+1 yıl6 yıl kadar öncesiydi aynı okulda farklı sınıflardayız bana karşı hislerini hissediyorum fakat üstlenmiyordum. Bir gün bir kız arkadaşımla mesaj yollamış. kabul etmedim o gün içinde birkaç olay yaşadım ve gün sonunda kabullenmiştim. 2 - 3 gün kadar sonra ayrıldım nasıl kendimi birşey sanıyorum var ya (iğrenç). Daha sonralari başka biriyle oldum göremiyordum Onu ama biliyordum. Çok canı yanıyordu bir keresinde yumruklarla kapıları kapayarak geçti yanımdan. Salak gibi görmedim... Arada mevzularda geçiyor çok net hatırlamıyorum ama sevmeye devam ediyor. Üst bir öğretime geçiyoruz. Unuttu sanıyorum biriyle birlikte oluyor unutamıyor. O senenin yaz tatilinde görüyoruz birbirimizi bir depresme meydana geliyor. Görüşmeye başlıyoruz ben halen nasıl sevdiğinin ehemmiyetinde değilim. ihanet ediyorum başka biriyle konuşuyorum halen toz pembe görüyorum herşeyi aşağılık bir hareket ve hareketler silsilesi çok yakışıksız bir durum. Ayrılıyoruz ara ara konuşuyor yükselme alçalma nakşediyor arada. Sonra son hata ve rezillikten sonra tekrar gidiyor. kısa bir zaman sonra birisi salça oluyor. Sahte bir hesaptan yazıyor önce sonra konuşma konuşmayı tetikliyor açılıyor sevgili oluyorlar ben bu sıralarda anlıyorum herşeyi Koşuyorum peşine delilercesine zorla gidip görüyorum hani umut arar ya insan arıyorum köpekler gibi yok küçük bir ışık süzmesi dahi yok. Çok fena durumlara kapılıyorum anlamıyorum kendimi kafamda oturtamıyorum davranışlarımın sebebini Vel hasıl şimdi 1. seneleri geçti Beraberdiler en son aldığım habere göre. Adı geçince kafamdan soğuk ter gelir hemen basım basınç altında kalmış gibi ağırlık çöküyor üzerime numara satın alıp alıp yazıyorum rahatsız etmemeye çalışsam bile ediyorum çabalar nafile. Yeminler ediyor olmayacak diye imkansız bile bu kadar zor değil öyle söylemler öyle nefretler besliyor bana karşı Şimdi size soruyorum yaşadığım ne? Nasıl kurtulurum bu durumdan 1 yıldan fazla bir zamandır bu böyle devam etmekte lütfen bana yardımcı olun...
13 Yorumla- +1 yıl
bana kalırsa alçak birisin o kız beni seviyordu diyip başkasıyla çıktığın çok belli kurduğun hayaller kurup ondan sonraki (2016) kızı kandırdığın sevgi sözcükleri söyleyip sadece kandırdığın kızının bile hayalini kurduğun insanı sevgisizliğinle kandırdın! sen yalancı birisin gönlünün sevmediği insanlara bile bir avuç et parçası için giden birisin sen onlara seviyorum diyende sensin sen hiçbir şeyi hak etmeyen ukala boyuna posuna güvenen erkek müsveddesisin boyun var ama aklın kesmez senin hiçbir şeye toz pembe bakarsın herşeye o 6 yıl önceki dediğin kızı da tanıyorum çok iyi tanıyorum sen sadece deliler gibi sevilmeyi istersin ama sen sevmek istemezssin çokta kibirlisin öğrenmissin bir yıllık beraberlikleri var diye sanki çokta umrundaymış gibi kanına dokunmuş gibi acıtasyon yapan pisliğin tekisin sen sana en çirkin sözler cuk diye oturur çünkü sen alçak insansın hiçbir şeyi hak etmeyen pisliğin tekisin sormuşsun bu yaşadığım ne diye sen cehennemi yaşayacaksın bu vakitten sonra şu son iki yılda kandırdığın insanın hakkınıda ya mahşerde ya dünyada vereceksin ama evel ama sonra sen busun kendinden fazla bir şey bekleme senden ne koca ne baba olur bunu aklına yaz ilerde açıp açıp okursun kendini tertemiz sanan canım
- +1 yıl
bir kız çocuğu hayalin vardı sevmediğin birinden umarım o hiç gözünün önünden gitmez. sanin 6 yıl önceki yaşadıklarında sıçayım senin beynin neye yetti ki 6 yıl önceki şeylere de yetsin
- 1 yıl
Sana Allah yardımcı olsun dicem ama hak etmişsin bunu sineye çek ve beta erkek sendromundan kurtul. Etme bulma dünyası egolarının kurbanı olmuşsun. Yapacak bir şey yok hayat sana sağlam tokat atmış kendine gel diye.
En İyi Cevaplar
Merhabalar arkadaşım.
Değer bir "Künye" gibidir.
Kolundayken güzeldir. Vardır her zaman ama bir süre sonra varlığını unutursun.
Sonra Bir Gün Gelir. Aynada kendine bakarsın. Birde Bakmışsın ki künyen yok?
O zaman üzülürsün öyle değil mi? onu ararsın. Ama varlığında olduğunu bilmene rağmen bu kadar kıymetini bilemezsin. O yüzden önemli olan künyeyi takmak değil "Taşıyabilmek"tir. İşte o yüzden insanlar , ellerindekini kaybetmeden önce ona sahip çıkmayı ne yazıkki bilmiyor , düşünemiyorlar. Taşımayı öğrendiğimiz zaman sevmeyi , sevilmeyi ve örnek olmayı da öğreneceğiz. Künyenizi Hiç Kaybetmemeniz Dileğiyle. :)82 Yorumla- +1 yıl
çok güzel anlatmışsın, umarım gerçek sevgiler nasip olur hepimize :)
- +1 yıl
Umudunu yitiren , gerçeğide yitirir. Gerçeği yitiren gerçek sevgiyi. Önce kendimize saygımız olacak , sonra sevgimiz sonrada sevenlerimiz. Hayatta her şey zincirlemedir. Eğer kendimize inanırsak , insanlarda bize inanır. Eğer kendimizi seversek , insanlarda bizi sever. Her ne kadar bencillik olarak nitelendirilsede kendini sevmeyen insanlarıda sevemeyeceği için , evet bencil olmak gerekmekte. Önce kendinizi sevin. Sonra sizi sevsinler. Kendinizi hep sevmeniz dileğiyle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet oldu. nasil oldu, şöyle oldu; bana her gün yazardi bende onu kirmamak hatrina yaziyordum. 3 4 ay baya baya asiklar gibi yaziyoduu. son dönemler de de ben hoslanmaya basladim fakat bu sefer ilgilenmeyi azaltmisti. en sonunda baska bir kizla görüstügünü anladigim da asik olmustum bile. yani anlicagin bir o kiza bir bana yaziyormus o zamanlar. neyse kisa kesiyim. ertesi gün gördüm ki bunlar bulusmus ilk resimlerini face e bile atmislar. tabi o ara ben yikilmistim cok üzülmüstüm. uzun lafin kisasi kaderlerimiz birbirmize yazili degilmis yani. ama inan ona karsi hic bisey hissetmiyordum ilk basta. bu da benim imtihanimmis :) aradan 5 6 ay gecmisti cok iyi hatirliyorum beni instagram dan eklemisti ya:))) iliskide oldugu halde. direk engelledim, kabul etmedim tabi:)). böyle iste:)
61 Yorumla- +1 yıl
Ya bana döner misin aynı durumun içindeyim çok acil yardımına ihtiyacım var
+1 yılBen varım.. bır ıkı hafta cıktık sonra ben bıranda hattı falan kırdım ıstanbuldan gıttım cok bunalıma gırmıstm. Gerı dondum ve bır bucuk sene sonra onun ıcın resmen öldüm.. ve şu an Nısanlıyız :) darısı hepınıze ınss :)
124 Yorumla- +1 yıl
hadi ya :D Allah tamamına erdirsin inşallah :)
- +1 yıl
Amin tesekkur ederım :) yanı ısın ozu kacan gercekten kovalanıyor :))
- +1 yıl
gerçekten de öyle. kaçmayınca bir tadı olmadığından mıdır nedir ölsende gelmiyo :D
- +1 yıl
Cefası cekılenın sefasını surmek guzel olur :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
+1 yılOldu. Hatta biraz acımasız davrandım sanırım ona. Şimdi başkasına aşık diye ona bişeyler hissediyormusum gibi geliyor. 3 yıl beni sevdi. Sonrada dedi herhalde ben bu gerizekalının neyini sevdim diye. Şimdi bir kızla sevgililik yolundalar bence haklı ben olsam bende o kızı severdim.
31 Yorumla- +1 yıl
Ortaokul 1 de aşık oldum 4 5 defa teklif ettim hepsindede reddetti gözümün önünde 15 20 kişiyle sevgili oldu şimdi lise 3 teyim aynı okuldayız ve konuşmuyoruz sevgimden yanıp kavruluyorum inşallah bir gün değerimi anlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir cocuk bana arkadaslik istegi yollamisti bende kabul ettim, durmadan yaziyodu bana bende sinir oluyodum bir zaman sonra seni seviyorum dedi agzima geleni saydim sen kimsinde beni seviyon filan sonra sildim onu. hep mesajlar yazdi ben cevablamadim. Aradan seneler gecti ve ilk defa canli gördük birbirimizi, nasil olduysa ilk görüste elektrik aldim sonra konusmaya basladik bana bidaha seni seviyorum dedi sonra cikmaya basladik 😂😄
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet oldu. eşimi önce reddettim defalarca sonra da tuttum aşık oldum. ama o beni süründürmedi çok şükür ki :))
53 Yorumla- +1 yıl
hadi ya :) Allah mutlu etsin bir ömür :)
- +1 yıl
sağol :) mutluluk her daim hepimizin olsun
- 26 gü
Neyine aşık oldun ve ne kadar sürede aşık oldun?
Birinin içten sevgisini hissetmişsem ne olursa olsun reddetmem ve şans veririm... ama sever gibi görünüp kalp çaldıktan sonra bu durumu ego orgazmı için kullanan canım kardeşim ruhlu bir insansı tanıdım... olması mümkün değil ama onun da it gibi aşık olmasını ve o acıyı yaşamasını isterdim...
23 Yorumla- 29 gü
Ah o kardes ayaklari. Simdi cigeri 5 kurus etmeyen bir kadinla birlikte. Yaklasik 15 sene once bana da hep kardes ayagi yapti. Sadece bende miydi elektrik bilmiyorum da, ya sinyali cakti ben anlamadim, maldim. Ya da gercekten kardes olarak (kucuk kardes anlaminda degil yaslarimiz ayni) gordu. Ben de fark edemedigim bir sey icin haliyle cesaret edemedigimden belli edemedim hic. ben de cok isterdim it gibi asik olsun bana diye. Simdi bile. Acayip ozluyorum. Hatta haberi yok birlikte sarkimiz bile var😄 shelby-gecmis
- 29 gü
Hahahaha esekten dusenin halini esekten dusen anlarmis, kendim gibi birini okuyunca yazmadan gecemedim. garip sekilde dertlesmis olduk. Ikisi de ikimize asik olsunlar madem 🍻🍻 😔
1 yılEvet şu an yaşıyorum.
2 yıl boyunca uğraştı benim için şimdi dönüp bakınca daha iyi anlıyorum benim için neler yaptığına belki de o çok sevdiği için mi gözüme gelmiyordu yaptıkları bilmiyorum. Benim için atandı çalıştı her şey tamamdı aslında nedense bir boşluk oldu konuşmuyorduk soğukluk oldu bitti gibiydi. o arada arkadaş vasıtasıyla yeni biri ile tanıştım sonra yeni tanıştığım kişi ile konuşurken o aklıma geliyor rahatsız oluyorum. Hevesle konuşmuyorum bir şey hissetmiyorum. Benim için uğraşan içinde hissetmedigim adım atmıyordum. Ama Şimdi onun resimlerine bakar bulmuyorum kendimi ve kalbim sıkışıyor sürekli.. hala kendime neden diye soramıyorum peşinde gitmek yerine neden hiç tanımadığın biriyle konuşuyorsun diye..
00 Yorumla
+1 yılBeni seven kişe biseksüeldi erkekti. Ben de erkeğim eşcinselim ama dinime bağlı muhafazakarım o yüzden hep ondan uzak durdum. Kendi hakkında mahrem şeylerden bahsederdi falan detay vermicem. En sonunda bıraktı, zaten tatil girdi araya. Pişman oldum şimdi. Ben de onu seviyordum. Yazıyorum falan nasılsın diye cevap vermiyor. Zaten benim arkadaşım da yok, belki arkadaşım olurdu en kötü. Çok kabaymışım ama öyle olmak zorundaydım. Güvenemedim gizli kalmak istiyordum. Ortada kaldım cinsellikten de vazgeçemiyorum dinden de...
00 YorumlaOldu fakat benim ki şöyle ben reddetmedim sevdiğini zannettim sürekli benim yanıma gelip sinemaya top oynamaya mesajlar atan arayan evime gelen sevdiğini hissettiren ve açılacağım gün 3 ay önce tanımadığı bi adamın mesajıyla sevgilisi olan bir kahbeden bahsedicem size gerek var mı yok bahsetmeye bile değmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu, kız teklif etti ben sevgilim var diyerek yalan attım, ondan güzelleri ve daha iyileri var sandım, ve ondan iyisini bulamayınca ciddi ciddi düşündüm ben naptım diye sonra bir yerde karşılaştık naber beni tanıdın mı gibisinden bir şey dedim, önce hayır dedi, nasıl olur ya ısrar edince cevabı;''tanıdım da hatırlayamadım! '' oldu.
41 Yorumla- +1 yıl
Ben açıldığımda bana da öyle söyledi sevgilim var diye yalan söyledi ben sürekli yazıyordum şimdi 1 aydır yazmıyorum beni biraz olsun düşünüyor mudur şiir bile yazdırmıştı bana ilk kez bu kadar aşktan gözüm kör olmuştu benim hala çok seviyorum ama bir adım geri çekildim daha dün gördüm gülümsedi sadece konuşmadı
Kesinlikleee oldu. Hiç umursamdığım ve hiç sevmediğim birisiydi hatta. Bana açıldı ve bende tersledim. Sonra takıntı olmaya başladı içten içe. Kendi kendimi yiyip bitiriyodum falan :D
30 Yorumla
+1 yılBeni kimse öyle sevmedi ama beni öyle seven biri olsaydı onun kıymetini bilirdim bundan eminim. Bu devirde sevdiğinin değil seni sevenin peşinden koşacaksın ve yanında tutacaksın.
90 YorumlaŞöyle diyeyim.
Bir erkek vardı arkadaşım olarak görüyordum hatta başka kız için bile düşünmüştüm onu hatta oda beni arkadaşı için düşünmüştü ama sonra başkalarını birbirimize yaparken biz olduk kimseyi istemedik. Herkes bize tavır aldı kimse ile konuşmadık çok büyük aşk yaşadık. Sonra ne mi oldu?
Sonu pek iyi olmadı...
şu an başka sevgilim var oda askerde iki yabancınında ötesindeyiz..20 Yorumla
+1 yılDünyada son erkek kalsa onla çıkmam demiştim 2 yıl ağladım tekrra beni sevsin diye
92 Yorumla- +1 yıl
Çooook güzel işallah kavuşursunuz
+1 yılEtrafimda Böyle örnek gördüm Reddeden aşık oldu. Sonrada diğeri kabul etmedi demekki neymiş gerçekten deliler gibi seviyomuş gibi gözüken kişilerin çoğu samimi değil İstediğini elde edesiye saman alevi aşk.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef evet çok surundum aylarca bir umutla sonunda tekrar açıldı bana dost gbi yakın olma bana ben hala sana aşığım dedi bende sana dedim o an 4 yıl önce yaşandı ve hayatımın aşkını ben buldum
40 Yorumla
+1 yılevettt ben varımm hemde bencilce terk ettim onu yıllar sonra bir araya geldik bu sefer ben istiyorum onu oda beni istiyor fakat ilerimizin olmadığı söylüyor etme bulma dünyası başka biriyle evlenicek ailesininde tasfik ettigi biri ben bu sefer geri çekiliyorum cok sevmeme rağmen
00 YorumlaDeli gibi reddedersen o sana it gibi aşık olur.
2k kuralı.11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha Haklısın :D
Dostum bu durum çok sıkıntılı bir durum. Kız seni seviyor ve sen reddediyorsun. Sonra sen onu seviyorsun... Kısaca özetlemek gerekirse şu durum oluyor; gün gelir devran döner horoz domalır tavuk gömer. :)
50 Yorumlaben hayla bir insan diğe r insanı nasıl seve bilir orusunda kaldım :) bide kızlar erkeklerin peşind e nedne koşar sorusuda var genelde para veya süpe r bişey olmasa poplarını sandalyedne 1sn kaldırmazlar.
00 Yorumlareddedip aşık olduğum değil de reddedilip sonradan aşık olunan kişiyim sorudaki ikinci şahıs benim :) sonra da ben istememiştim. izmite göç etmişlerdi arkasına bakarak gitmişti garibim
02 Yorumla- +1 yıl
hahahah :D ne kadar süre sevdin o ne kadar sürede aşık oldu :D
- +1 yıl
:D:D 2 hafta aralıksız peşinde koştum benimle oturup bir çay bile içmedi suratıma bile bakmıyordu ben de vazgeçtim :D didem diye bir arkadası vardı onunla haber göndermişti. selam söyle kendisine o çay çoktan soğudu diye haber gönderdim. tekrar ısınmaz mı falan gibi birçok kez daha haber getirmişti arkadası öyle kapattım çok pişman olmustu :D
+1 yılevet başımdan geçti uzun zaman önce benim yakın arkadaşımdı bana ilgisi vardı ama ben duygusal yönden ona bişey hissetmiyordum bana söyledi sonunda bende redettim sonra çok geçmedi aşıkolmaya başladım ve çıktıkta sevgili olduk
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar süre sonra bir şeyler hissettin ve sevgili oldunuz bir de reddettikten sonra görüştünüz mü
+1 yılne zaman biri benden hoşlansa ve ben onu reddetsem bu durumu yaşarım. (sevmek demiyorum çünkü o okadar kolay bir duygu değil bence) Çünkü peşinden koşan kişiye alışıyorsun bir sure sonra bu senin hosuna gitmeye basliyo ama bir anda bu olay bitince "noluyoruz lan" oluyorsun. Ama bence bu gecici bir durum eger sevgi, aşk boyutunda değilse. yeni biri geliyo mutlaka, hayat böyle.
31 Yorumla- +1 yıl
Yazdıklarına katılıyorum. Aynısı bende de olmuştu bu sadece alışkanlık çünkü o senin peşinde koşturduğu için hoşuna gidiyor. Ama benimkisi öyle olmadı 1,5 sene falan koşturdu tabi o arada bende onu sevdim daha sonra hareketlerinden soğumaya başladım bitirdim. Yani anlayacağın bu sevgi değil sadece alışkanlık...
+1 yılbir oğlana sırılsıklam asık oldugumu sanıyodum, ta ki o bana dönüp seni seviyorum diyene kadar.. Sevgi sandıgım duygunun bittiğini de orda anladımm :))
05 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederm
- +1 yıl
demek ki bütün olay hedefe ulaşamamak, bir ulaşsak ne sevdalar bitecek :)
- +1 yıl
o arada gecen zamandakı zorlukları sevıyoruz bence kişiyi değill :)
Evet oldu hatta takip ettim 2 yıl onu çocuk illallah etti benden, ama şimdi çok mutlu 3 yıllık bir ilişkim var
20 YorumlaEvet oldu. Hatta bana neler neler yaptı sokak ortasında seni seviyorum diye bagirdi. 4 kere cikma teklifi etti ben onu hep reddettim ama sonra onu sevmeye basladim kendime lanetler ettim sjhd
10 YorumlaEwet ben bir msjina sinir krizi geçiriyodum. sonra bir msjini gözler oldum
30 Yorumla
+1 yılDostum ben şu an aynı durumdayım. Tanıştık 4 ay çok iyi anlaştık ben bu süre zarfında çok sevdim ve bunu da belli ederek söyledim iyi anlaştığımızı beni iyi ki tanıdığını söyledi ama aşık olamadığını söyledi ben tabi hala çok üzgünüm yeni ayrıldık ama beklemedeğim inşallah döner tekrar
02 Yorumla- +1 yıl
Sonuç
- +1 yıl
Döndü mü
+1 yılOho benim hayatım bunun üzerine kurulmuş olmalı ben ne zaman biri ile sevgili olsam ardında biri yazıyor sevgilin var mı hatta biri aynen böyle yazdı ben de var dedim sonra offf yazdı ben de niye öyle diyorsun yazdım dedi ki ben senin gibi bir sevgilim olsun isterdim dedi keşke olmasaydı sevgilin dedi neyse o gün biiti diğer gün şöyle yazmış aşkım yazmış ben de dedim ki benim sevgilim olduğunu söylemiştim olsun dedi ben seni beklerim dedi sizde de böyle oluyor mu 😂😂
00 Yorumla
+1 yılMerhaba benim erkek arkadaşım da şu an sana karşı çok şey hissetmiyorum dedi ama zamanla düzelir dedi moralim çok bozuk. Size bi şey soracam sizi seven kızın değerini ne zaman anladınız?
00 YorumlaEvet beni de o kadar seven biri olmadı ama o durumu yaşarsam tukurdugumu yalamam bir kere reddetmişsem onu sonradan ben yanaşmam. O yüzden içimde yaşarım herşeyi 😃
00 YorumlaBenim oldu askerden izne gelmişti tanistigimizda bir hafta çıktıktan sonra askere yolcu ettim ailesiyle tanıştırdı gitmeden önce onlarda beğendiler beni asker dönüşü ewlencektik askerdeyken surekli konuşmak istiyordu derslerime odaklanamiyordum bıraktım onu neyse bir kaç ay sonra askerden geldiğini duydum mesaj attım tekrar sevgili olmak istedi kabul ettim arkadaşlarıma karışıyordu ya ben ya arkadaşların dedi arkadaşımı seçtim olece bitti gitti iste
00 YorumlaEvet oldu ama bende yüz vermedim şu anda da sevgilisi var. Mesaj atma bekle emin ol oda senden daha çok pişmandır üzme kendini.
02 Yorumla- +1 yıl
Benim birini sevdiğimi ve kendime umut kapısı olarak bu soruyu sorduğumu mu düşünüyorsun :D
+1 yılolmaz olurr mu şu an sevdiğim çocuk köpek gibi pişmanım ama heyecandan sert tepki verdim neyse iyiyiz gibi bakçaz artık
10 Yorumla
+1 yılOldu hemde kac kere 😀😀beni tavlamak icin iyi bir taktik olabilir hemen bende asik oluyorum
20 Yorumla
+1 yılDeli gibi degilde belli etmisti kendini, umursamadim 4-5 ay sonra kendi hislerimi farkettim sonra gozumun onunde arkadasima teklif etti
10 Yorumla
+1 yılçıkıyorduk başkasından hoşlanıp onu terk etmiştim. sonra çok pişman oldum 4 yıl oldu hala bunun için pişmanlık duyuyorum hadi istediğim zaman öpüp koklayabiliyorum ama eskisi gibi olunmuyor
00 Yorumlaevet oldum kız arkadasımı sevmıyordum ayrıldık sımdı ona delı gibi aşığım ama apacagımda hıc bır sey yok
10 YorumlaKaçan kovalanır hesabı olmuştur tabi ama o durumdan sonra gurur devrede ise o iş yaş Allah yasatmasin :)
00 YorumlaEvet oldu. 2 senedir platonik yasamis. Sonra bana acildi fakat her acilmasinda reddettim. Pisman olduum yaptiklarima. Simdi ise cikiyoruz 6 ay oldu
00 Yorumla
+1 yılOluyur kardeşim oluyor. şu an aynısı benim için geçerli. Iki sene önce ben koşardım peşinden şimdi o beni kazanmak için koşuşturuyor
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir şey olmadi. Zamanında kendisini kazanmak için çok çaba sarf ettim fakat beni kendi içinde uzun bir ilişki yurutebilecek düzeyde olmadığı için tercih etmememis. Kendi yorumu bu. Bakalım ne kadar doğru.
+1 yılBen arkadaşım tarafından bir kızla tanıştım ben istemiyordum pek 1 2 hafta konustuktan sonra Kıza sıkıldığımi ve ondan ayrılmak istediğimi söyledim 1 sene kadar önce şimdi pişmanım azda olsa sevgi var ona karşı içimde
10 YorumlaEvet oluyor.. şu an tamda boyle bir durum icerisindeyim
20 YorumlaGaliba aynı şey bana oluyor :( 3 yıl peşi de kostugum o aptal çocuk beni seviyor ben hala seviyorum ama asla aramızda bir şey olmayacak
02 Yorumla
+1 yılPesimden de kosmadı ama bakıyor sadece benden hoslandıgını biliyorum kac ay oldu ama gelip konusamadı bu daha kotu bence
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende Şu an aynı durumdayim belki aktif olmuyorsun hesabinda ama yinede yazayım dedim bir gelisme oldu mu? Yani benimki olduğum yerlere falan geliyor gizlice beni izliyor yapmadığı kalmadı ama bir türlü konusamadik
+1 yılbeni deliler gibi seven birini reddetmedimde beni reddeden birini deliler gibi sevmeye devam ettim :D :p
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadi
Ama insan keske bir sans verseydim belki de cok mutlu olacaktik diye dusunmeden edemiyor :/30 Yorumla deliler gibi sevme değilde benle ilgilenen birinden nefret edip tersledim ve aşık oldum
20 Yorumla
+1 yılAhaha oldum ilk sevdiğim kisi o olmuştu ve 2sene de unutmadım
10 YorumlaHayır. Ben birini ilk gördüğüm anda bir şey hissetmemişsem sonrada hissetmem.
00 Yorumlahiç yaşamadım yaşamakta istemem bikere aşık olucaksam zaten neden reddediyim ya hep ya hiç :D
00 Yorumla
+1 yılhayır bana hiç olmadı ama :D benim teklif edipte kabul etmeyen veya muhabbet etmek istemeyipte sonradan sırılsıklam olanlar oldu :)
00 YorumlaOldu.. Benim peşimde kosan çoktur.. Ben de1 kişinin peşinden koştum.. Hayatmda ilk defa..
00 Yorumla
+1 yılZıtlar birbirini çeker. Aradan kısa zaman geçerek yaşamıştım.
00 Yorumla
+1 yıloldu. Allah'tan bir şans daha verdi de 7 ay kadar bir ilişkimiz oldu. tabii sonrası hüsran.
00 Yorumlabenim oldu başta sevmiyordum ama onun çabalarıyla odu. çok uğraştı bende sevdim sonra.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. ben yaşamıştım böyle bişey aslında lise de reddetmiştim ama sonradan hoşlanmaya başlamıştım ama asla gidip te söylemedim tabi
00 Yorumla
+1 yılEwt oldu mesela ben hala kızın peşinden koşuyorum. :)
02 YorumlaRed ettigim birine geri dönme istedigi kesinlikle duymadim cevremde oyle insanlarda olamaz herseyin degerini basta anlamak lazim :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Hacı ağbi bu dediğin yoklukta yalnız kalmaktan dolayıdır. Aşık olsa ilk anda olurdu zaten
00 Yorumla
+1 yılSeviyorum diyen ve reddettiğim oldu ama hiç birine aşık olup dönmedim geri ben istersem birini kendime aşık eder sonra bende ona olurum 😌😌
00 Yorumla
+1 yılDeliler gibi seviyordu evet... Sonra onu reddettim defalarca. Ve bir kaç ay sonra başka bir kızla görünce kiskandim aşik oldum.
10 Yorumla- Devamını Gör (266)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat