapman gereken ondan biraz uzaklaş, uzaklaştığını hissettir ona ve adım atmasını sağla, seni gerçekten seviyorsa sana adım atar, sana gelecektir. Eğer sevmiyorsa bu ilişki böyle devam edecektir. Güçlü ol ve onunla oyna biraz ;)522 Yorumla
Soran+1 yılBeni seviyor biliyorum. Ondan uzaklaştığımı nasıl hissettirebilirim?
- +1 yıl
İlgiyi azalt, çok azalt.. arama sorma biraz kendini unuttur. Seni gerçekten seviyorsa o adım atacaktır
Öncelikle sevgiline taviz vermişsin ya da çok yüz göz olmuşsun ki bu durumdasın.
Taviz verdikten sonra bu durumdan çıkman biraz zor ama önerebileceğim tek birşey var. Güçlü dediğin insanlar genelde herseyi içlerinde yaşar acı sevinc vs.. Sende artık gereken tavrı koymalısın sırf bu konumda olduğun için değil kendin için. Sonucta hayatında bir tek o yok. İlk olduğu için acemilikten duygularına yenik düşmüşsün ve herseye evetle yaklaşmışsın bu yüzden sert ve tavırla ol zor birisi olmaya çalış kendin için. O sende bu düşünceleri nasıl yaratıyorsa sende yarat. Dene bak işe yarayacaktır. Kimse kimseyi çantada keklik göremez ne sen ne o. Gelin ata binmiş ya kısmet demiş ne olacağı belli değil hayat sandığın kadar masum değil ;)10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiliyorum senin icin zor olacak hatta sana imkansiz gibi gelecek ama, eger kendine biraz saygin varsa iradenin de yardimiyla yapacagin tek sey; ona kirildiginda veya seni geri plana attigini hissettigin bir olayda attigi yerde kalmak. Yani uzak ve soguk durmak. Sunu unutma vazgvazgeçn vazgeçilmez olursun. Ve sen boyle cabaladigini sandikca bir gun bir bakacaksin ne gururun kalmis ne onurun. Ne diyor sarkida, yeterki onursuz olmasin ask! Once sen kendine saygi duyup onemseyeceksin sonra karşısında ki. Uzak dur gercekten uzak dur. O kendini parcalayan kiza noldu diye ödü kopacaktir.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
143
Cevap
157Cevap
bir süre ilgisiz davran , eğer merak eder neden ilgisiz olduğunu sorarsa yok aşkım her zamanki Halim gibi cümleler kur. Buluşmak isterse ertele biraz özlesin seni , aynı okulda yasa aynı mahallede falansanız yanına çok gitmemeye çalış mesafeli dur zaten 2 yıl boru değil alışkanlık ilişkisi olmuştur sizinkisi kaybetmek istemez seni biraz sende egoist davran hep kendine iltifat et o zaman işte sevgilin bunun özgüveni arttı ya ben ona yetmezsem gibi düşüncelere girecektir ipleri eline al kuzum işler tersine dönsün biz kızlar cadı varlıklarız bunu başarabilirsin bence :*
60 Yorumla
+1 yılAynı şeyi 6 yıllık sevgilimle yaşadım çok güveniyordum ona o yüzden her şeyde emindim kendisinden çok sıkıyor çok kontrol ediyordum tabıkı bende gerı kalmıyordum hıcbırseyden o güvendigim sevgisi başıma iş açtı sonunda ve benden ayrılmaya kalkdı okadar ayrılma girişimimde aglaması etmesine dayanamadım bırakmadım onu ama o yaptı sonunda çokta güvenmemek lazım kadın kadındır tersine geldigin an olay bitiyor yeterki dayanacagı bir dal bulmasın..
Al karşına konuş ama faydası olmaz alışmış artık bu durumunuza isterseniz ara verin bu seferde ilişki sogur yani zor ama olamaz diye birşey yok02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok güvenmemek lazım.
- +1 yıl
öyle.
+1 yılBenimde 3 yıllık bir birlikteliğim var sevgilinin seni önemsemesi için gerçekten ondan vazgecebilecegini anlamalı. bir hatasınıı büyüttt vee bunu yüzünee vurr konuşma tripp att sna küstümm dee amaa sakınn ayrılmaaa ayrılık kelimesinii araya katmaaa. fakatt bana böyle davranıcaksann mutsuz ediceksen bu ilişki şimdi değilde ilerde bir yerdeee bii duvara toslarızz falan dee şakayla karışıkk. Ama sakınn yüz vermee otoritenii koruu seni düşünmesi için ona mesajj atmaa ondan beklee sadece bunları bii süree yapp onunda senii sevdiğini bırakamayacagını falann düşünn senn mutluu olllll bırakkk oo üzülsünn hee olmadııı mıı bunlara dayanamadıı mı sevmiyordurr sende kısa yoldan kurtulmuş olursn yoluna bakarsınnn :) :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılmalesef ondan ayrılamayacağı garantisini ona verdiysen bundan sonra işin zor. hem de çok ! eğer ayrılırsan ancak kaybettiğini anlar ve üstüne düşer yani iş işten geçince :/ tabii ayrıl demedim ama ayrılmadan o korkuyu yaşamdan o artık seni kaybetmekten korkmaz. ama ayrılır da barışırsan bu daha kötü nasıl olsa ayrılsa da barışıyor izlenimi vermek daha da kötü etkiliyor ilişkiyi :/
çok güzel bir söz var bununla ilgili "Anahtar Gibi Sadece Kaybolduğunda Aranan Biri Olmak İstemiyorsan, Nasıl Olsa O Hep Paspasın Altındadır Rahatlığını Vermeyeceksin KİMSEYE..."20 Yorumla
+1 yılSana yalan söylüyor mu? Seni aldatıyor mu?
Nedir bu cahil düşünce. Git kızım ayrıl sırf o çocuğun iyiliği için bırak onu. Kendine, fikrine bir baksana. Elbette korkuyordur ama sen ve senin gibi kadınlar iliklerinize kadar hissetmek istersiniz bunuda size olan değere bağlarsınız.
İstediğiniz kıvamda oluncada sevdiğiniz o adam. "Amaan çok pısırık, erkek dediğin cesur olur" dersiniz. Sen ve senin gibiler yok mu, gözlerinizin önünde duran o sevenleri kendi gözlerinizle ruhsuz ilan edersiniz. Yazık...20 Yorumla
+1 yılseni seviyorsa gerisi çok önemli değil değerini böyle abuk sabuk şeyler yaparak artırmaz aksine azaltırsın. Daha gzel şeyler yap sosyal çevreni genişlet mesela daha çok insan tarafından tanın bilin o da desin ki yaa etrafında çok kişi var sahip çıkayımda kapmasınlar kızı mesela bu olabilir
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim cevap için
O sana nasil davraniyorsa sende ona o şekilde davran. Benimde 3 sene süren bir ilişkim vardi. Senin durumundaydım ona okadar cok onu sevdigimi ustune dustugumu gosterdim ki artik herseyi yapmaya başlamişti zaten beni seviyor bensiz yapamiyor diye dusunup beni kullaniyodu. Ama bir zamandan sonra kendi kendime napiosun sen ya dedim. Ve nekadar zor olsada onunla ilgilenmemeye basladim seviyordum ama ona soguk davraniyordum sanki artik ondan uzaklaşmiş gibi gosterdim oyle degildi ama dayanip oyle yaptim. Onun yaptiklarinin harfi harfine aynisini yaptim. Fazlasini yapmadim cunku eger fazlasini yapsaydim yine suclu ben olurdum. Bana kizdiginda sende yapiosun aynisini diye biliyordum. Oda anladı suclu oldugunu ve ustume dusmeye basladi artik o korkmaya basladi kaybetmekten bence sende aynisini yap onun yaptklarini yap kizarsada weya bisey derse sende yapiosun diye bilicegin seyleri yap. O yuzden fazlasini yapma diyorum. :)
30 Yorumlaİlgiyi biraz azaltmalısın her istediğni vermemelisin ona. onu kıskandırmak için birşeyler yapma çok çabuk soğutursun kendinden. öpüşme vb. şeyleri yaşıyorsanız tutkuyla yapmalısın bunları yaparken eğer o sıcaklıgı hissedemiyorsan onda zaten sana ilgiduymuyordur ayrıca güzel gülen kadın herzaman bir adım öndedir sevgilisi olduğunu hissettir ona.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
benim ilişkimde de öyle idi bende çok seviyordum bundan emindi ayrılalım desem dönüp aramazdı sonra derdi ki biliyorum senin kendiliğinden geri arayacağını o yüzden aramıyorum. Malesefki bu durum sonradan değişmez bu şekilde devam eder ve sonu ayrılık olur. Ve her zaman biri daha çok sever sanırım bu ilişkide çok seven sen olmussun canım
10 Yorumlasana Rabbim yardm etsin. . ayrıca o senı dusunmuyorsa kafasına takmıyorsa senı kaybetmeye. ozaman sende takmayacaksn bu kadar basit bence. sen neden ugrasıyorsnkı bu kadar kendını yoruyorsun. 2 yılldır cıkıyorsn madem bırak o bıraz ılgı gostersn sana. o umursamazlık yapıyosa. bu saatten sonra sende aynısınıyaparsn. ozaman nasıl pesınde dolanıyor..:)
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
+1 yılİşte bunlar hep kişinin kendisi yüzünden oluyor erkek seni avucunun içine almış belli nasıl olsa beni seviyor bana aşık ne yapsam gitmez yanımda durur gibi, bu düşünceleri ona aşılayan sen olmuşsun arkadaşım. Biraz naz yapmalısın memnuniyetsiz ol konularda fikirlerini açıkca belirt bence her söylediğine onay verme mesela. Farklı insanlarla tanış bu onu çok kıskandıracaktır ve seni tekrar sahiplenmek isteyecek, o olmasada yapabileceğini göster ona sonra bak gör nasıl geri vites atıyor. Bu şahış fazla rahatlamış senden emin kendine çeki düzen vermezsen sıkılıp ayrılabilirde...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimseye hakkindan fazla deger vermeyi ogrenin. Gel bir adim varayim iki adim meselesi o nasil yapiyorsa aynisini uygula ona. O gidecekse birak gitsin kendini kaybetsin pisman olup donerse affetme oda yasarken olmeyi ogrensin. Bunlari uygula ayarla dozunu degisir degismiyorsa demekki seni hak etmiyo
10 YorumlaErkeklerin elinden şu kovalayan olma konumunu almayın. Tamam çok seviyosun biraz rahat olayım ne gerek var kaçmama falan diyorsunda bu durumda erkekler rahata bağlıyo. Seni önemsemediğinden falan da değil. Bunun sebebi iç güdüsel kadın nazlanır erkek peşinden koşar. Uğraştır biraz ayrıca onu seviyorsun diye ona vazgeçilmez olduğunu kesinlikle hissettirme. Onu çok sevdiğini bilsin fakat ona uymayan şeyler yapınca gideceğini de bilsin ki biraz çeki düzen versin kendine
10 Yorumla
+1 yıl2 sene olmus artik hersey monotonlasmistir. Oyüzdende umursamiyordur. Hic birsey yapamazsin. Cünkü senin onu birakmayacagina inandirmissin sen onu.
Terketsen bile geri dönüp gelecegini bilir.
Aslinda güzel bir duygu ama herkes kiymet bilmiyor maselef.30 Yorumlaben anlamıyorum ayrıl gitsin ayrıl gitsin diyenleri kız size ayrılsam mı diye sormamış...
canım sana gelince aşkım canım diye mesaj attığında sende bebeğim bitanem yerine sadece efendim yaz bu şekilde araya hafiften soğukluk yaratabilirsin kaş yaparken göz çıkarabilirsin öbür türlü :/20 Yorumla
+1 yılozaman tek çare akşam üstleri erkek arkadaşlarınla buluş ama sana yanlış gözle bakmayan arkadaşlarınla buluş eğer seni uzak tutmak ister ya da gödermek istemezse halen ön plandasın demek ama hiç ses etmiyorsa hemen tamam diyorsa ozaman onun sevgisini test et tamam mı uzun ilişkiler bıkkınlık getire biliyo ondan hadi hayırlısı inş:)
11 Yorumla
Soran+1 yılAşırı tepki verir. Asla izin vermez
+1 yılSeviyorsan git konuş bence. Dolaylı yollara hiç girme, konu çok alakasız yere gider, önemsenmediğini ve böyle giderse ayrılacağını (önemsenmessen ayrıl bence, dünyanın sonu değil) söyle.
Ama ilk önce kendine güven sen de, kendi işlerini kendin hallet, kendi ayaklarının üzerinde dur. Ona bağımlı olmadığını görsün02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılüzgünüm senin yapabileceğin pek bir şey yok bu tamamen karşı tarafın kişiliği ile ilgili bir durum seni deliler gibi sevse de senden an gelir tek seferde vazgeçebilir bir insanda kaybetme korkusu olabilmesi için etrafında ki yani ailesi tarafından çok poh pohlanmamış , fazlaca şımartılmamış olması gerek tecrübe edilmiştir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTatlim kendine yeni ugraslar bul. Dil kursuna git, resim kursuna git, ne bileyim evde olma ama disarida bir etkinligin olsun duzenli bir sekilde. Aradigi zaman surekli ulasilabilir olma bir sure onu demeye calisiyorum. Noluyo diye sorarsa sikildim biseylerle ugrasmak istiyorum falan de. Etrafinda baska insanlarin olacagini ve sana ilgi gostermezse sonuclarina katlanacagini once bir algilasin. Degismiyorsa tavri zaten ugrasma direk ayril.
00 Yorumla
+1 yılbu işler zorla olmuyo canısı.
ona baştan ilgiyi çok vermeyecektin
kaldırdığınız her götün pilotu sizsiniz derdim lakin o seni senin sevdiğin kadar seviyormu? o meçhul, bilemezsin.
ama denemek istersen ilgini çek, soğuk davran
tabiki bunu ona yaparken illaki hissedecek, ya noldu bu kıza? diye peşinden gelir, ya da umursamaz gitsin der ve bitirir.00 Yorumla
+1 yılAğzınla dinazor tutsan iş işten geçmiş yapabileceğin hiçbirşey yok. Ancak ayrılacaksın ve ondan daha üst bir konuma gececeksin ondan sonra oha olacak.. Benim böle bir kız arkadaşım vardı hiç umurumda değildi, benden ayrıldıktan sonra ünlü oldu TV'de program yapıyo falan, şimdi köpek gibi pişmanım :D
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir tartışma yaşadığınızda tavrını ortaya koy. Hemen yelkenleri suya indirme tabi bu dediğim onun haksız olduğu durumlar için geçerli. Kendi duygu ve düşüncelerinden de asla taviz verme. Seni sen olduğun için sevsin. Elbette ona sevdiğini belli et ama sen olmasan yaşayamam, ölürüm, seni ne olursa olsun bırakmam gibi cümleler kurma. Ama umursamaz da olma. Dozunu bil yani.
00 YorumlaBenimde öyle bir ilişkim var 2 senelik. Zamaninda öyle bir hiss vermisim ki ona, beni kaybetmekden korkmuyor sanirim..
ama böyle cok iyi davran 1 hafta boyunca, arada cocuk gibi ol. Sonra bir hatasinda o kadar olgun ol ki , saşirsin. Olgun oldugun gibi ciddi ol ve bunu 1 hafta felan sürdür ta ki o sana gelip özür dilicek.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan 7 sinde neyse 70 inde de aynıdır derler bilirmisin. Bu senden kaynaklı ya da senin duzeltebilecegin birşey değil ailesinden yerleştirilmesinden kaynaklı bir durum eyer seni seviyorsa ayrıldığın zaman sana geri dönüp senin değerini anlayacaktır
00 Yorumla
+1 yılGünde 5 kez arıyosan 1e düşür sürekki mesajlaşıyosan onun mesaj atmasını bekle. buluşuyosanız bunu sen teklif etme. ama aradığın mesaj attığında ya da yanındayken hiçbir şey olmamış gibi hep aynıymış gibi davran. bu şekilde o da -seviyosa tabi- senin üzerine düşecektir. test edilmiş onaylanmıştır.
00 YorumlaBen senin erkek arkadasin gibi biriyim. Sahsen ben karsimdakini kaybetmekten korkmam. zorla elimde tutmaktansa gitsin daha iyidir. Ugrasamam boyle şeylerle. Ancak yanimdayken kesinlikle geri plana atmam. Onu mutlu edecek seyler yaparim. Suprizlerle dolu bir insanimdir.
Ayrica iliskide acimasiz bir insanimdir. Hatasini gordugumde 2. Sansi veririm ama 3. Bir sansi asla olmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yıllık ılıskım bıttı terkettı benı ve ben ılk gunden bu gune kadar onun gıdecegını bılıyordum sadece ne zaman gıdecegını bılmıyordum onu kaybetmekten korksanda korkmasada bı ınsan karşıdakı ınsan gıtmeye meyıllıyse bır gun gıdıyor ıste herseyı gerıde bırakarak...
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın valla
+1 yılKorkmasini saglama bu cok olumsuz da etkileyebilir. Ondan once kendini dusundugunu hissettir o seni umursamayinca bisey kaybetmedigini ona mecbur olmadigini hissettir. Ama kaybedicegini hissetmesin sadece umursamazliginin sonucunun ona yansidigini hissetsin. Umursamazsa sen daha cok umursamaz davran kisaca. Tekrar ilgini ustune cekmek icin sana ilgi gosterecektir. Kaybetme korkusu verirsen o korku pes etmesine de sebep olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBence ona biraz soğuk davranmalisin hatta bir bahane bulup ayrilmasin seni gerçekten sevip onemsiyorsa sensiz olamayağını anlayıp geri dönecektir. Nasıl hayatımızdaki kişilerin ölünce değerini anlıyoruz sende ayrıl yani o öyle sansın. Ben olsam öyle yapardım yani.
00 Yorumla1-mesajlarına geç cevap ver
2-aradığında bazen açma
3-aradım açmadın neden geri dönmedin dediğinde unutmuşum de
4-buluşma planı yaptığınızda son anda bahane uydurup iptal et
5-yakında özel bir gününüz varsa doğum günü falan tarzı, unut
1-2 ay bunları dene etkisini görürsün10 Yorumla
+1 yılÇocukca tavırlar yapma öyle küsme trip atma gibi durumlarda bulunma senden uzaklaşır sadece uzaklaş mesajlarına biraz geç cevaplar ver, ilk aradığında hemen açma, nerdeydin diye sorduğunda arkadaşlarlaydım de aynı senin hissettiğin gibi o da 2. planda kaldığını hissetsin ve eğer seni seviyorsa ne oluyo deyip seni kaybetmeye mi başladığını düşünsün.
10 YorumlaAra ara küs
Bazen 1 gün bazen 2-3
Yokluğunda yaşanılmayacağını göster ona
Ama asla aranızdaki sevgi bağından ödün verme
Yeri ve zamanı gelecek sensiz yaşayamayacak bile göreceksin :D71 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim teşekkürler
Ayni şeyi yaşadım ki bende o cocuk gibiydim ama bizimki bitti çünkü kız arkadaşım çok fazla yakiniyodu bu durumdan elestirmekten onu ne kadar sevdigimi anlamadı anliyamadi ve sonunda bitti sen öyle yapma ilgilenmesini sağlamaya çalış ama eleştirme seni sevdiginden eminim
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım eleştirmiyorum sadece arada üzüldüğümü belli etmeye çalışıyorum
Bu özgüven bendede vardı bunu yapan karsıdakı ama hep vazgecilmezmişim gibi davrandı her seferinde benim dediğim oldu her konuda buda onu kaybetmekten korkmamamı sagladı hatta bir süre sonra sevgim bile azaldı. Terslemeyı ogren dediklerini yapma gerekırse bitsin de ve süründür baska çare yok
00 Yorumla
+1 yıl1 2 ay üstüne düşme hatta 1 yıl çok üstüne düşme o çağırmadığı zaman buluşma çağırdığı zaman her zaman ki gibi davran çok üstüne düşme soğukta davranma şu an ne yaptığını bilmiyorum ama üni kazanmadıysan otur 1 sene adam akıllı çalış kazan kazandıysan en iyi şekilde bitir ve yüksek lisans falan yap saygın bir kişi haline gel çevrende dostların çok olacaktır böylece sevgilin seni tekrardan arzu edecektir emin ol
10 YorumlaBiraz saygısız bir tip. Titip yap haklı oldugun bir konuda ve tiribi dozunu artır birazda dikkat et kontrollu ol. Sonra ben bu sekilde devam edemem beni umursamıyorsun de. Ylandan bir sebeb bulma sonra işin içinden cıkamazsın dogruyu be sekilde dile getir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bu senin cidden bir problem teşkil ediyosa ve bunu sevgiline söylediğin halde bir düzelme yoksa hiç korkmadan bas tekmeyi kendine gelsin oda. Biraz ilgi , çaba göstermeyi öğrensin hep bu tip erkekler yüzünden ortada kalan biz oluyoruz en iyisi önce davranmak
00 Yorumla Korkma oku! www.kizlarsoruyor.com/.../q3131067-bakmadan-gecme-anlaticaklarimi-takip-edebilir-misin artık bu bir ks efsanesi
00 Yorumla
+1 yılTartıştığınızda bir süre arama mesaj atma her an gidebileceğini hissettir ona. Bende eski sevgilim öyleydi ayrıldık şimdi peşimden koşuyo sende de öyle olur büyük ihtimal kaybedince değerini anlar. Çok büyük bir kavganız olursa ayrıl seviyosa geri birlikte olmaya çalışır zaten
00 Yorumla
+1 yılkendine de cok deger verdigini gostermen lazim
hayir demeyi kendi dusunceni savunmaogrenmen lazim
biraz da o allttan alsin degil mi ama
ha pesinde kosmuyorsa da seni cepte gordugunden baskalarina yonelecektir zaten00 Yorumlabiraz gizemli olmak gerek , hakkında ki her şeyi bilmesin bırak. eminim ki yapıyorsun bunu bir şey olsa hemen söylüyorsun anlatıyorsun kendini. seni biraz merak etsin şuradayım aşkım buradayım aşkım sakın yapma bunları ben yaptım oradan biliyorum...
00 Yorumla
+1 yılKiskandir baya ne bilim gozunun onunde erkeklere falan gez sorarsa okuldaki en iyi arkadaslarim de zaten seviyorsa erkeklere gorunce seni sana daha cok ilgi gostelir seni kaubetmekten korkar cok iyi olur yani kisaca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım şu an nişanlm yanımda oda aynı böyle felan. Ama ben sikayetci degilim.
Yorumları felan okuduk beraber. Biz katılmıyoruz bu düsüncelere. Benim nisanlımda bana karısmaz korkmaz cünkü seven insan sevdiğine güvenir baska bir erkekle olmayacagını bilir. Bu önemsememek degildir. Güvenmektir. Bende bir bayan olarak nisanlıma karısmam güveniyorum cnkü icimdede hic süphe yok. Bence icini sen temiz ferah tut "ASIL SEVEN INSAN KARISMAZ" "BUDA GÜVENDEN KAYNAKLANIR" ♥00 Yorumla
+1 yılBeni kaybetmekten korkacak biri olmalı ya da çaba sarfetmeyen yoksa bunlar zaten ilişkiden de bahsedemem benim için kılını kıpırdatmayan adama verdiğim vakte yazık.
20 Yorumla
+1 yılSana güveniyor iste daha nee
kaybetmekten korkması olunca
ön planamı alacak seni
O zaman birden vazgecerse yani?40 Yorumlaıcını bılemezsınız.. kadın sevıldıgını gormek ıster duymak ıster.. erkekse anlasıldıgını sanır.. hatalar hep burada baslar.. kalpten gelenı dıllede ıkrar etmek gerekır kadına.. duydunuz dımı gencler:)
10 Yorumla
+1 yılsiz kızlar çok garip yaratıklarsınız önce güvenmiyor bana güvenmesi için napabilirm dersiniz sonra da bana güveniyor benden korkması için napabilirim diyorsunuz siz kadınlar nasıl bir şeysiniz ya einstien keşke ömrü boyu sizin beyninizi inceleseymiş bir şey bulabilirdi belki
11 Yorumla
+1 yılAynı şeyleri ben de yaşadım. Sevgilim ben hiç kimse için çaba göstermem diyen bir insandı. Daha önce bu sebeple ayrılmıştık. Dediği gibi hiç çaba göstermemişti ama bir şekilde tekrar çıkmaya başladık. Bu sefer değişir gibiydi ama bir insan neyse o değiştiremezsen öküzse öküz yani yapacak bişey yok.
12 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum...
- +1 yıl
Bide şöyle bir söz var bir insan senin için çabalamıyorsa gitmeni bekliyordur diye. Sana tavsiyem ilişkinizi gözden geçirmeniz.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim neyse ki şu raddeye gelen bir ilişkim olmadı, Allah sakınsın, saklasın. Anlamıyorsa, biliyordur da, anlatmaya çalışma. "Biz" olacağız diye "ben"liğinden ödün verip durmayı bırak.
10 Yorumla sen bir kere ipleri onun eline vermişsin be güzelim :) kaçan kovalanır yapıyor bence sen ne yap biliyon mu. biraz burnu sürtsün ufak bir ayrılık geçirmeniz gerekir.. bakalım sen ayrılınca o seni arayacak mı.
00 Yorumla
+1 yılYapman gereken şey basit aslında. O sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran mesaj atmıyor mu sende atma bekle atana kadar. eğer benden soğudun mu gibi şeyler söylerse sevdiğini söyle ama tavrın onun tavrı değişmedikçe değişmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım ilişkide kişiliginden kesinlikle ödün verme her istedigini yapma ayrıca sürekli onu düşünme kendine baska ugraslar bul.. Onun mesaj atmasını aramasını bekle Sen üstüne düşme Mesaj attığında kötü davranmana gerek yok.. Kaçan kovalanır taktiğini uygula.. Bana mesaj atarsan daha fazla yardımcı olabilirm
00 Yorumla
+1 yılYemin ederim bende aynısını yaşıyorum beni sevdiğini biliyorum ama beni kaybetmekten hiç korkmadığını düşünüyorum uzaklaşmaya çalışıyorum yapamıyorum aşağıda denilen gibi yapmaya çalışıyorum (kendimi unutturmaya) ama bu benim için çok zor 2 yıldır çok alıştım ve yazmasan etmeden uzak durarak nasıl yaparım bilmiyorum nerdeyse her gecem ağlayarak geçiyor çok kere söyledim bize bunu yapma diye ama çok sevdiğimden de ayrılamıyorum nolur akıl verin
00 YorumlaBirinin seni Sevmesi ıcin neden bir b*k yapma ihtiyacı duyuyorsun? ya da önemseyen biri için? ? Bunu yaptığına göre önemsememeye layıksın! Sevmiyo önemsemiyorsa * olsun gitsin zaten başka işin olmasin
01 Yorumla
+1 yılo zaman sende kendine güvenmelisin. Sende kaybetmekten korkmamalısın ki oda zaten benı sevıyo ayrılmaz kafasında olmaz. kısacası arada üstune düşmezsen iyi edersin
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir arkadaşınla anlaş böyle sevgilini kıskandırmak için ona aşık olmaya başlıyomuş gibi davran ama sevgilinin yanında sonra sevgilin seni kıskanmaya ve seni kaybetmekten korkmaya başlıycaktır
00 Yorumla
+1 yılAl karşına konuş. Bu durumdan rahatsızlıgını açık açık anlat böyle giderse ilişkinin yürümeyeceğini söyle ve ciddi bir konusma yap.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptım ama işte haklısın diyip duruyor başka bir şey yok
Bazı konularda eksikliğini hissettirmelisin. O da varlığınla yokluğun arasındaki farkı görebilmeli. Kaçan kovalanır demişler kuzum bir de böyle dene bakalım.)
00 Yorumla
+1 yılSen sürekli onun yanındasın
Hem kıskandır hemde her istediğinde onun yanında olamıycağını göster
En azından bir süreliğine de olsa seni kaybetmesini sağla
Sonrasını duruma göre halledersin00 YorumlaBirebir aynı cümleleri ben kuruyorum :) yazılan görüşleri dikkate alıp bundan sonra öyle davrancam. Umarım sende de bende de işe yarar canım Allah yardımcımız olsun :)
01 Yorumla- +1 yıl
İse yaradimi
- Devamını Gör (240)
Devamını Gör(285)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin beni kaybetmekten korkması, önemsemesi için ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler