ayrıca yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. lütfen varsa böyle biri bende yapıyorum desin. yalnız olduğumu bilmek dahada korkutuyor beni. :((
çok araştırdım sitelerde ama böyle birine lastlamadım hiç ama muhakkak vardır. yurtdışında rastladım. :(
çok zor durumdasın birader millete bakma falan diyenlere bakma sen,bundan kesinlikle kurtulman gerekiyor bi psikiyatriye görün ona dök içini eminim seni rahatlatacak ve bi çaresini bulacaksın bunu ailen bilmiyordur eminim ama öğrenseler bile anormal bi şekilde görüneceksin onlara çünkü kimse bunu normal karşılamaz.
hiç mi kimse bunu anlayşla karşılamaz arkadaş yaa. :(( niyeee.
empati kurabilseniz keşke. :(
bak kardeşim bunu herşeyden önce sen garip görmüşsünki bizimle paylaşırken büyük itiraf olsun diyorsun bunda istenildiği kadar empati kurulsa bile senin bundan vazgeçmen en doğrusudur.ailenden birinin bu duruma empati kurabileceğine inandığın biri varsa ona açıl konuş o sana bizden daha çok yardımcı olacaktır
ben, beni böyle sevecek bir eş istiyorum. sadece ona açılabileceğime inanıyorum ve sadece o bana yardımcı olabilecektir. anlayışlı birini bulabilsem keşke.
bilmiyorum ..:(
eyvallah sağol.
Sen takma kardeş ya
İnşallah kardeş inşallah
Sana ne kardeş babası mısın birader ya
Ben kurdum ben onları boş ver
Ama ben karşıladım
Asıl sen anormalsin
@Bahattinşahin sen iyi misin ya, hayirdir!
Valla karşılaşmadım böyle biriyle umarımda karşılaşmam. Bence bezi hayatından çıkarmalısın. Eğer tutamıyorsan tabi ki normal karşılanır ama zevk için takıyorsan orda dur arkadaş.
çok önceleri altıma yaptığım için kullanıyordum ama sonraları hoşuma gitti. :(
Sana ne adam belki zevk alıyor bezlenmekten
Sana ne kardeş adamın babası mısın
üüüfff muşamba bezlerin kokuyodur şimdi senin. neyse bakalım e o zaman her gün mü bezleniyorsun kimse görmedi mi. bezlenmeye devam et o zaman madem öyle. yok mu akraba kızları falan sen onlara anlat en iyisi derdini şimdi kızlar sever öyle şeyleri altını bezler sende mutlu olursun
@Emklc devam et kardeş
selam konusabılır mıyıx
bence bi psikologa git kurtul bundan:S bunla yaşanmaz sevgilin yok herhalde varsada kız görse herhalde kalpten gider:S
sevgilim yok. hem neden böyle bir tepki versinki. yazarken bile titriyorum korkudan heyecandan. :( nasıl gidebilirim ki psikoloğa. :((
ya ne dmeek neden tepsi versin altına kaçırdıgını düşenecek sence normal bişimi? gencsin evlenince nolcak peki eşin mi baglayacak altını:S korkacak bişi yokda bence bundan kurtulman sart bulundugun sehirdeki psikologların tlf al netten önce ara randevu al senn kendi kendine vazgeceğini sanmıyorum
hep bunu düşünmüşümdür beni anlayaacak ve böyle kabul edecek biri çıkarmı ki karşıma? psikolog karşısına çıkamam utanırım.
off. :((
Sana ne abla adamın annesi misin adam özgürce yaşasın
boş ver sen aklındakini yap kardeş
Cevap
9Cevap
tatlım bende altımın bezlenmesinden hoşlanıyorum.
özellikle birisi beni bezleyecek sonra okşayacak bebek gibi davranacak sonrada öyle dışarı çıkmak istiyorum bezli olduğumu görülsün istiyorum.
bende aynısından istiyorummm
age play fetishisin
<3<3<3 Harika ya. Tanışabilir miyiz
@danineedstopee
Sende mi bezlenmeyi seviyorsun
Bende bezlenmeyi cok seviyorum ohh mis gibi muşamba bezle bezlenmek istiyorum muşambanın kokusuna bayılıyorum keske beni bezleseler bezlenmek istiyorum
kendini dha rahat hissediyosun sanırım çişini kaçırma gibi bi durum varmı yada bezemi yapiosun nedir?
böyle daha rahat olduğumu hissediyorum. çişimi kaçırma yokta... beze falan yapmıyorum sadece bezleniyorum bu. :(
:))) hmm yavastan bırakmayı dene hep bezle gezemezsn ::)
bilmiyorum ama zevk veriyor yani nasıl anlatsam bilmem ki. :(
dalga geçiyosun bence bu nası bi fantezi arkadaşım :))
dalga geçmiyorum. :(( fantazimidir bilmem ama.
töbe :) umarım düzelirsin
inşaallah.
Sonunda bir akıllı çıktı
Sanane adam bırakır bırakmaz sana mı soracak
Kardeşş sen eğer bundan seviyorsan devam et
Onları boş ver sen bildiğini oku
Sanane lan
Sen bildiğini oku
Bence kotu seyler yasamissin , cocuklugunda daha mutluydun ve o bezi taktiginda kendini guvende hissediyorsun. O sadece bi sembol senin bilincaltinda. Bunda korkcak ya da endiselencek bisey yok. Gidip babana sarilmalisin. Aileni affettiginde ona ihtiyacin olmayacak artik.
haklı olabilirsin sanırım. çünkü altıma işediğim zamanlar bunu kullanıyordum. ama şimdilerde hoşuma gidiyor. sanki beni bırakmayacak gibi...
Ailenle arandaki sorunlari cozmelisin. Kac yasina gelmis olabilirsin ama olmadi git annenle uyu. Onlarla temas etmelisin sicakligini hissetmelisin ailenin. Baska turlu olcagini sanmiyorum.
bu yaşta? zor. :(
Annen o senin ya ? Nolcak sanki git dizinde uyu.
anlayan yok beni burda. :(
Sanane abla anneanne olunca sana da dalga geçecekler
boş ver sen aklına geleni yap
Boş boş konuşuyorsun
Sen bunlara değil kafandaki
Ben 2 yaşında bezi fırlatıp atmışım artık büyüdüm bez istemiyorum diye.Seni anlamam çok zor dostum :((
soran@ anlıyorum dostum seni ama senin anlamdıgın şey normal değilsin .
pepe@ konusuyodun yani baya 2 yaşında :)
nasıl başardın gerçekten onu fırlatım atmayı. :(
marka mı?
Annemin yalancısıyım ben gelmeyin üstüme iki yaşlarındaydın dedi :D
Benden bir buçuk yaş büyük abim var onu örnek almışım :))
Markasını merak etmiyorum ben öylesine yazmıştm :))
dalga geçiyorsunuz biliyorum. :(
Marka konusunda dalga geçiyordum ama gerisinde geçmiyorum.
Bende parmak emmeyi çok zor bıraktım çocukken ama bıraktım işte irade meselesi uykularım bile kaçtı ama bıraktım çünkü gözümü korkuttular bütün bozuk dişleri gösterip böyle olacaksın dediler sende yapabilirsin bırakabilirsin o alışkanlığı ve şimdi BIRAK !
nasıl ama. :(
Yapmıcam diceksin ve kendine engel olacaksın ben eldiven takıyordum ve irademle savaşıyordum bi de küçüktüm ben çocuktum yani. Bir çocuk yapıyosa sende yapabilirsin mızmızlanma burda.Çok berbat bi alışkanlıgın var hiçbir kız bunu kabullenmez aklında bulunsun.
bu gece altıma bez bağlamayarak başlayabilir miyim diyorsun?
Eğer dalga geçmiyorsan gerçekten öyle bir alışkanlıgın varsa evet ;)
ne diye dalga geçeyim. hala anlamıyorsunuz beni. oysaki yardımcı olurlar diye kendimi gizlemeden sorayım dedim ama iyiki de gizlemişim. beklediğim gibi anlayışlı çıkmadınız. oysaki sizin söylediklerinizin ardından demin çıkardım altımdaki bezi. :(
@Startagain sanane senden mi öğrenecek normal olup olmadığını
boş ver otoriter annesi var
herşey bi yana bi de şöyle düşün tut ki hayatının fırsatı karşına çıktı sevişmen gerekti bu fırsatı altındaki "canbebe " yüzünden kaçırmak istemisin ? ne tutkusu saçmalama git kurtul
evllilik öncesinde böyle birşey yapmam. evşimin ilki olmaya kararlıyım. :(
ama eşin dünyada ilk olmaya kararlı değildir bu konuda bence. herifinin altını mı bağlasın kadın saçmalama yahu bu fetişten kurtulayım demiyon da eşimin ilki olacam diyon sence abes olan zina mı burda :)
anlamıyorsunuz beni. :(
Belkide molfix marka yazmamışki :/
Evet tekerleme bile söylüyomuşum ehuehuhe :))) Ya bezi çıkarmışım işte Buraktan görmüşüm :) ayrıca 2,5 yaşlarındaki bi çocuk konuşabilir hıh.
Asıl sen saçmalama adam özgürce yaşasın
Sen takma bu tür yorumlara dediğim gibi sen devam et kardeş bezlenmeye
Herkes garipsemiş. Ben de senin gibiyim dostum konuşmak istersen yazabilirsin
Boş ver milleti herkes birşey diyor sen nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa bence bende fırsat buldukça kendimi bezliyorum ve çok zevk alıyorum ve eski muşamba kullanıyorum
Hala bez kullaniyir musun
@Emre_diaper yeter ulan tarikat mı kurdunuz abi ya
kırk yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim ne içiyon olum sen :)))
Dede olunca altına bez bağlayacaklar senin gibi düşünenlere
beyin yaşın büyümemiş sanırım sorun bu hala kendini çocuk gibi mi hissediyosun
hayır asla çocuk gibi hissetme falan yok. üni. mezunuyum ve çalışıyorum. iyi de bir işim var çok şükür. sadece ve sadece bez kullanıyorum. :(
ne yapabilrim. :(
Sana ne adam zevk alıyor bezlenmekten
Sen hakim misin
Sen takma bunlara kulağını
Bu gayet normal bişey kardeşim diaper fetişin var bende var altıma bez bağlanmaktan çok zevk alıyorum bez olduğu için tuvalete gitmeye de gerek kalmıyor salıyorum direk çok güzel bişey sen millete bakma
ben de 16 yaşıma kadar altımı ıslatıyordum. bezleniyrdum, biliyor musun.
senın popona uyuyor mu bez ? ozel uretım falan mı merak ettım
bezlenmeye devam et boşver herkesi
Merbha
Var ole duydum beN. Hatta instagramda hesap açmış ve bezli fotoğraflarını atıyor
Hesap ney
Söyleyebilirim istersen
hayır .Garip bir takıntı.
bilmiyorum ama ilerdede bu böyle olur mu acaba? :(
korktuum şeyse evlenince ne olacağıdır. böyle birşeyi eşim nasıl karşılar. :(
bende bundan korkuyorum. beni böyle kabul edeecek olan biri çıkar mı karşıma. hani bazen diyorum ki böyle biri olan kız bana denk gelse de evlensek. hani berbaer aşarız olmazsa. :(
gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? gerçekten beni seven bu şekilde beni kabul edebilir mi? beni anlayabilirmi?
çok doğru söylüyorsunuz sanırım. :( sağolun. ama yinde bir korku var içimde işte engel olamıyorum.
Evlenmezsin olur biter
Sen yolda giderken salıyosundurda hazır bez var diyip :D
hayır bezi kirletme sözkonusu değil.
Dede olunca ve altına bez bağlayacaklar senin gibi düşünenler
Sende bez fetişi var kısacası bu
nasıl yani anlamadım?
one ya ben zevk alıom bağlamaktan ve savunmam şu altıma büyük küçük her an kaçırma şeyim var istemsiz
@BasarAydın
Sende mi bez bagliyorsun altina?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar