Sizi çok seven haftalarca, aylarca peşinizden koşan birini elinizin tersiyle itip de aradan uzun bir zaman geçtikten sonra onu sevmeye başladığınız hatta onun peşinden koşmaya başladığınız oldu mu hiç?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Benimki tersi oldu
Ben cok sevdim onu aylarca pesinden kostum ona duygularimi her gun dile getiyordum ve gercekten seviyordum onu
Ama o beni elinin tersiyle itti suanda iliski istemiyorum falan filan kibar bir sekilde istemedi beni ve bende geri cekildim baska carem yoktu
Peki seninki nasil oldu dinlemek isterim benim olayimin aynisida onda
Oldu,,, inanmadim ona reddetdim bir kaç yil sonra beni gercekten na kadar çok sevdiyini öyrendim aman çok geciyidi
Evet önyargılı bir insan olduğumdan kaynaklı galiba tam olarak bunu yaşadım ama gururumdan peşinden koşmadım içimde bitirdim kendim
Hayır hiç olmadı. Reddediyorsam olmayacak diyedir zaten. Sonra tekrar dönüp bakmam.
Birisine karşı bisey hissedemiyorsam ne kadar ugrassamda hissetmek icin yine olmuyor
Aynı kişiye defalarca kez oldu. Gururumu hiçe saydığım tek kişiydi
Hep bundan korkmusumdur, neyse ki suanlik yasamadim.
İnsan ilk önce kendisi sevmek istiyor ve hiç aklında olmayan biri teklif edince affallayıp reddediyor. Ama sonra ona bakınca.. Onun kendisini herşeyiyle sevdiğini görünce bir bakıyo ki aşık olmuş.. Zaten aşk bu akıl mantık işi değil işte
Oldu bir yıl snra sosyal ağdan istek atmak istedim gurur ağır bastı
Oldu :) istedi ve elde etti.
Şans vermek lazım bazen
Evet oldu, öncesinde sevgiliydik ayrıldık. Aylarca peşimden koştu tekrar tekrar denedik yine olmadı yine ayrıldık. Bu son seferde son olsu bir daha olamaması için söz versim kendine..
o kaderi ben yaşattım zaten :) sevmedi beni aylarca peşinden koştum şimdi sevıyor beraberiz :)
ben 11 aydır seviyorum hala bir tık yok çocukda ayrıca sevgilisi var
Reddedilen taraf kimdi reddeden kim
reddelilen benim
oldu iki ay hiç görüşmedim ama o Şu an evlilik teklifi planlari yapiyor
hep başıma gelen bir durum :D
Pişman oldum ama peşinden koşmadım.
Beni reddedenler bana aşık oldular. Çok yaşadım.
pişman oldum lakin peşinden koşmadım
Hayır
Hayır
Olmadim
Hayir
Olmadı.
Olmadı
Olmadım
Hiç acaba da mı demedin?
hayir :3
Hayır 😄
hayır
Oldu 😑
Nasıl oldu , anlatabilir misin?
Ya iste beni cok seviyodu diyemem ama benimle konusup hoslandigini belli etmisti iste aylarca mesajlastik ama ben hep ters davrandim. Ama suanda cok seviyorum
Hayır olmadım
Hayır olmadı
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar